Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mokasyn
|
Wysłany: 01:33 Pon 31 Paź 2016 Temat postu: |
|
|
pampir napisał: | Ja od siebie moge polecić biuro GRAŻYNA P. Beaty Baliszewskiej. Bardzo dobre i profesjonalne biuro rachunkowe, które zna się na swojej pracy. |
Zgadzam się z ta opinią. Biuro Pani Beaty to świetne biuro gdzie można być spokojnym o swoje finanse! |
|
Powrót do góry |
|
 |
pampir
|
Wysłany: 16:49 Nie 10 Lip 2016 Temat postu: |
|
|
Ja od siebie moge polecić biuro GRAŻYNA P. Beaty Baliszewskiej. Bardzo dobre i profesjonalne biuro rachunkowe, które zna się na swojej pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mark12
|
Wysłany: 18:52 Nie 4 Paź 2015 Temat postu: |
|
|
Jak sprawa jeszcze aktualna to mogę polecić ,osobiście z niego nie korzystam bo bym miał zbyt daleko ale z mojej rodziny dwie osoby niezależnie wybrały to biuro.
Co do osób polecających rachunkowość online to chyba nie bardzo więdzą o co w tym wszystkim chodzi bo osobiście niestety nigdy z takiej opcji nie skorzystam. Ale żeby opisać dla czego tak a nie inaczej to mogę odpisać na priv .Nie chcę robić czarnego PR dla rachunkowości online . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Linka
|
Wysłany: 08:57 Wto 23 Gru 2014 Temat postu: Jakie biuro rachunkowe polecicie w Warszawie? |
|
|
Witajcie. Poszukuję profesjonalnego biura rachunkowego z wykwalifikowaną kadrą. może Wy polecicie? Zależy mi na usługach na najwyższym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|