Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gargamel

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 758 Skąd: z rejonu gdzie krowy nie uświadczysz , a świnki to morskie jedynie
|
Wysłany: 13:35 Wto 7 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Puszki można sprzedać ,ja zawsze trafie na butelke po nalewce, oczywiście kołem, podejrzenia moje padają na kosmitów chociaż dzieci mówią że to wiejskie trolle |
|
Powrót do góry |
|
 |
EDO
|
Wysłany: 11:04 Pon 7 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
moja młodsza siostra ogląda na niemieckich kanałach bajke w kórej kombajn w nocy wyjeżdżał z garażu i kosił takie kręgi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 20:16 Nie 6 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
i budkę z hot-dogami postawić parking na łące i interes się kręci, jakieś pokoje do wynajęcia itd.bimberek od gospodarza własnej produkcji i do piero będą statki kosmiczne widzieć |
|
Powrót do góry |
|
 |
mania
|
Wysłany: 20:24 Nie 23 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Jak powstają kręgi w zbożu? bardzo prosto. bierzesz kawałek deski metrowej długości na obu końcach mocujesz sznurek, wchodzisz w pole i tzymając za sznurek deską przygniatasz zboże do ziemi. zboże kładzie się równiutko jak trzeba. co zdolniejsi by utworzyć orginalny wzór używają GPS. A co sprytniejsi rolnicy trzepią niezła kasę za pozwolenie zniszczenia łanu, przez tak zwanych ufologów, którzy pokazują takie cuda każdemu kto to chce oglądać. wilk syty i owca cała.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tdk

|
Wysłany: 10:03 Sob 20 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
u mnie były puszki od piwa co je sąsiad tam wywalił. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tax-Ator
|
Wysłany: 11:39 Sro 10 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
No coź faktycznie każda epoka ma swoje "ufo", każdy stara się wytłumaczyć to czego nierozumie w jakiś sposób, na swój sposób niewiele róznimy się od 'zabobonnych' ludzi ze średniowiecza - zamiast "diabła" mam "ufo". Z kolei w dzisiejszych czasach nikt nieuwieżyłby w diabła nawet jeśli wyskoczył by mu on z telefonu komórkowego. Pewnie za kildziesiąt lat bedzie tak samo z "ufo" ...
Przypuszczalnie prawda się banalna, podejżewam że ma to związek z magnetyzmem ziemi i ruchami mas ziemi - trzeba by przeprowadzić w kilku takich miejscach badania właśnie pod tym kątem - zrobić badania geologoczno geodezyjne - założyć punkty pomiarowe monitorować ję pod kontem zjawisk naturalnych - a odpowiedź znajdzie się sama ...
Ale my ludzie z XXI wieku owłądnieci manią technokracji oraz medialnego szumu, nie będziemy szykać zapewne prostych rozwiązań - zresztą kogo to by tak naprawdę obchodziło ...
Ale nic - jako ludzie światli nie możemy niczego wykluczyć ...
Prosże o inforamcję jeśli jakiś rolnik miał do czynienia z takim zjawiskiem na swoim polu
PS. Czy zboże zniszczone przez UFO jest w dobrej kulturze rolnej , czy trzeba zwracać za nie ONW Gdzie to zgłszać żeby ARiMR nie nałożyło sankcji z powodu działania sił pozaziemskich Wiem Trzeba złożyć oświadczenie tak samo jak w przypadku zalania "informuję że dnia ...... nieznaczy obiekt latajacy zniszczył mi działkę rolną X, UFO wleciało na moją działkę bez mojego pozwolnia - oświdczam też że to ja jestem jedynym użytkownikiem a w/w działki nie współużytkuje z UFEm.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch

|
Wysłany: 13:36 Wto 9 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
dużo widziałem o tych zjawiskach w TV.
I nie mam pojęcia co, czy kto to robi, niektóre te kręgi są tak wymyślnych kształtów ze ludzie tego chyba nie robią. Może to natura, wiatr itp., a może i UFO  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tax-Ator
|
Wysłany: 21:25 Sro 12 Kwi 2006 Temat postu: Kręgi w zbożu |
|
|
Czy ktoś z szanownych rolników doświadczył zjawiska tzw. Kręgów w zbożu
Pierwsze wzmianki o tym zjawisku sięgają czasów Imperium Rzymskiego uważano wówczas owo zjawisko za ślady rydwanu Apolla , w średniowieczu określano to zjawisko jako dzieło szatana, teraz ludzie wiążą to zjawisko z UFO i zielonymi ludkami (kurcze nie wiadomo tak naprawdę kto jest bardziej naiwny )
A Wy ja sądzicie co one znaczą, skąd się biorą i czemu służą ??
Zapraszam do dyskusji ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|