Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hodowca2001
|
Wysłany: 20:19 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
W następnym tygodniu nie ma kurczaka, wytwórnie pasz nie maja do kogo wozic finiszera. Zaczynam sprzadaż wiecie jakie są obecnie ceny w Łodzkiem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
misio
|
Wysłany: 20:17 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
slask i malopolska 3,0 do 3.1 netto zaczyna sie jazda znowu w dol.mysle ze w innych rejonach tez bo zero dyskusji o cenach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Drobiarz_bezstronny
|
Wysłany: 18:36 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Udanych transakcji na cały tydzień życzę wszystkim hodowcom:D
Walka o dobre ceny to podstawa!!
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁYSY 10
|
Wysłany: 13:10 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
kurczak581 napisał: | ŁYSY---kto płaci 3,2zł w poniedzialek na kaszubach???,bo słyszalem że gosz już robi przymiarki do 3,1zł |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁYSY 10
|
Wysłany: 13:09 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
kurczak581 napisał: | ŁYSY---kto płaci 3,2zł w poniedzialek na kaszubach???,bo słyszalem że gosz już robi przymiarki do 3,1zł | WIEM ZE WSZYSCY PO TYLE PLACA [3.2 NETTO]NA 100% |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁYSY 10
|
Wysłany: 13:09 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
kurczak581 napisał: | ŁYSY---kto płaci 3,2zł w poniedzialek na kaszubach???,bo słyszalem że gosz już robi przymiarki do 3,1zł | WIEM ZE WSZYSCY PO TYLE PLACA [3.2 NETTO]NA 100% |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 12:21 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
sebek www napisał: | http://www.tvn24.pl/28377,1537494.1,0,1,fakty_wiadomosc.html
prot |
Dobre hasło na plakacie w tym materiale "my w długach toniemy i fermy Dudzie budujemy"- powoli wszyscy zaczynają kumać o co chodzi w biznesie , najwolniej kumają to drobiarze :lol: |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak581
|
Wysłany: 12:18 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
ŁYSY---kto płaci 3,2zł w poniedzialek na kaszubach???,bo słyszalem że gosz już robi przymiarki do 3,1zł |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurka złotopiórka
|
Wysłany: 12:15 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
DO W 11 i widzisz jak cię wszyscy pojechali i zignorowali po co te wymądrzali pokazałeś jakim jesteś łośiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
2Pac
|
Wysłany: 11:43 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
alan napisał: | alan napisał: | witam wszystkich.
czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat piskląt rasy FLEX co to za krzyżówka i jakie wyniki można wyciągnąć na nich.poraz pierwszy spotkałem się z tą rasą i jestem ciekaw co to za nowość |
|
bardzo dobry materiał pod względem zdrowotności i ubojowości , to nie krzyżówka to linia habbarda |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbara
|
Wysłany: 11:42 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
rasa pislecia flex , wejdz na google.pl i wpisz o co ci chodzi jest tam duzo napisane o tej rasie |
|
Powrót do góry |
|
 |
alan
|
Wysłany: 11:26 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
alan napisał: | witam wszystkich.
czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat piskląt rasy FLEX co to za krzyżówka i jakie wyniki można wyciągnąć na nich.poraz pierwszy spotkałem się z tą rasą i jestem ciekaw co to za nowość |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sebek www
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Drobiarz_bezstronny
|
Wysłany: 10:44 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Radas napisał: | Do wszystkich uczestników tego forum!!!
Zignorujcie tego idiotę, to może przestanie pisać bzdury, aż do zmiany nicka na nowy..... Będziemy mieli kilka dni spokoju  |
Radas, popieram!!!! trzeba go zignorowac, moze znudzi mu sie to... TO nie jest forum dla chwalipiet, tylko dla osob obracajacych sie w branzy DROBIARSKIEJ..
Pozdrawiam wszystkich hodowcow |
|
Powrót do góry |
|
 |
zybin
|
Wysłany: 10:42 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Agrrik napisał: | Leśiu to nie mój rejon ale czym ten Kul-Drób tak ci się naraził? |
KUL-DRÓB to Kulus,ja z nim nie handluje ,ale slyszę się od hodowcow że lepszego przewała jak na razie to niema w całej europie,podobno rąbie beszczelnie wszystkich na wadze,dziwi mnie tylko to że są ludzie ,którzy jeszcze z nim handlują |
|
Powrót do góry |
|
 |
drob1
|
Wysłany: 10:32 Nie 3 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
JAKA CENA NA ŚLĄSKU I MAŁOPOLSCE ?? pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
StaśStaś
|
Wysłany: 23:13 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Brojler kurzy napisał: | W11 napisał: | licząc na twoje wysokie IQ. A przeprosić to możesz sam siebie za to że, hodowla drobiu to najlepsza rzecz jaka przytrafiła się w Twoim całym życiu! Powodzenia! | Cackają się z tabą jak z jakąś damą! Dla mnie i jak widzę większości jesteś po prostu d.e.b.i.l i tyle. G.ł.u.p.e.k , któremu wydaje się , że wszystkie rozumy pozjadał i zgrywa się na wielkiego mądralę co to zawojował niemiecki rynek żywca . Spadaj p.a.l.a.n.c.i.e do swojej norki i noska nie wyściubiaj . Jakoś to twoje "wysokie" IQ nie podpowiada ci , że nikt na tym portalu nie chce czytać wypocin rodem z P.i.e.r.d.z.i.s.z.e.w.a??? No cóż wg mojej oceny poziom twojej inteligencji nie jest większy niż rozmiar twojego buta . I to w zasadzie wszystko tłumaczy! |
No proszę, znowu powrócił najbardziej elokwentny, wyjątkowo taktowny, prawdziwy światowiec, wszechstronnie wykształcony o niebotycznym IQ znawca psychiatrii i rozmiarów butów, czyli typowy ubojnik – burak.
Jak już musisz klepać w klawiaturę to załóż sobie do spóły z bambrem i paroma innymi nowy temat np. „Vademecum dymania dostawców”i tam popisujcie się w swoim slangu biznesowymi sukcesami. Przeczytamy z wypiekami na twarzach, a może nawet coś doradzimy np. „co zażyć aby przy każdym telefonie od hurtownika nie przyjmować postawy zasadniczej i nie robić w pory?” |
|
Powrót do góry |
|
 |
alan
|
Wysłany: 22:24 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich.
|
Powrót do góry |
|
 |
Radas
|
Wysłany: 22:02 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Do wszystkich uczestników tego forum!!!
Zignorujcie tego idiotę, to może przestanie pisać bzdury, aż do zmiany nicka na nowy..... Będziemy mieli kilka dni spokoju  |
|
Powrót do góry |
|
 |
W11
|
Wysłany: 20:58 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Brojler kurzy napisał: | Tak się kretynie składa , że mój drób ładnie wyrósł , a i cena trochę podeszła .Do euforii daleko , ale i wieszać się nie ma powodu :D Zaskoczony? Ha,ha,ha. Pewnie tak :( Uzębienie mam swoje , równe , bez przerw więc i czystą klawiaturę. Ty jednak jesteś jak świnia: plują ci w oczy , a ty mówiesz , że deszcz pada :D Czy ty niczego "nie kumasz" ? Co za m.a.t.o.ł | Brojler twoja ''oligofrenia'' jest tak posunięta że szkoda mojego czasu na to , żeby twój ślinotok przeciskał się przez twoje rzekomo proste uzębienie , po to tylko żebyś podkreślał jakim jesteś b.u.r.a.k.i.e.m...Tak na marginesie to znalazłem fajną ubojnie u naszych południowych sąsiadów, ceny są niższe niż u niemca ale dużo wyższe niż w naszym kraju . Szkoda tylko że niemam więcej towaru. Pa.Pa...Bufonku! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁYSY 10
|
Wysłany: 18:51 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
An napisał: | Łysy, to prognoza czy umówiona cena? | po tyle jestem umowiony na zdawanie n poniedzialek 3.2netto |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brojler kurzy
|
Wysłany: 17:25 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Tak się kretynie składa , że mój drób ładnie wyrósł , a i cena trochę podeszła .Do euforii daleko , ale i wieszać się nie ma powodu Zaskoczony? Ha,ha,ha. Pewnie tak Uzębienie mam swoje , równe , bez przerw więc i czystą klawiaturę. Ty jednak jesteś jak świnia: plują ci w oczy , a ty mówiesz , że deszcz pada Czy ty niczego "nie kumasz" ? Co za m.a.t.o.ł |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brojler kurzy
|
Wysłany: 17:19 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
sasza307 napisał: | witam wszystkich szanowny, drogi w 11 podaj namiary do tej niemieckiek ubojni w poniedziałek moge tam pojechac bo za tyle to opłacałoby się im sprzedac, sprawdzimy twoją lojalnośc względem innych uczestników tego forum. | Czytaj wcześniejsze posty tego p.i.e.r.d.z.i.e.l.a ! Tam wszystko napisał w temacie ubojni z Niemiec! |
|
Powrót do góry |
|
 |
W11
|
Wysłany: 17:18 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Brojler kurzy napisał: | W11 napisał: | licząc na twoje wysokie IQ. A przeprosić to możesz sam siebie za to że, hodowla drobiu to najlepsza rzecz jaka przytrafiła się w Twoim całym życiu! :shock: :shock: :shock: Powodzenia! | Cackają się z tabą jak z jakąś damą! Dla mnie i jak widzę większości jesteś po prostu d.e.b.i.l i tyle. G.ł.u.p.e.k , któremu wydaje się , że wszystkie rozumy pozjadał i zgrywa się na wielkiego mądralę co to zawojował niemiecki rynek żywca . Spadaj p.a.l.a.n.c.i.e do swojej norki i noska nie wyściubiaj . Jakoś to twoje "wysokie" IQ nie podpowiada ci , że nikt na tym portalu nie chce czytać wypocin rodem z P.i.e.r.d.z.i.s.z.e.w.a??? No cóż wg mojej oceny poziom twojej inteligencji nie jest większy niż rozmiar twojego buta . I to w zasadzie wszystko tłumaczy! | Co Brojler pohandlowałeś za 2,40 przerośniętym ptaszydłem i uważasz się za wielkiego geniusza? Ty lepiej poddaj się jakiejś zadumie co być może pomoże ci uniknąć więcej takich ''świetnych dili ''. I nie zapluwaj sobie klawiatury bo to nic ci nieda. Powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza307
|
Wysłany: 17:13 Sob 2 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich szanowny, drogi w 11 podaj namiary do tej niemieckiek ubojni w poniedziałek moge tam pojechac bo za tyle to opłacałoby się im sprzedac, sprawdzimy twoją lojalnośc względem innych uczestników tego forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|