Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luizzz

|
Wysłany: 12:18 Sro 4 Kwi 2018 Temat postu: |
|
|
Nie usuwajcie starych postów. Czasami mogą sie jeszcze przydać, każdy wpis na temat coś wnosi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Administrator
|
Wysłany: 10:59 Pon 7 Gru 2015 Temat postu: forum ppr |
|
|
TEST- wersja PHP została poprawiona, można dodawać posty na Forum ppr.
Za utrudnienia przepraszamy.
Zespół ppr.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
predator&obcy
|
Wysłany: 11:59 Pią 10 Lip 2015 Temat postu: |
|
|
kaska możesz wpłynąć na usunięcie tego globalnego idioty z cen brojlera.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 20:39 Pią 17 Kwi 2015 Temat postu: |
|
|
nadeszło nowe reklam tyle jeszcze nie było nigdy tu co teraz |
|
Powrót do góry |
|
 |
SONAR
|
Wysłany: 08:42 Pon 13 Kwi 2015 Temat postu: |
|
|
Na dobry początek proponuję usunąć ze "starego" forum takie tematy jak np. Ogłoszenia sprzedaż - kupno ponieważ 99% postów w tym temacie jest nieaktualne i tylko zaśmieca forum . |
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 00:54 Czw 19 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Halo Ludzie,
jeszcze trochę cierpliwości- wszystko się zmieni, wszystko będzie inazcej wyglądało, wszystko będzie z innymi funkcjami. To nasze "NOWE" będzie zupełnie nowym narzędziem, tutaj juz niewiele zmieniamy, poza tym, ze pilnujemy jako takiego porządku i moderujemy.
Sam portal ppr, to ponad 800 000 plików i mamy trochę z tym "zabawy", to forum i cały tkzw, "stary ppr" będzie tylko archiwum i tylko do przeglądania.
Wszystkie funkcje zostaną wyłączone.
Nowy ppr to będzie nowa aplikacja. nowym narzędziem będzie również forum.
Długo trwa, wiem, ale jesteśmy już blisko, bardzo blisko.
Pozdrawiam wszystkich, dziękując za wytrwałość  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lanz buldog
|
Wysłany: 22:43 Nie 15 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Odnoszę również takie wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 11:35 Nie 15 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
jak na razie nic się nie zmieniło i tak chyba zostanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
SONAR
|
Wysłany: 09:59 Nie 15 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Witam .
Właśnie próbowałem usunąć kilka swoich postów i wyszło na to , że mogę usunąć tylko jeden z działu "Moderatorzy" a wszystkie inne mogę jedynie "cytować " - żeby było śmieszniej post który mogę usunąć dotyczy prośby usunięcia kilku innych moich wpisów .
Czy to jakiś błąd czy będzie można usuwać tylko niektóre posty ?
O TEN post również mogę zmieniać i usunąć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justinN

|
Wysłany: 06:38 Pią 13 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
I oby drugie tyle działało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 20:51 Wto 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Sorry,
niestety nowe kreacje reklamowe na rok 2015 zostały oferowane pod nasz nowy system informatyczny.
Niestety, jak to najczęściej bywa, projekt nowy ppr z punktu informatycznego
czasowo się "obsuwa" prawie milion plików w naszych zasobach logicznym transferom nie chce się poddawać
mamy takie zagwozdki, z którymi uporamy się, choć rozciąga się to w czasie- ból wielki.
Po prostu implementacja takiej ilości treści jest bardzo trudna. więc te kreacje, które są kontraktowe, muszą być zaimplementowane w stary system ppr.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marbar

|
Wysłany: 10:38 Pon 9 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Czy to "nowe" co nadchodzi oznacza tyle reklam co u konkurencji?
Juz strona głowna jest odstraszająca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ansu

|
Wysłany: 15:15 Czw 5 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Będzie 10 lat jak jestem na tym forum. Pragnę podziękować wszystkim użytkownikom za merytoryczna dyskusje dzięki, którym udało się rozwiązać wiele problemów. Mam nadzieje, że Nowy PPR z nowym forum pozytywnie mnie zaskoczy.
Co tu porządkować zablokować wszystkie tematy i zacząć od nowa.....
Moderacja własnych postów, ale tylko do momentu ukazania się następnego w danym temacie. Później tylko Moderator. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia-mod Moderator
|
Wysłany: 11:39 Wto 24 Lut 2015 Temat postu: Do antoni1 i wszystkich innych umieszczających reklamy |
|
|
Prosimy o nieumieszczanie na naszym forum linków reklamowych, ponieważ naruszają one strukturę forum i są usuwane podczas moderacji.
Po dodaniu jeszcze jednej reklamy użytkownik antoni1 zostanie zablokowany. Nadmieniam, że blokowani będą wszyscy użytkownicy umieszczający na naszym forum reklamy.
Kasia-mod |
|
Powrót do góry |
|
 |
antoni1
|
Wysłany: 00:29 Wto 24 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
przydałoby się trochę uporządkować to forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 05:38 Czw 19 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Halo Damian9871, porządek zrobiony. W nowym forum zakładanie nowych tematów będzie moderowane.
Dzięki za sugestie
Pozdrawiam
potem12  |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 03:25 Wto 17 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Halo Grześ, co masz na myśli pisząc "reset"? Każda opinia jest dla nas ważna.
Pozdrawiam
potem12  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grześ

|
Wysłany: 20:48 Pon 16 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Ja bym zrobił reset. |
|
Powrót do góry |
|
 |
men2face
|
Wysłany: 17:06 Sob 14 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
sie porobiło......moderator wrócił! |
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 14:56 Sob 14 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Halo ludzie, odpowiadając na Wasze wątpliwości: ile się da, tyle wiadomości uporządkujemy na tym forum. Na razie zaprowadzamy porządek bieżący, pilnujemy aby nie było obrażania, wulgaryzmów i kryptoreklam.
Jeszcze przed premierą będziemy starali się zrobić porządek z powtarzającymi się tematami, bezsensownymi wpisami.
Ile się da, tyle uporządkujemy- całą energię kierujemy właśnie w stronę zaszłości, a w nowej odsłonie wiele ciekawych nowych wątków, którymi będziemy Was i pozostałych chcieli zainteresować.
Pozdrawiam
potem 12  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tekmie

Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1656 Skąd: zach-pomorskie,Kosz.-Dar.
|
Wysłany: 08:20 Pią 13 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
damian9871 napisał: | .... Weźcie się do roboty i uporządkujcie jeden temat ze zbędnych wypowiedzi a my to ocenimy np. jeden z wątku z maszynami gdzie jest z 50 podstron a właściwe informacje w 30 postach.
..... |
Sądzę że to by była Syzyfowa praca.Ale z tego co jest zapowiadane to te obecne tematy zostaną zarchiwizowane a Forum przyjmie nową postać.Więc i wtedy utrzymanie "porządku" będzie łatwiejsze.A odnośnie szu to On jest niereformowalny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian9871 Moderator

|
Wysłany: 07:55 Pią 13 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
I co z tego że dużo ludzi zagląda jak nic nie można znaleźć albo trzeba szukać godzinami. Weźcie się do roboty i uporządkujcie jeden temat ze zbędnych wypowiedzi a my to ocenimy np. jeden z wątku z maszynami gdzie jest z 50 podstron a właściwe informacje w 30 postach.
A może o to chodzi żeby dużo zaglądało w końcu reklamę każdy chciał czy nie obejrzy.
Co do innych portali tam odpowiedź na zadane pytanie jest szybka i wymiana poglądów a tu ostatnio monolog szu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
potem12 Moderator
|
Wysłany: 10:07 Czw 12 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Halo ludzie, no tak, niestety macie rację, choć nie ze wszystkimi opiniami się zgadzam. Już dawno napisałem że "..... trup jaki jest- każdy widzi, żywy jest, żywy i to jest najważniejsze".
Najgorszy jest grzech zaniechania, tak jak kiedyś zaniechano pilnowania porządku na tym forum, tak i konkurencyjne portale agitowały właśnie tutaj do przejścia w inne fora- bo za mało wiedzy posiadały (żeby nie powiedzieć, że za głupie i za biedne były) aby robić to w inny sposób.
Część przeszła do kilku lub kilkunastu powstałych nowych miejsc, część pozostała. Na pewno społeczność rolnicza została znacznie rozproszona.
Wszystko się zmienia, szykuje się nowe- nowoczesne narzędzie, które na pewno użytkownikom ułatwi komunikację. A na pytanie czy osiągnie sukces? Reaktywacja się powiedzie i ludzkość będzie wymieniała się nadal poglądami? Tego nie wie nikt, ale pracę wykonamy należycie. Dużo ludzi tutaj zagląda (około 100 w ciągu 5 minut), bo co by o tym forum nie powiedzieć, to było pierwsze i jest największe w swoich zasobach, a że nowe trendy wchodzą, nowe "mody"- cóż, karawana internetowa jedzie z niezwykłą szybkością i ciągle przyspiesza. My przesiadamy się do najnowocześniejszych obecnie rozwiązań informatycznych.
Zapraszam do obserwacji i dyskusji.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
potem12 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lanz buldog
|
Wysłany: 21:11 Sro 11 Lut 2015 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z tym w 200%.
To forum umiera, a może już dawno umarło.
Dzisiejsze nowoczesne forum wymaga szybkiej informacji i natychmiastowej wymiany poglądów , doświadczeń i wiadomości.
Pozostała tu garstka użytkowników nie jest w stanie utrzymać płynności dyskusji , stąd odpowiedz na zapytanie kiedy zastosować pierwszą dawkę nawozu pod rzepak , otrzymujemy w czerwcu , gdyż akurat w tym czasie obrzęk kulawej nogi jest na tyle mały że pozwoli tu komuś zaglądnąć.
Użytkownik szu próbuje nawet sam sobie odpowiadać , a nastepnie zadac kolejne pytanie na które udzieli , oczywście sobie trzech różnych odpowiedzi .
Ale niestety dobre chęci szu to zbyt mało
Jedziemy już tylko dzięki morfinie.
To nie forum , to Hospicjum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|