Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ralf

|
Wysłany: 12:33 Pią 19 Cze 2009 Temat postu: |
|
|
skarmiac mozna po zabiegu srodkiem ProStore |
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekSz
|
Wysłany: 21:35 Czw 18 Cze 2009 Temat postu: |
|
|
Cytat: | powiedziałem to chyba taniej mnie wyjdzie jak te wołki będą żyć |
Może niekoniecznie
O ile pamiętam zabieg kosztował kilkanaście zł/ t ziarna. Niech podrożeli nawet do 30zł, czy to dużo - każdy niech rozważy sam. Natomiast zadzwonic do firmy DDD i skonsultować kosztuje 3 minXstawka operatora.
Dogadać się z firmą, która daje gwarancje skuteczności i bezpieczeństwa spasania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarki
|
Wysłany: 20:32 Wto 16 Cze 2009 Temat postu: |
|
|
jest jakiś środek co się przesypuje i wtrakcie pryska a po jakimś czasie skarmia nazwy nie pamiętam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grześ

|
Wysłany: 20:23 Wto 16 Cze 2009 Temat postu: |
|
|
Jest aktelik w świecy dymnej tylko że mówił mi kiedyś gościu co ma firmę co zajmuje się odrobaczaniem magazynów że od niego blacha matowieje i może rdzewieć. Jak go zapytałem to czym jechać to się uśmiechnoł i powiedział że on z tego żyję jak chcę to mi zrobi usługę to wyedy ja się uśmiechnołem i powiedziałem to chyba taniej mnie wyjdzie jak te wołki będą żyć i tak się skończyła nasza rozmowa. Popytaj w sklepach a najpierw uruchom wyszukiwarę w googlach żeby ci badziewia nie wcisneli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don
|
Wysłany: 19:35 Wto 16 Cze 2009 Temat postu: Wołki w binie |
|
|
Proszę o pomoc
Zaglądam po roku do bina lezy tam z 30 ton pszenżyta a wołka aż grubo,ziarno poćwiartowane.
Chcę to przewiesc do innych binów i do świnek dac tylko aby mi sie nie rozeszły te wołki po innych zbożach wolałbym pozbyc sie ich przed przewozem , jednoczesnie aby po kilku/kilkunastu dniach od tego zabiegu mozna było juz spasac pszenżytem swinie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|