Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LOBO
|
Wysłany: 12:47 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Kończę z tym forum bo dużo tu wolnych słuchaczy Mendoxa jest parę kolegów co mają takie same zdanie o Nim jak ja . A ci co go słuchają to niech słuchają i wierzą w te jego przepowiednie co się nie sprawdzają i niech wstawiają według jego prorostw a pójdą z torbami a on się będzie z nich śmiał bo onego D..ila cieszy jak kura po 2zł i ludzie przeżywają dramat a on przeżywa w tedy ORGAZM bo taki już P.o.j.e.b z niego jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 12:35 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: Re: Zachowanie LOBO |
|
|
kurczaki1234 napisał: | Czytam to forum od 2 lat, jeszcze nie widziałem tutaj kogoś tak wulgarnego jak Ty LOBO. Jeśli nie masz ochoty, to nie czytaj, a nie ubliżasz medoxowi. Zachowanie godne dzieci w zerówce.
Pozdrawiam  | BRAWO TWÓJ PIERWSZY POST BRAWO TY NIE ZABOLAŁA CIĘ RĘKA OD STUKANIA |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczaki1234
|
Wysłany: 12:24 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: Zachowanie LOBO |
|
|
Czytam to forum od 2 lat, jeszcze nie widziałem tutaj kogoś tak wulgarnego jak Ty LOBO. Jeśli nie masz ochoty, to nie czytaj, a nie ubliżasz medoxowi. Zachowanie godne dzieci w zerówce.
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
j p
|
Wysłany: 11:43 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
restauracji miało być |
|
Powrót do góry |
|
 |
j p
|
Wysłany: 11:41 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Jeszcze do niedawna namawiał do otwierania resteuracjii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 10:05 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
W grudniu rozpisywał się deb.il Medox że cena po połowie lutego 2 zł LUDZIE nie wierzcie temu p.alan.towi bo wypisuje swoje teorie które się nie sprawdzają takie jak ; KRAAAAAAACH , DO LASU , DZIURY W LESIE albo ;TYLE RAZY PISAŁEM TYLE RAZY MÓWIŁEM ja na takich D.e.bi,li jestem cięty u mnie to prosty burak P.OJ.EB BEZ JAJ |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 09:54 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | Da się wykonać drugi raz lobotomię? Ktoś wie?  | Tak da się a le przed tym trzeba MENDOXA J.EB.N.ĄĆ W głupi ryj P.O.J.E.B.IE GDZIE MASZ TĘ CENĘ 2 ZŁ CO PRZEPOWIADAŁEŚ A JAK SIĘ NIE SPRAWDZI TO MIAŁEŚ W.Y.P.I.E,R,D,A,LAĆ Z TEGO FORUM PSYCHOPATO |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 09:46 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Da się wykonać drugi raz lobotomię? Ktoś wie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 09:36 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | 12 tys zakażeń !! Uciekać!! Zaraz blokada. Epidemiczny dramat w Czechach i na Słowacji , będzie się działo od połowy marca do końca kwietnia, oj będzie , amatorom wiosennego żywca pourywa ręce, utnie głowy i nogi, zostanie sam korpus.
Pisałem Wam, ze kolega dzwonił o ludzi do łapania? Bo wszyscy w jego okolicy wkładają naraz kury teraz i za tydzień i w konsekwencji nie będzie miał ich kto potem łapać, bo połowa ekipy łapał w kilku tych miejscach naraz, ale dotąd się nie zazębiało. Kumpel szedł swoim torem, a tamci stali i teraz ruszają  | Ty masz kolegę ja bym się z takim Po.je.bem nie zadawał wróżbito wielki |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 09:33 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
TAK ksiaze I KUPUJĘ JE U CIEBIE OBROŃCO MEDOXA -P.O.J.E.B.A |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 09:06 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
12 tys zakażeń !! Uciekać!! Zaraz blokada. Epidemiczny dramat w Czechach i na Słowacji , będzie się działo od połowy marca do końca kwietnia, oj będzie , amatorom wiosennego żywca pourywa ręce, utnie głowy i nogi, zostanie sam korpus.
Pisałem Wam, ze kolega dzwonił o ludzi do łapania? Bo wszyscy w jego okolicy wkładają naraz kury teraz i za tydzień i w konsekwencji nie będzie miał ich kto potem łapać, bo połowa ekipy łapał w kilku tych miejscach naraz, ale dotąd się nie zazębiało. Kumpel szedł swoim torem, a tamci stali i teraz ruszają  |
|
Powrót do góry |
|
 |
madmax
|
Wysłany: 09:03 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
@radwen to był sarkazm na ..... wpis jednego z sąsiadów. Wiem, że jakość i bezpieczeństwo kosztuje. Pamiętam jedną firmę, która chciała u mnie montować. W końcu wydukał :.... jak Pan pozbiera oferty, to ja zrobię 3-5% taniej i przez 2 lata co pół roku podjadę je umyć. Można i takie oferty rozważać, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
 |
radwen
|
Wysłany: 08:56 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Radas napisał: | Do baterii jeszcze nie dojrzałem, zbyt drogo taki magazyn energii wychodzi..... jeszcze.
Natomiast na dachu mam panele, a to subtelna różnica.
Biedni ci ludzie co montują na domach instalację. Dorobek ich życia i bomba z opóźnionym zapłonem na dachu. Straszne  |
Moze rozczaruje niektórych ale fotowoltaika na dachu stanowi mniejsze zagrożenie pożarowe niż piec na paliwo stale w kotlowni.. Oczywiście trzeba wybrać odpowiednie rozwiązania które są nieco droższe ale zapewniają bezpieczeństwo. Uwierzcie mi wiem co pisze w tym temacie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radas
|
Wysłany: 08:08 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Do baterii jeszcze nie dojrzałem, zbyt drogo taki magazyn energii wychodzi..... jeszcze.
Natomiast na dachu mam panele, a to subtelna różnica.
Biedni ci ludzie co montują na domach instalację. Dorobek ich życia i bomba z opóźnionym zapłonem na dachu. Straszne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pomorze
|
Wysłany: 08:02 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Chwalcie sie dalej ta fotowoltaika beda nas je..c za 3 zl non stop |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksiaze
|
Wysłany: 07:58 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
LOBO napisał: | medox napisał: | https://youtu.be/2ApkuFDRy4Q
SUGERUJE, żeby każdy obejrzał. 2lata temu jak o tym mówiłem, wyśmiewaliście mnie, że nie za naszego życia. No to obejrzyjcie.
Czas wyjść z budy i otworzyć oczy. Nie ma i nie będzie już pieniędzy z takich rzeczy jak jakieś głupie kury, pieniądze będą ZUPEŁNIE gdzie indziej. Kto to zawczasu zrozumie, nie uwiąże sobie kamienia na szyję w postaci kolejnych bud.
P. S Czechy i Słowacja sytuacja dramatyczna | No i widzisz predator&obcy ODpisał ci D.E.B.IL jeszcze brakuje KRAAAAAAACH , LASU , I DZIUR W LESIE NORMALNIE -------P.O.J.E.B nad P.O.J.E.B.Y |
LOBO ja to mam wrażenie że Ciebie już chyba karmią tymi SYBSTYTUTAMI.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOBO
|
Wysłany: 05:34 Sro 24 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | https://youtu.be/2ApkuFDRy4Q
SUGERUJE, żeby każdy obejrzał. 2lata temu jak o tym mówiłem, wyśmiewaliście mnie, że nie za naszego życia. No to obejrzyjcie.
Czas wyjść z budy i otworzyć oczy. Nie ma i nie będzie już pieniędzy z takich rzeczy jak jakieś głupie kury, pieniądze będą ZUPEŁNIE gdzie indziej. Kto to zawczasu zrozumie, nie uwiąże sobie kamienia na szyję w postaci kolejnych bud.
P. S Czechy i Słowacja sytuacja dramatyczna | No i widzisz predator&obcy ODpisał ci D.E.B.IL jeszcze brakuje KRAAAAAAACH , LASU , I DZIUR W LESIE NORMALNIE -------P.O.J.E.B nad P.O.J.E.B.Y |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agroleń
|
Wysłany: 23:00 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
ksiaze napisał: | Radas napisał: | Hektor88 napisał: | Witam, macie jakies oferty od firm na panele fotowoltaiczne? Ja dostałem oferte moc 50kw, montaż na gruncie, cena 200tys brutto. |
Na gruncie przedraża konstrukcja. Nie chcesz skorzystać z dachu kurnika? Za pierwszą 50-tkę albo nawet 52,5 Kw płaciłem ponad 2 lata temu chyba 145 netto ze wszelkimi licznikami i pierdołami, które nie są niezbędne. Falowniki Fronius |
głupi pomysł dach na czymkolwiek a już na pewno na budynku typu kurnik...
jak Ci się te panele zapalą to Ci pójdzie całość z dymem... |
Baterie sie zapalają.
Ogień taki że nie trzeca mieć słomy w środku a bude zajmie |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 22:48 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
https://youtu.be/2ApkuFDRy4Q
P. S Czechy i Słowacja sytuacja dramatyczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksiaze
|
Wysłany: 22:35 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Radas napisał: | Hektor88 napisał: | Witam, macie jakies oferty od firm na panele fotowoltaiczne? Ja dostałem oferte moc 50kw, montaż na gruncie, cena 200tys brutto. |
Na gruncie przedraża konstrukcja. Nie chcesz skorzystać z dachu kurnika? Za pierwszą 50-tkę albo nawet 52,5 Kw płaciłem ponad 2 lata temu chyba 145 netto ze wszelkimi licznikami i pierdołami, które nie są niezbędne. Falowniki Fronius |
głupi pomysł dach na czymkolwiek a już na pewno na budynku typu kurnik...
jak Ci się te panele zapalą to Ci pójdzie całość z dymem... |
|
Powrót do góry |
|
 |
radwen
|
Wysłany: 22:28 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Panowie w sprawie fotowoltaiki zapraszam do kontaktu. Miałem okazję wyposażyć kilkanaście ferm drobiu w instalacje fotowoltaiczne o różnych mocach.Chetnie doradze a takze zaproponuje ofertę na mała elektrownie na waszych obiektach.dzialamy woj.
łódzkie i mazowieckie. 601.069.715 https://m.facebook.com/radekwenckowski/?ref=content_filter |
|
Powrót do góry |
|
 |
predator&obcy
|
Wysłany: 20:57 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
medox napisał: | Scenariusz- dalszy lockdown do końca kwietnia i 2zl przy tej ilości żywca a potem otworzenie w maju i uboje x2, zassanie i w tydzień z 2 na 5 coraz bardziej realny. | oj Medox Medox daj se spokój . Stary dziadu Ty już ni jak nie pasujesz . Do czego kolwiek . Pierdalisz . o .zaraz napiszesz o polio . hiszpance itp itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hektor88
|
Wysłany: 20:30 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
[quote="lysonzi1"] Hektor88 napisał: | Witam, macie jakies oferty od firm na panele fotowoltaiczne? Ja dostałem oferte moc 50kw, montaż na gruncie, cena 200tys brutto. |
Na gruncie podobno lepiej jest ze sprawnością paneli. A na jakich panelach
Czekam na kosztorys jutro dam znać.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lysonzi1
|
Wysłany: 20:23 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
Hektor88 napisał: | Witam, macie jakies oferty od firm na panele fotowoltaiczne? Ja dostałem oferte moc 50kw, montaż na gruncie, cena 200tys brutto. |
Na gruncie podobno lepiej jest ze sprawnością paneli. A na jakich panelach masz ofertę plus jaki falownik? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tesciowa
|
Wysłany: 20:03 Wto 23 Lut 2021 Temat postu: |
|
|
madmax napisał: | umowę podpisywałeś z beatrice czy pijawką - tym który ze stołka Moniki szybko wskoczył du.pę holendrów . Które z nich tak Cię wydymało? W Wielkopolsce jest prawnik, który może będzie w stanie pomóc. Kiedyś w innej sprawie, ktoś mi podał do niego namiary. Tyle będę mógł pomóc |
Z beatrice, prosiłbym o namiary tego prawnika na maila lub sms |
|
Powrót do góry |
|
 |
|