Witamy, aby się zarejstrować lub zalogować skorzystaj z opcji dostępnych po prawej stronie.
Obecny czas to 08:16 Pon 19 Kwi 2021
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MirelaK
|
Wysłany: 14:19 Pon 30 Paź 2017 Temat postu: |
|
|
mnie osłabia to, że czekam w kolejce od samego rana, a babka je śniadanie, widzi, że czekam i nie przyjmie, obłęd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Annique
|
Wysłany: 13:17 Czw 13 Lut 2014 Temat postu: |
|
|
Outsourcing w dzisiejszych czasach to dobra rzecz. Lepiej się skupić na jednej rzeczy niż się rozdrabniać. Pytasz o firmę co zajmie się obsługą księgową czy urzędami. A słyszałeś może taki termin jak wirtualne biuro? To jest taka firma co zajmuje się nie tylko rozliczeniami, urzędami, ale też stwarza Ci numer firmowy i sama odbiera za ciebie telefony od klientów, a także pocztę itp. Sama już od dwój lat korzystam z takiej firmy. Mogę ci z czystym sercem polecić officepoland.eu. Szczerze ci powiem, że na początku nie mogłam sie przyzwyczaić, ale to naprawdę duże odciążenie, a opłata za takie usługi nie jest nie wiadomo jak wielka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
debet
|
Wysłany: 11:49 Pon 10 Lut 2014 Temat postu: |
|
|
i tu jest właśnie miejsce na usługi outsourcingowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
whirek
|
Wysłany: 09:32 Pon 10 Lut 2014 Temat postu: Stanie w kolejkach i ktoś kto sie tym zajmie? |
|
|
Stanie w kolejkach i masa papierkowej roboty, takie rzeczy tylko w Polsce. Wiadomo, żeby coś załatwić, to trzeba dużo czasu na to. Takie wybieranie, albo zajmowanie się i pilnowanie interesu, albo ... Zastanawiam się nad jakaś firma, co to będzie ogarniać za mnie np. właśnie załatwianie za mnie spraw urzędowych, czy obsługę księgową. Korzystał ktoś z was z takiej firmy? Polecicie mi coś? Nie chce zatrudniać kolejnego pracownika do tych rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|