Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rusin
|
Wysłany: 21:49 Pon 11 Maj 2009 Temat postu: |
|
|
no to beda mu placic jak dziki beda zerowac. ale wiem z doswiadczenia ze jak dziki beda robily takie szkody to mysliwi postawia tam ambone i beda w nocy pilnowac pola. przynajmniej u mnie w kole tak robimy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
osa21

|
Wysłany: 20:05 Pon 11 Maj 2009 Temat postu: |
|
|
dobrze by było żeby jak posieje kukurydze to żeby przyjechał ktoś z koła łowieckiego i spisał protokół że po poprzedniej szkodzie pole było przesiane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gedii

|
Wysłany: 19:23 Pon 11 Maj 2009 Temat postu: |
|
|
on juz dostał to odszkodowanie. musze mu powiedziec zeby zobaczył co podpisał. jak dlamnie to za kolejne szkody powini dalej płacic a pole jest códownie połozone z 3 stron las a z czwartej rzeka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koseś
|
Wysłany: 18:22 Pon 11 Maj 2009 Temat postu: |
|
|
jakie koło łowieckie zapłaciło 9000zł. za 7 ha. ??? ale jeśli mu wypłacą to niech sieje i czeka na dziki bo będą musieli zapłacić za kolejne szkody ,tylko przed podpisaniem protokołu ze szkód niech go dobrze przeczyta żeby nie było jakiś zapisów o odpowiedzialności za kolejne szkody. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gedii

|
Wysłany: 16:48 Pon 11 Maj 2009 Temat postu: ODSZKODOWANIE Z KOŁOA ŁOWIECKIEGO |
|
|
Witam mam do kolegów taka oto sprawe:
kumpel miał zasiane 7ha kukurydzy i dziki zrobiły mu 90pare procent szkód, dostał odszkodowanie cos koło 9tysiaków i tu pytanie czy jesli posiej jeszcze raz kukurydze i dziki znowu ja zniszcza to czy dostanie kolejny raz odszkodowanie??
przepraszam za to ze temat jest jako ogłoszenie ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi potem zmienie to w normalny temat.
pozdrawiam wszystkich gedii
Ostatnio zmieniony przez gedii dnia 15:52 Wto 12 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|