Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gedii

|
Wysłany: 08:59 Czw 29 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Zamykam temat na czas nieokreślony bo dyskusja zmieniła się w obrzucanie błotem a temat nie służy do tego. Jeżeli ktoś będzie chciał napisać coś W TEMACIE to pisać do mnie na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 07:01 Czw 29 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
pokazałeś na co cię stać następnym razem żrąc schabowego pomyśl że ktoś wokół tego musiał chodzić i chociaż trochę uszanuj pracę rolników |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 22:10 Sro 28 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
cieszę się że jesteś wiejskim kmiotem, i że w życiu do niczego nie dojdziesz... zawsze będziesz prezesem krowich placków, będziesz tyrał od rana do nocy za grosze, turystycznie zwiedzisz swoją gminę co najwyżej i będziesz aż do emerytury (235pln) śmierdział potem i gównem   ... może z dopłat kupisz sobie jakąś literkę ,coby mieć normalne imię, a nie nazywać sie jak kundel? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ukasz52

Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 274 Skąd: Jasło (na dole mapy IIIa/b)
|
Wysłany: 21:45 Sro 28 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dobra to moge byc ja przykro mi ze niewinne miejskie debile mogą czuć sie urażone moimi słusznymi uwagami i uważam ze niepotrzebnie sie mieszczuchami przejmujemy bo szczury i tak sobie poradzą nawet jesli częśc z nich zdechnie...
(oczywiście dotyczy to tylko i wyłącznie durni pokroju "drakulika") |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 19:40 Sro 28 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dracula napisał: | internet to taki wynalazek, że słowo nie ginie jak na kartce papieru, a ja jestem nożycami, które sie odzywają po uderzeniu w stół. zanim cokolwiek tu napisałem, poczytałem jak obrzucaliście (niektórzy) gnojem bogu ducha winnych mieszkańców miast, wrzucając ich do jednego worka z miejskimi baranami. to może być mój ostatni post, wystarczy że ktokolwiek z was przeprosi za to obrażanie niewinnych ludzi i stwierdzi ze to było niepotrzebne. |
To zioło co jarasz robi ci z mózgu szambo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 22:20 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
internet to taki wynalazek, że słowo nie ginie jak na kartce papieru, a ja jestem nożycami, które sie odzywają po uderzeniu w stół. zanim cokolwiek tu napisałem, poczytałem jak obrzucaliście (niektórzy) gnojem bogu ducha winnych mieszkańców miast, wrzucając ich do jednego worka z miejskimi baranami. to może być mój ostatni post, wystarczy że ktokolwiek z was przeprosi za to obrażanie niewinnych ludzi i stwierdzi ze to było niepotrzebne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Casper
|
Wysłany: 22:11 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
To najlepszy sposób bo z trolem nie wygrasz, najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Robienie szumu i zaczepki to jego jedyny cel na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
darek1972
|
Wysłany: 22:05 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
masz rację.zrobić jak Merlin czy jak mu tam , odwrócić się plecami odejść i zapomnieć a sam zniknie |
|
Powrót do góry |
|
 |
szopen72
|
Wysłany: 21:44 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Panowie (nie dotyczy draculi) proponuję ignorować tego żałosnego człowieczka. Jakakolwiek dyskusja z nim nie ma sensu, on potrzebuje słuchaczy (czytaczy), to taka choroba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
matii
|
Wysłany: 20:42 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dracula napisał: | buntownik72 napisał: |
A gdzie ja napisałem że cię znajdę i cokolwiek zrobię ? |
twój koleś szopen tak do kogoś pisał, a sądzę że jesteście odlani z jednej formy, to i niebawem ty to samo napiszesz...
a co to twarzą w twarz... hehe, nie wiem jak ty wyglądasz i co potrafisz, ale uwierz, że to samo tyczy się mojej osoby, więc skończ ten temat, bo nie wciągniesz mnie w forumowe przepychanki kto mocniejszy w realu, baw się w to pod swoim sklepem gs-u |
To ty jesteś z tej samej formy co RAMZES vel PROWOKATOR tylko teraz wygrałeś w totka i kupiłeś kompa piszesz juz chyba z domu a nie z agencji i nazywasz się DRACULA z krzakogrodu hehe i ty doskonale wiesz do kogo pisał kolega SZOPEN72. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 20:33 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
buntownik72 napisał: |
twój koleś szopen tak do kogoś pisał, a sądzę że jesteście odlani z jednej formy, to i niebawem ty to samo napiszesz...
a co to twarzą w twarz... hehe, nie wiem jak ty wyglądasz i co potrafisz, ale uwierz, że to samo tyczy się mojej osoby, więc skończ ten temat, bo nie wciągniesz mnie w forumowe przepychanki kto mocniejszy w realu, baw się w to pod swoim sklepem gs-u |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 19:54 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dracula napisał: | śmieszny jesteś, bo podskakujesz a nie wiesz kto siedzi z drugiej strony, wiec kozaku monitorowy nie zaczynaj i nie pisz potem że mnie znajdziesz i cokolwiek zrobisz, . |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 19:37 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
buntownik72 napisał: | Ciekawe jak byśmy staneli twarzą w twarz to też byś był taki kozak ? |
Ponawiam . |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 19:19 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
buntownik72 napisał:
ty wpier...asz się jak majty w d..ę !
Pluj świni
Jak zechcę żebyś ruszał jadaczką to rozepnę rozporek
nie potrafisz się zachować, to teraz siedzisz wkurwiony przed monitorem... burku:)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 19:14 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
śmieszny jesteś, bo podskakujesz a nie wiesz kto siedzi z drugiej strony, wiec kozaku monitorowy nie zaczynaj i nie pisz potem że mnie znajdziesz i cokolwiek zrobisz, bo po pierwsze nie znajdziesz, po drugie nie zrobisz, po trzecie, naucz się co to internet, i że różni się od reala, a jak się szuka zaczepki to sie ja ma. |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 19:11 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Ciekawe jak byśmy staneli twarzą w twarz to też byś był taki kozak ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 19:03 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Jak zechcę żebyś ruszał jadaczką to rozepnę rozporek . |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 18:59 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
nie zmieniaj tematu, mówiliśmy o kabarecie, a ten na poważnie o swoich obrządkach... wiesz swoją drogą, nie dziwie się że klepiecie biedę, zamiast produkcji to zabobon... i co taka świnia jak się pluje to nie choruje, albo szybciej rośnie, i przez które ramie plujesz tym swoim świniom? |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 18:56 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dracula napisał: | buntownik72 napisał: | dracula napisał: | jasne że nie muszę słuchać... i nie słucham. a zaglądać tu będę, aż mnie ten kabaret nie znudzi (poprawię wam humory, już prawie mnie znudził)  |
Forum rolnicze to nie kabaret tylko ty wpier...asz się jak majty w d..ę ! |
no jak to nie kabaret,... a twoja wypowiedź? hehehehehe    |
Pluj świni w oczy a ona mówi że ciepły deszcz pada  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szopen72
|
Wysłany: 18:50 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Dracula jesteś żałosny, twoim hobby jest zatruwanie życia innym.
Smutne że tacy jeszcze są na świecie ale pocieszające że został ci tylko internet, na żywo brak ci słuchaczy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 18:24 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
buntownik72 napisał: | dracula napisał: | jasne że nie muszę słuchać... i nie słucham. a zaglądać tu będę, aż mnie ten kabaret nie znudzi (poprawię wam humory, już prawie mnie znudził)  |
no jak to nie kabaret,... a twoja wypowiedź? hehehehehe    |
|
Powrót do góry |
|
 |
buntownik72
|
Wysłany: 18:08 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
dracula napisał: | jasne że nie muszę słuchać... i nie słucham. a zaglądać tu będę, aż mnie ten kabaret nie znudzi (poprawię wam humory, już prawie mnie znudził)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 16:20 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
jasne że nie muszę słuchać... i nie słucham. a zaglądać tu będę, aż mnie ten kabaret nie znudzi (poprawię wam humory, już prawie mnie znudził)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 15:46 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
ty nie musisz słuchać tego płakania więc otwórz sobie fotkę i zostaw to forum prawdziwym rolnikom |
|
Powrót do góry |
|
 |
dracula
|
Wysłany: 10:10 Wto 27 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
składaj pit i nie płac podatku jeśli nie masz dochodu i pracuj za darmo, wszystko ok., jeśli znudzi ci sie praca za darmo lub uciekanie w koszty to płac podatek. a o SWóJ dochód to martw się sam, bo komuna już się dawno skończyła, a wy jesteście jeszcze jej reliktem. a jak ci się nie opłaca praca w rolnictwie, albo warunki ekonomiczne ci nie odpowiadają, to zmień zawód, albo nie pracuj wcale, to nie będziesz tu płakał jak to ciężko, bo od rana do świtu cały rok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|