Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
R2
|
Wysłany: 14:31 Czw 29 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Dziękować oczywiście za zebranie cen w jednym miejscu nie za ich podwyższenie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
R2
|
Wysłany: 14:28 Czw 29 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Zaraz będziemy dziękować pani Beacie ,cenki do góry , żywiec wieprzowy poszukiwany a za nim kurczak pilnować cen
powinno się zazielenić na cenach w mojekurczaki .  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mojekurczaki.pl
|
Wysłany: 11:56 Czw 29 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
UWAGA ! Zmieniłam jedną z cen już po tym, jak opublikowana została dzisiejsza tabelka. W województwie pomorskim ubojnia GOSZ skorygowała cenę z 2,90 na 3,00.
Beata
www.mojekurczaki.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
pióro
|
Wysłany: 08:50 Czw 29 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
co się czepiacie żydów?żeby każdy tak potrafił prowadzić swoje interesy to by nie bylo takiego syfu.tylko polakom się wydaje że są tacy mądrzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeep
|
Wysłany: 21:01 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
świętokrzyskie dziś rano 3,00 brutto |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeep
|
Wysłany: 20:59 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
rufus napisał: | jeep napisał: | ale się atmosfera na ty forum porobiła....pochować zapałki bo może dojść do explozji |
A ja doceniam ten link "moje kurczaki" bo ułatwia mi życie.Ja chciałbym być Żydem ,nie wiem o co Wam chodzi.Dla 90% społeczeństwa to Żydówka jest urzędującą Królową  |
ale co ty kolego rufus chcesz ode mnie ? napisałem
napisałem tylko ża atmosera na forum jest napięta ...nic więcej ,
czytaj ze rozumieniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paktofonikas
|
Wysłany: 15:02 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
kol napisał: | . Najważniejsza oglądalność swojej strony i sprzedaż swoich produktów. . |
Na tym polega biznes. |
|
Powrót do góry |
|
 |
misio
|
Wysłany: 12:39 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
tu co drugi ma sny o potedze |
|
Powrót do góry |
|
 |
rufus
|
Wysłany: 11:57 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
jeep napisał: | ale się atmosfera na ty forum porobiła....pochować zapałki bo może dojść do explozji |
A ja doceniam ten link "moje kurczaki" bo ułatwia mi życie.Ja chciałbym być Żydem ,nie wiem o co Wam chodzi.Dla 90% społeczeństwa to Żydówka jest urzędującą Królową  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybka543
|
Wysłany: 10:34 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: Cena brojlera! |
|
|
Małopolska i śląskie 2.90 netto i w górę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeep
|
Wysłany: 09:52 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
hodowca na zagrodzie równy wojewodzie i liberum veto-rulez |
|
Powrót do góry |
|
 |
mmx
|
Wysłany: 09:47 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Napiszcie coś na temat cen!!!!!!!!!!!! Chyba ,że ten obowiązek całkowicie zrzucacie na Panią Beatę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merc
|
Wysłany: 09:47 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Juz jest trojka z przodu na kaszubach |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeep
|
Wysłany: 09:35 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
co niektórzy chcieli podejmować różne akcje , które mialy zintegrowac hodowców , postraszyć ubojnie itd. , to teraz mają odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeep
|
Wysłany: 09:29 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
ale się atmosfera na ty forum porobiła....pochować zapałki bo może dojść do explozji |
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 09:04 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
ksiaze napisał: | KOL strozesz pana bo taak Ci sie wydaje...a w rzeczywistosci srasz pod siebie...wczasami sie chwalisz? chlopie taakim nastawieniem mozesz z kurami co najwyzej konkurowac... |
O co wam chodzi, że najeżdżacie na mnie? Czy ja się was czepiam? Chyba mam prawo mieć własne zdanie o "moichkurczakach.pl" Jeżeli stać Cię na wczasy to też się pochwal a jeżeli nie to nie zazdrość innym. Z mojej strony koniec polemiki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jizin z bazin
|
Wysłany: 08:58 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Oj puściły pani Beacie nerwy a tak było przyjemnie i kulturalnie , dała się pani sprowokować sfrustrowanym hodowcom. Szkoda.
Proszę się nie denerwować i robić swoje.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mojekurczaki.pl
|
Wysłany: 08:34 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Ludzie!!! O co Wam chodzi??? Że link wklejam?
Wklejam, bo prowadzi do cen, które zbieram ! Żeby Ci, którzy nie są tutaj codziennie mieli łatwy dostęp.
Czy ja pisze w swoich postach o sprzedaży?
Czy piszę o swoich produktach? O promocjach?
Czy piszę wejdźcie i kupcie? Czy ceny pokazuję tylko tym, co kupili???
NIE ! NIE ! NIE !
W ogóle na ten temat się nie odzywam. Jeden jedyny raz, jak napisałam o samym sklepie dotyczyło to wiarygodności i siedziby i zrobiłam to tylko dlatego, że zostałam w brzydki sposób zaatakowana. I tyle !
Zdobywam codziennie te ceny, sądzę, że wielu z Was się przydają. Porównuję sobie moją tabelkę z tym, co piszecie tutaj i wiecie co? Wszystko się pokrywa. Rozumiem, że skoro nie możecie już napisać, że tabelka kłamie to zmieniacie repertuar? Teraz jestem żyd? Niesamowite !
Choć wkurzona to i tak pozdrawiam, a o 12 zapraszam na www.mojekurczaki.pl do obejrzenia cen. Wielki pomarańczowy button po prawej - nie można przeoczyć.
Beata |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak581
|
Wysłany: 08:32 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
spadła cena i na forum tylko wyzwiska,przykre |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksiaze
|
Wysłany: 01:48 Sro 28 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
KOL strozesz pana bo taak Ci sie wydaje...a w rzeczywistosci srasz pod siebie...wczasami sie chwalisz? chlopie taakim nastawieniem mozesz z kurami co najwyzej konkurowac... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janek R.
|
Wysłany: 22:25 Wto 27 Paź 2009 Temat postu: KOLega serdeczny |
|
|
kol napisał: | Janek R. napisał: | kol napisał: | "nie-murzyn i nie-analfabeta: " ale żyd. Najważniejsza oglądalność swojej strony i sprzedaż swoich produktów. Pies z kulawą nogą kupi Pani produkty. Proponuję ...mniejsza o to. |
Pani Beato
przepraszam za KOLegę, niedysponowany widać, niestety też antysemita ale może po prostu pęka nerwowo ale KOLego przypominam: "CBA nie pęka" to ty też nie pękaj... na Kaszubach szykuje się podwyżka (tak słyszałem)... |
Antysemitą nie jestem. Każdy człowiek ma równe prawa. Nie jesteś moim adwokatem i nie musisz za mnie przepraszać. Chwilowa zapaść na rynku to pikuś i mnie nie bierze. Moje nerwy są w jak najlepszym porządku A tak po cichutku, na marginesie...Mam pytanie. Jesteś moim adwokatem czy Pani Beatki? Jeżeli Pani Beatka nic ze swoich działań nie ma to czemu w każdym swoim poście wkleja link do swojego sklepu. Od początku istnienia tego forum to jedyna osoba wklejająca swój sklepik. Sorki-chwilkę były zestawy do podeszwówek
Obecne ceny to szok dla sprzedających. Mnie puki co nie dotyczą.
Pozdrawiam KOLegę serdecznie. |
KOLego serdeczny,
co cie ta niewiasta tak wkurza, że coś chce sprzedać i coś zarobić ? toż dzisiaj Każdy z tego żyje, a co my robimy innego, gadamy o cenach, żeby drożej sprzedać i coś (daj Boże) zarobić. Pewnie różnimy się w ocenach, czy to jej podawanie cen pomaga czy przeszkadza i się pewnie w tej kwestii nie dogadamy ... nie będziemy też się kłócić...
ale, ale jak drogiemu KOLedze udały się wakacje ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 21:45 Wto 27 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Janek R. napisał: | kol napisał: | "nie-murzyn i nie-analfabeta: " ale żyd. Najważniejsza oglądalność swojej strony i sprzedaż swoich produktów. Pies z kulawą nogą kupi Pani produkty. Proponuję ...mniejsza o to. |
Pani Beato
przepraszam za KOLegę, niedysponowany widać, niestety też antysemita ale może po prostu pęka nerwowo ale KOLego przypominam: "CBA nie pęka" to ty też nie pękaj... na Kaszubach szykuje się podwyżka (tak słyszałem)... |
Antysemitą nie jestem. Każdy człowiek ma równe prawa. Nie jesteś moim adwokatem i nie musisz za mnie przepraszać. Chwilowa zapaść na rynku to pikuś i mnie nie bierze. Moje nerwy są w jak najlepszym porządku A tak po cichutku, na marginesie...Mam pytanie. Jesteś moim adwokatem czy Pani Beatki? Jeżeli Pani Beatka nic ze swoich działań nie ma to czemu w każdym swoim poście wkleja link do swojego sklepu. Od początku istnienia tego forum to jedyna osoba wklejająca swój sklepik. Sorki-chwilkę były zestawy do podeszwówek
Obecne ceny to szok dla sprzedających. Mnie puki co nie dotyczą.
Pozdrawiam KOLegę serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janek R.
|
Wysłany: 21:23 Wto 27 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
kol napisał: | "nie-murzyn i nie-analfabeta: " ale żyd. Najważniejsza oglądalność swojej strony i sprzedaż swoich produktów. Pies z kulawą nogą kupi Pani produkty. Proponuję ...mniejsza o to. |
Pani Beato
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 20:39 Wto 27 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
"nie-murzyn i nie-analfabeta: " ale żyd. Najważniejsza oglądalność swojej strony i sprzedaż swoich produktów. Pies z kulawą nogą kupi Pani produkty. Proponuję ...mniejsza o to. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 20:33 Wto 27 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Jak zwykle-Pani Beata. Po Medoxie guru portalu  |
|
Powrót do góry |