Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
velistius Go
|
|
Powrt do gry |
|
 |
janb86
Doczy: 31 Sty 2016 Posty: 1
|
Wysany: 09:51 Pon 3 Pa 2016 Temat postu: |
|
|
@matti Skontaktuj si z Agrokapital oni doradz Ci jaki kredyt bdzie dla Ciebie najkorzystniejszy i jaki warunki musisz speni. W finansowaniu rolnikw siedz ju do dugo wic myl e otrzymasz rzetelne info oczywicie za free. |
|
Powrt do gry |
|
 |
rejestro
Doczy: 28 Kwi 2015 Posty: 3
|
Wysany: 07:46 Wto 28 Kwi 2015 Temat postu: |
|
|
Nie moge si zgodzic z tym co piszesz ale kazdy ma swoj opini. |
|
Powrt do gry |
|
 |
michal33
Doczy: 09 Wrz 2014 Posty: 10
|
Wysany: 09:29 Pon 13 Kwi 2015 Temat postu: kredyt |
|
|
Z mojego dowiadczenia wynika, e na pewno nie ma co polega na tych doradcach co pracuj w bankach, bo oni to po prostu s od tego, e wciska kit i sprzedawa produkty, wic niczego rzetelnie nie doradz, tylko bd przekonywa, e to wanie ich finansowania potrzebujesz...takich niezalenych doradcw mona znale poza bankami, w prywatnych firmach (link). Ja ich znalazem przez szwagra i polecam. |
|
Powrt do gry |
|
 |
agrokaszuby
Doczy: 25 Cze 2009 Posty: 50 Skd: Kaszuby
|
Wysany: 10:16 Pon 10 Sty 2011 Temat postu: |
|
|
trzeba miec zdolnosc kredytowa ewentualnie trzeba kogos dolaczyc do kredytu
(link) |
|
Powrt do gry |
|
 |
suzej
Doczy: 18 Lut 2010 Posty: 39
|
Wysany: 07:25 Czw 18 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
Watunki: po pierwsze zdolno i brak negatywnego wpisu w biku (link) |
|
Powrt do gry |
|
 |
brandmind.pl
Doczy: 03 Lut 2010 Posty: 4
|
Wysany: 12:09 Czw 11 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
[EDIT] Witam,
moim zdaniem najlepszym kredytem na zakup ziemi w celu powikszenia gosp. bdzie udzielany w Banku BG ze wzgldu na: niskie oprocentowanie WIBOR1Y, 100% inwestycji, max. okres spaty do 40 lat, moliwo otrzymania dopaty z budetu panstwa polegajce na zwrocie do 75% odsetek- Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - linia KZ. Szczegy: (link) .
Kredytobiorcy, ktrzy nie speniaj kryteriw uzyskania kredytw z dopatami ARiMR, mog skorzysta z oferty kredytu inwestycyjnego w banku ING: (link) . Pozdrawiam i ycz powodzenia.
Joanna |
|
Powrt do gry |
|
 |
brandmind.pl
Doczy: 03 Lut 2010 Posty: 4
|
Wysany: 09:45 Czw 11 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
Witam,
moim zdaniem najlepszym kredytem na zakup ziemi w celu powikszenia gosp. bdzie udzielany w Banku BG ze wzgldu na: niskie oprocentowanie WIBOR1Y, 100% inwestycji, max. okres spaty do 40 lat, moliwo otrzymania dopaty z budetu pastwa polegajce na zwrocie do 75% odsetek- Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - linia KZ. Szczegy: (link).
Kredytobiorcy, ktrzy nie speniaj kryteriw uzyskania kredytw z dopatami ARiMR, mog skorzysta z oferty kredytu inwestycyjnego w banku ING: (link). Pozdrawiam i ycz powodzenia.
Joanna
Bezpatny czat z doradc finansowym - (link) |
|
Powrt do gry |
|
 |
danek
Doczy: 12 Mar 2006 Posty: 150 Skd: wschd
|
Wysany: 10:49 Pon 18 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Przedewszystkim musisz miec cierpliwosc bo trezba troche sie nachodzic zeby zaatwic kredycik z lini KZ - wiem cos o tym bo sam zaatwiaem na kupno ziemi i sie nachodziem poczawszy od BGZ do BS .
Tak jak kolega wyzej nadmieni zajdz do najblizszego banku lub ODRu .
Ale podtsawa w tych kredytach WKAD wasny w ilosci min 20 % . |
|
Powrt do gry |
|
 |
alwaro
Doczy: 13 Wrz 2008 Posty: 149 Skd: zachodniopomorskie
|
Wysany: 18:41 Sob 9 Sty 2010 Temat postu: Re: kredyt na zakup ziemi ,w celu powiekszenia gospodarstwa |
|
|
[quote="matti"]Jakie warunki trzeba spelnic zeby dostac kredyt na zakup ziemi , wspluwlasciciel chce sprzedac swoj kawalek ziemi ,A ja niemam kasy zeby to odkupic ???????????????????????? zdolno kredytowa i juz ale czy ja masz to tylko chyba bank Tobie odpowie wiec chyba najblisze kroki w jego strone powiniene skierowa |
|
Powrt do gry |
|
 |
matti
Doczy: 12 Mar 2009 Posty: 12 Skd: pawonkuw
|
Wysany: 11:44 Sob 9 Sty 2010 Temat postu: kredyt na zakup ziemi ,w celu powiekszenia gospodarstwa??? |
|
|
Jakie warunki trzeba spelnic zeby dostac kredyt na zakup ziemi , wspluwlasciciel chce sprzedac swoj kawalek ziemi ,A ja niemam kasy zeby to odkupic ???????????????????????? |
|
Powrt do gry |
|
 |
|