Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TOM-JOK
|
Wysłany: 21:58 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
tomala1 napisał: | medox napisał: | A medox drodzy koledzy h.u.j.a wam powie jakie i kiedy będą ceny.Chciałem dobrze doradzić i to kilka razy i miałem rację to jeszcze mnie besztają to wobec tego- hwwdp  |
Medox to pisza ci co nie maja bladego pojecia o naszej branży. Ja osobiście wierzę w Twoje wypowiedzi.
Trzymaj sie w Nowym Roku.
U nas na mazowszu dzisiaj 3,2 i idzie w górę. | NASTĘPNY POPAPRANIEC FACET TY JESTEŚ K.U.R.W.A NIEPEŁNOSPRYTNY!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomala1
|
Wysłany: 21:45 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | A medox drodzy koledzy h.u.j.a wam powie jakie i kiedy będą ceny.Chciałem dobrze doradzić i to kilka razy i miałem rację to jeszcze mnie besztają to wobec tego- hwwdp  |
Medox to pisza ci co nie maja bladego pojecia o naszej branży. Ja osobiście wierzę w Twoje wypowiedzi.
Trzymaj sie w Nowym Roku.
U nas na mazowszu dzisiaj 3,2 i idzie w górę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brojler kurzy
|
Wysłany: 21:43 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
gans napisał: | Medox on ten lukas h...j zarobil w ub sezonie na gesiach wiem to bo jestem z branzy. u nas tacy sami debile ale chyba takich nie ma zeby tak pier...olic - " ludzie ale raj 3,20 juz " totalny upadek przy takim nastawieniu a wystarczy zeby nie wstawiac ale kutafonow duzo nie jarzy np taki kurzej broiler  | Mogę być kutafon , ale jestem człowiekiem , a ty ? Jakiś pomiot nie wiadomo jaki! Taki śmieszny , smrodliwy pasożyt , który nawet nie potrafi po polsku i z sensem napisać kilku słów . |
|
Powrót do góry |
|
 |
gans
|
Wysłany: 21:22 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Medox on ten lukas h...j zarobil w ub sezonie na gesiach wiem to bo jestem z branzy. u nas tacy sami debile ale chyba takich nie ma zeby tak pier...olic - " ludzie ale raj 3,20 juz " totalny upadek przy takim nastawieniu a wystarczy zeby nie wstawiac ale kutafonow duzo nie jarzy np taki kurzej broiler  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brojler kurzy
|
Wysłany: 20:53 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
medox napisał: |
będzie trzepał
| ale kapucyna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 20:42 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
MD napisał: | Nie wiem czy wiecie że 2 lata temu Medox równięż wstawił na święta,lecz wtedy wyszedł na zero. Medox nie odchodź z tego forum bo będzie nudno,pisz i podgrzewaj atmosfere. :lol: |
Pomyłka, 2lata temu nie miałem na święta.Medox wie kiedy mieć :lol: :lol: ,ale już ni h.u.j.a nikomu nie powie , sam będzie trzepał kasę :lol: :lol:
Jakiś gęsiarz tu pisał do mnie?Jak tam samopoczucie?Kurki po 2.50 były aleśta zarobili :lol: :lol: :lol: Było się gąsek trzymać.Na Bora-Bora byśta pojechali na miesiąc reszte przepuścili na nartach w Aspen i jeszcze by wam zostało kupę, zamiast wstawiać kury |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawell3131
|
Wysłany: 19:52 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Witajcie !!!!!!!!! łódzkie brak kurczaka mało wytrwali oddają po 3,10 -3,20 netto . proszę koledzy walczcie o swoje, ceny tuszki doszły już do 4.70 -4.90 więc cena żywca spokojnie może być na dziś 3.50 tylko trzeba chcieć .............POZDRAWIAM !!!!!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MD
|
Wysłany: 19:51 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy wiecie że 2 lata temu Medox równięż wstawił na święta,lecz wtedy wyszedł na zero. Medox nie odchodź z tego forum bo będzie nudno,pisz i podgrzewaj atmosfere.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tytan
|
Wysłany: 19:36 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Właśnie dzwonił znajomy z hurtowni ubojnie z Wielkopolski i Lubuskiego podniosły dziś cene o 25-35gr |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brojler kurzy
|
Wysłany: 19:28 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | A medox drodzy koledzy h.u.j.a wam powie jakie i kiedy będą ceny.Chciałem dobrze doradzić i to kilka razy i miałem rację to jeszcze mnie besztają to wobec tego- hwwdp  | Nie mierz ludzi swiją miarą - pało!!! , a to o czym napisałeś to przecież Twoja domenta - przypomnę ferrari i dwa traktory  |
|
Powrót do góry |
|
 |
TOM-JOK
|
Wysłany: 18:45 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
paktofonikas napisał: | ja moge oddac za darmo jeśli tylko medox przestanie pisac ciagle o tym samym | A może oddajmy swoje kurniki MEDOXOWI, on zawsze wie jaka będzie cena Niech chłopak zarabia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paktofonikas
|
Wysłany: 18:23 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
ja moge oddac za darmo jeśli tylko medox przestanie pisac ciagle o tym samym |
|
Powrót do góry |
|
 |
TOM-JOK
|
Wysłany: 18:08 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | A medox drodzy koledzy h.u.j.a wam powie jakie i kiedy będą ceny.Chciałem dobrze doradzić i to kilka razy i miałem rację to jeszcze mnie besztają to wobec tego- hwwdp  | TAAAAAAAKA SZKODA I CO MY TARAZ ZROBIMY JA CHYBA SPRZEDAM KURNIKI |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 18:00 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
A medox drodzy koledzy h.u.j.a wam powie jakie i kiedy będą ceny.Chciałem dobrze doradzić i to kilka razy i miałem rację to jeszcze mnie besztają to wobec tego- hwwdp :lol: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek
|
Wysłany: 16:59 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Drodzy koledzy- Ogromne braki w żywcu, to najlepszy moment aby od poniedziałku poprosić o 4zł. Proszę o solidarność i nie oddawanie po niżej w/w kwoty-tadek |
|
Powrót do góry |
|
 |
MD
|
Wysłany: 16:48 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Zapomniałem dodać, że w sklepach ceny już poszły w góre około 1zł ,myśle że hodowca też powinien to odczuć na koncie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MD
|
Wysłany: 16:44 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
3.35zł .br. i idzie w góre miałem zdawać w tym tygodniu ale odmówiłem.2R napisał że dojdzie do 3,8 to pewnie tak będzie.Taniej nie oddam.Pomyślnych negocjacji.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek
|
Wysłany: 16:14 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
kol napisał: | Dzięki Tadek. Czekam na informację. Jeżeli możesz to na privie daj mi nr. tel. do nich.
A"propos solidności to też nie miałem z nimi kłopotu. |
Kol. odzwoń do mnie jeżeli Możesz to teraz 607 237 769 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 16:12 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Dzięki Tadek. Czekam na informację. Jeżeli możesz to na privie daj mi nr. tel. do nich.
A"propos solidności to też nie miałem z nimi kłopotu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukasz111
|
Wysłany: 16:00 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Ale ci żal dupe ściska medoxie,sam sprzedałes na święta i teraz oczy zaszły ci krwią,nastapiło zatwardzenie w twoich jelitach, i ze łzami w oczach powtarzasz sobie pytanie: dlaczego mam to rozdwojenie jaźni, i nigdy STRZELIPITKA medox nie posłucha medoxa WSZECHWIEDZĄCEGO i da sobie spokój na zimę z kurczakiem?
Ja szczerze mówiąc dwa razy (może ze 4 lata temu) w życiu wstawiłem kurczaki, raz zarobiłem 200zł na tysiącu szt, drugi raz już o wiele lepiej trafiłem.Ale znam hodowców gęsi co wstawiają kuraka i teraz 2 rzuty są w plecy.
Lepiej na zime dać sobie spokój i nie zawracać dupy kurczakami.
Pierdząc w stołek przyglądam się wiec teraz co też ten medox jeszcze wymłodzi,czasami skomentując jego genijalne wypowiedzi godne stołka ministra rolnictwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak581
|
Wysłany: 15:52 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
dziś rano pan z kaszub zaproponował mi cenę 3,2zł i się zgodzilem ,ale jak zobaczyłem forum to zadzwoniłem i powiedzialem że nie oddam taniej jak 3,4zł i się zgodził , myślę że chyba za mało powiedziałem ale zdaję juz ostatni samochód i odpusciłem walkę o cenę. Powodzenia wszystkim innym zdajacym, walczcie o cenę i wyciagnijcie jak najwięcej ,oni są tak zarobieni w grudniu ze mogą teraz godziwie zapłacić |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek
|
Wysłany: 15:18 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
kol napisał: | Tadek napisał: | Kaszuby-Dziś w nocy zdaję 2 zestawy w cenie 3.5netto
pozdrawiam |
Mam do Ciebie pytanie. Ile płaci Mielewczyk. Kiedyś oddawałem do nich ale jakoś kontakt się urwał. |
Ile płaci, odpowiem Ci na koniec dnia, ale napewno podobnie jak reszta. A co do opini, to wg. mnie najsolidniejsza działająca rzeżnia w naszym regionie.
Pozdrawiam -tadek |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 15:10 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Milo teraz gesiarzom i innym co na swieta nawstawiali??Zaraz bedzie po 4 a wyscie po 2.50 ogolili |
|
Powrót do góry |
|
 |
kol
|
Wysłany: 15:06 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Tadek napisał: | Kaszuby-Dziś w nocy zdaję 2 zestawy w cenie 3.5netto
pozdrawiam |
Mam do Ciebie pytanie. Ile płaci Mielewczyk. Kiedyś oddawałem do nich ale jakoś kontakt się urwał. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hodowca123
|
Wysłany: 14:44 Pią 4 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Tadek napisał: | 2R napisał: | brawo Tadek!!!
negocjować negocjować!!! 3,8 netto możliwe  |
myślę że w przyszłym tyg. cena przekroczy 4netto |
Straszne braki podobno w Małopolsce i na Śląsku.... ta cena 4.00 jest jak najbardziej prawdopodobna:) Kto ma 6 tyg. to radziłbym przetrzymać je o kilka dni, a zobaczycie jak rynek zareaguje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|