Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donki
|
Wysłany: 11:11 Nie 5 Kwi 2015 Temat postu: |
|
|
Ja sugeruję też kosmetyki ale nie kupujcie czegokolwiek na odczepne, podpatrzcie trochę w łązience czego kobieta używa, żeby choć trochę spróbować trafić w jej gust. |
|
Powrót do góry |
|
 |
henioo
|
Wysłany: 10:56 Nie 22 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Ja żonie kupiłem gitarę - w dobrej cenie, to było jej marzenie i w końcu udało mi się go spełnić. Z uniwersalnych prezentów polecić mogę wypad do SPA, bon na zakupy (moja żona to uwielbia ), biżuteria, kosmetyki, bielizna, słodycze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramsey
|
Wysłany: 14:28 Czw 19 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
A ja postanowiłem swojej żonie na 33 urodziny kupić zegarek (srebro) oraz zorganizowałem romantyczny wieczór u nas. Dokupiłem do tego specjalny kinkiet nowoczesny, który pasuje do naszej sypialni- naprawdę ładnie udekorował pokój. Jeśli kogoś interesusuje zrobienie nastroju oświetleniem to polecam lampy (link)
Uważam że sie do tego najlepiej nadają.
Druga sprawa to według mnie takie prezenty mają największe znaczenie, niż jakiś podarunek oraz coś od serca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
leoni
|
Wysłany: 10:46 Pią 6 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od okazji. No i oczywiście od kobiety, bo te są różne i nie można ich mierzyć jedną miarą. Mnie by na przykład absolutnie nie ucieszyły kosmetyki, a już na pewno nie od mojego męża, który się na tym kompletnie nie zna, więc ani tych kolorowych do makijażu nie kupi dobrych, ani tym bardziej takich pielęgnacyjnych, które przecież trzeba dobrać do typu skóry.
Tym bardziej nie chciałabym dostać biżuterii, bo choć cieszy oko, to ja raczej nie noszę takich świecidełek.
Za to bardzo ucieszyłam się z ostatniego prezentu urodzinowego od męża, bo była to wycieczka. Tygodniowe wczasy w Gudauri w Gruzji:(link)
Jeszcze na studiach często jeździłam na nartach, ale oczywiście ostatnio nie ma już na to czasu, a tu taka niespodzianka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam13 Gość
|
Wysłany: 23:03 Pią 30 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
Dla żony to perły, tylko nie piwo mam na myśli, panowie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
luizjana5
|
Wysłany: 14:03 Pią 23 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
idealny prezent dla ukochanej to wyjazd tylko we dwoje w jakieś piękne miejsce. ja w zeszłym roku byłam w uroczym domku na Kaszubach, niedaleko jeziora Cheb (Chebdy) i było wspaniale. zimą tam też jest pięknie. polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
apolinary
|
Wysłany: 14:30 Sro 14 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
kupienie wibratora to chyba dla faceta strzał w kolano :p lepiej coś ładnego w stylu dodatki, biżuteria, może jakiś szal albo apaszka.. z doświadczenia wiem, że kobiety lubią takie pierdołki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marianek
|
Wysłany: 19:40 Czw 8 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
Zbliżają się walentynki i coś wypada kupić więc chyba zdecyduję się na zegarek dla mojej małżonki . Przynajmniej teraz obiad będzie na czas!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lipaa
|
Wysłany: 21:06 Pon 15 Gru 2014 Temat postu: |
|
|
ja mojej żonie kupiłem karnet na masaże myślę że taki prezent będzie w sam raz:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marianek
|
Wysłany: 09:28 Nie 14 Gru 2014 Temat postu: |
|
|
Ja w tym roku zamiast kolejnej pary rajstop kupiłem dla żonki zegarek - żeby obiad gotowała na czas!! Chyba sie ucieszy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugor
|
Wysłany: 09:51 Sob 6 Gru 2014 Temat postu: |
|
|
ja swoją żonę miłośniczkę gotowania zabrałem na pokazy kulinarne i była zachwycona! |
|
Powrót do góry |
|
 |
m3g
|
Wysłany: 13:30 Sro 3 Gru 2014 Temat postu: |
|
|
ja polecam perfumy lub książkę |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam13 Gość
|
Wysłany: 14:55 Pon 1 Gru 2014 Temat postu: |
|
|
Wyposażenia do kuchni nigdy za wiele, czyli słynna patelnia na prezent, albo garnki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tymki
|
Wysłany: 18:15 Pon 24 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
ja zamówiłem żonie fajne akcesoria, mam ogromną nadzieję że się mojej żonie spodobają |
|
Powrót do góry |
|
 |
sandra.jak
|
Wysłany: 19:44 Sro 19 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
No najlepiej dla kobiety to jakiś wyjazd do SPA, albo jakąś bieliznę. Oczywiście zaproszenie do restauracji z bukietem kwiatów. Ja osobiście dostałam cudowne weekend w SPA od mojego męża. MIałam straszną dolegliwość, która pojawiła mi się od przepracowania. A po SPA jak nowo narodzona się czułam... Cudownie było. |
|
Powrót do góry |
|
 |
predator&obcy
|
Wysłany: 18:02 Wto 18 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
guwnioże . kom |
|
Powrót do góry |
|
 |
predator&obcy
|
Wysłany: 20:40 Nie 16 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
No to wczasy sharm el sheikh Taki prezent to do końca zycia nie zapomni [/quote] byliśmy tam syf i malaria .nasze bociany zdechłe z głodu na pustyni. przejedż się na kładzie w arafatce.i |
|
Powrót do góry |
|
 |
predator&obcy
|
Wysłany: 19:39 Nie 16 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
Gabii napisał: | ja zamierzam kupić i przemalować dziewczynie pokój, wydaje mi się że taki prezent będzie ok | a ja kupiłem swojej farby do włosów tam jest tyle metali ciężkich że koń by zdechł ale nie ona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
twojtyp
|
Wysłany: 08:38 Sro 5 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
Wykup jej weekend w SPA z pewnością się ucieszy.
_____________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
odlot

|
Wysłany: 16:17 Nie 2 Lis 2014 Temat postu: |
|
|
Kobiety lubią być zaskakiwane, bo wtedy czują, że mężczyzna się nimi niezmiennie zachwyca. Ja swojej żonie naprawdę rzadko kupuję prezenty jako takie. Według mnie fizyczne przedmioty to tylko drobiazgi, które Kasia może sobie kupić sama. Czasem oczywiście wręczam jej kwiaty bez powodu, jednak jeśli chodzi o Jej urodziny czy rocznice ślubu raczej staram się wymyślać dla Niej niespodzianki, niż je po prostu kupować. Na ostatnią rocznicę ślubu zabrałem Kasię i naszą roczną córeczkę nad morze . W dniu rocznicy zorganizowałem dla naszej trójki piknik na plaży . Oczywiście wszystko było owiane wielką tajemnicą . Specjalnie na tę okazję wyszukałem w Internecie koc, który można złożyć i zmienić w torbę na ramię. Moja żona myślała, że w torbie niosę po prostu rzeczy dla naszej córeczki, a w rzeczywistości w środku mieliśmy wszystko co potrzebne do przygotowania romantycznego śniadania na plaży. Udało mi się nawet ukryć malutkiego szampana, bo w torbie jest nawet specjalna kieszeń schładzająca. Wyszło super, a Kasia była zachwycona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
chlopka
|
Wysłany: 15:53 Pią 31 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
dobry krem albo inny kosmetyk zawsze cieszą, ja bym była szczęśliwa, gdyby mój mąż mi kupił kremy od sensilisu - nie są tanie, ale warte każdej złotówki, zobacz w większym mieście w aptekach, każda laska doceni, bo naprawdę ratują cerę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam13 Gość
|
Wysłany: 20:36 Sro 29 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
No to wczasy (link) Taki prezent to do końca zycia nie zapomni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kornel Rzońca
|
Wysłany: 13:02 Sob 25 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
Jakiś wspólny wyjazd byłby lepszy - tak sądzę. Możecie wtedy spędzić czas razem i na pewno sprawi to przyjemność żonie. Swoją zabrałem na naszą rocznicę w góry do pensjonatu. Bardzo zadowolona była z pobytu. Nawet rowery ze sobą zabraliśmy. Wróciliśmy trochę do czasów młodości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kornel Rzońca
|
Wysłany: 13:02 Sob 25 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
Jakiś wspólny wyjazd byłby lepszy - tak sądzę. Możecie wtedy spędzić czas razem i na pewno sprawi to przyjemność żonie. Swoją zabrałem na naszą rocznicę do Świeradowa Zdroju do pensjonatu Malwa. Bardzo zadowolona była z pobytu. Nawet rowery ze sobą zabraliśmy. Wróciliśmy trochę do czasów młodości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rogin
|
Wysłany: 12:20 Pią 24 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
Ważne żeby prezent był od serca |
|
Powrót do góry |