Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Azalia
|
Wysłany: 11:05 Pią 10 Lis 2017 Temat postu: gadgety |
|
|
Wybierz się na RemaDays 7-9 lutego w Nadarzynie. W tamtym roku udało mi się w dobrej cenie zamówić czekoladki reklamowe w torebeczkach z logo firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaajt
|
Wysłany: 11:38 Pon 9 Paź 2017 Temat postu: gadżety |
|
|
Może pendrive'y z logiem firmy? Myślę, że taki gadżet to będzie właśnie coś innego niż nudne breloczki A skoro jesteśmy przy konferencjach i spotkaniach, to może warto zobaczyć co ciekawego będzie na Europejskim Forum Gospodarczym - Łódzkie 2017? Na pewno tam również będzie można zasięgnąć inspiracji co do reklamy własnej firmy, organizowanych spotkań etc.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Govalinenko
|
Wysłany: 10:07 Pią 20 Sty 2017 Temat postu: |
|
|
kubiczek22 napisał: | Standardowo- długopisy, notesy, reklamówki, parasole. U nas ostatnio ku zdziwieniu wszystkich rozdawali power banki, co okazało się fajną opcją. Pewnie gdzieś w hurtowniach można by je dostać w cenie podobnej co pendrive, |
Teraz Power Banki można dość przy zakupach typu artykuły papiernicze.
Fajna sprawa, ludzi interesują takie gadżety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Azalia
|
Wysłany: 09:01 Sro 14 Gru 2016 Temat postu: |
|
|
Nigdy się nie spotkałam z tym żeby jakaś firma rozdawała powerbanki jako gadżet reklamowy. Myślałam, że pendreive jest teraz najmodniejszy. Jadę 15 lutego do Warszawy na targi Rema Days. Porozglądam się za jakimś powerbankiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michalbike
|
Wysłany: 11:34 Wto 6 Gru 2016 Temat postu: |
|
|
Ja lubię dostawać materiałowe torby z logotypami, Zawsze mi się do czegoś przydarzą potem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomaszgruszka
|
Wysłany: 12:46 Pon 28 Lis 2016 Temat postu: |
|
|
A jaka branża? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kubiczek22
|
Wysłany: 17:04 Czw 7 Lip 2016 Temat postu: |
|
|
Standardowo- długopisy, notesy, reklamówki, parasole. U nas ostatnio ku zdziwieniu wszystkich rozdawali power banki, co okazało się fajną opcją. Pewnie gdzieś w hurtowniach można by je dostać w cenie podobnej co pendrive, |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janinka
|
Wysłany: 13:21 Czw 28 Kwi 2016 Temat postu: |
|
|
Co prawda pendrivy są dosyć drogie ale ja i tak uważam ze to najlepszy pomysł na promocje, w koncu takich nośników pamięci nigdy mało a ich logo będzie zawsze przypominało o naszej firmie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
j_b
|
Wysłany: 11:56 Sro 20 Kwi 2016 Temat postu: |
|
|
Dla mnie ciekawym rozwiązaniem są torby z nadrukiem- papierowe, materiałowe itp. ludzie korzystają z takich rzeczy i raczej nie zgubią tak szybko jak np. długopisu. Ewentualnie można jakiś gadżet ciekawie zapakować w pudełko z nazwą i logo firmy. Ja akurat dla mojej firmy zamawiałem właśnie takie torby od Atemi i wyszło bardzo dobrze, klientom się podobało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
makary
|
Wysłany: 11:03 Pią 23 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na klasyczne kubki , mogą też być bardziej urozmaicone inne kształty albo nawet filiżanki Po za tym obowiązkowe są długopisy z logiem firmowym, czasem tez spotykam się z ołówkami. Dodatkowo jakieś notatniki właśnie pendrive, zabawny breloczek, w zależności od tego jaki mamy budżet  |
|
Powrót do góry |
|
 |
apolinary
|
Wysłany: 14:37 Sro 14 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
teraz podobno bardzo często daje się pendrive'y z logiem firmy, możecie to przemyśleć.. bo pendrivea raczej każdy zabierze i jest szansa że klient będzie go używał i nie zgubi go tak szybko jak notesik czy długopis |
|
Powrót do góry |
|
 |
justinN

|
Wysłany: 06:51 Sro 7 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
W sumie racja. Notesiki tak naprawdę to rzadko się przydają z kolei breloki się gubią. Tak samo jak również długopisy.
W sieci masz wiele propozycji.
Jakiś czas temu zamawiałem tam gadżety reklamowe dla żony ( prowadzi swój mały zakład fryzjerski i postanowiła coś sprezentować stałym klientkom). Pamiętam,że zamawiała zestawy do pielęgnacji paznokci.
Ale propozycji jest cała masa. Możesz dobrać to do rodzaju własnej marki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarecki77

|
Wysłany: 19:15 Wto 6 Sty 2015 Temat postu: Jakie gadżety reklamowe na konferencję |
|
|
Na pewno wielu z Was było kieydś na konferencji .Zawsze wręczane są gadżety reklamowe. Teraz w firmie czeka nas za dwa tygodnie konferencja promocyjna ale chcielibyśmy podarować klientom coś bardziej oryginalnego niż breloki czy też notesiki.
Macie może jakieś pomysły? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|