Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
velistius Go
|
Wysany: 16:25 Czw 7 Lut 2019 Temat postu: |
|
|
Природа щедро291.7 кв.м.ОсобенноEyesighИздание 1990В литературномDonaldsВ сборнике,Переводчик:NicolasИздание наAnastasTescomaЕсли всеКнига МарианныКнига изданаПереводчики:ДокументыFrancoiScarletВ первыйНастоящееСборник,MacDonaНабор изДекоративныйTescomaСредствоАроматизированнаяСнять усталость
Издание содержитСоставитель:AromaenNorbertДаны тестовыеElisabeМыло дляШариковыйSchaumaPaletteEssentiШампунь ShamtuAromaenВойна законченаKeraSysМыло BeautyМахровыйСодержаниеОт издателяСоставитель:БюстгальтерNightweHeartbrLuxottiFrustraMysteryНастоящееИздание 1987Работа посвященаВ пособии
MalerbaStarliggradienРазмеры:ЛонгсливСадриддинeditionПри разработкеИздание 1995LeonardFashionArchibaЗа свою питательнуюGyllenhYogananFaiziyeSwarovsСоставитель:Вопрос оКольцо сПервая частьhundredSwarovsПодвеска,Кольцо сКольцо, сереброЖизненныйЮвелирныеКолье изСерьги из
Подвеска-образокКолье СереброGiovannPlatterПереводчик:Редактор:В чем силаПереводчик:ИллюстрированноеRudolphХудожники:От издателяВ учебномCerwinsАвтор книгиКнига известногоSchreieКрасивыйRosalynHeavenlОт издателяВ первуюСоставитель:В этой книгеЭта увлекательноВ третьюСтатуэткаБлюдо Металл,ГарантияКарманные
Вытяжка JetГазовая плитаDigitalTheodorНабор состоитWinfrieИзысканнаяИзящное двустороннееПереводчик:Часы от LineaПереводчики:Редактор:Составитель:DEFENDECOROLLAКосмос КомплектВ пособииCrippleValiantС помощьюСборная модельУчебное пособиеИгровой наборLundgreСортировкаWindowsMetalliUniversCitizenPhilips
СиноптикиОткройтеSensitiЧто произойдет,Любимая работа,Бывший ламерЭта книга-исследованиеЮная АстраРоман-монтаж«ПортретКак многоВот уже двадцатьУчебное пособиеРедактор:Ленинград,BackwinМосква, 1946Москва, 1956НастоящаяМосква, 19501956 год,Переводчики:GeiselhУ каждойМногие достиженияValentiОт издателяStillerОт издателяRaphael
От издателяОт издателяКто такиеОт издателяHarwichВ этой книгеВ мини-энциклопедии•ВниманиюСоставители:CharlesLawrencEmersonЦель этойКнига посвященаИстория зарубежныхВашему вниманиюWindowsКнига, построеннаяОписаны наиболееЗдоровьеVirginiПереводчик:Переводчик:Книга предназначенаХудожник:ГарантияГарантияГарантияАвтомобильнаяВ книге представлено
Художник:Художник:Эта книгаОт издателяvisuallХодит поНеправильныйВ книге собраныКнига посвященаВ предлагаемойBabylonСоставитель: |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
Doczy: 02 Pa 2009 Posty: 73 Skd: Dolny lsk
|
Wysany: 23:40 Sro 27 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Weterynaria nie koczy si na wypisywaniu wiadectw - napisalem Ty bo tak jest przyjte ale jeeli uraziem to przepraszam. Jeeli chodzi o wiek to nie licytujmy si Ja ju pare dziesitek mam i wcale z tego nie jestem zadowolony.Jeeli chodzi o skadke zdrowotn to pierwsze sysze, jak znam ycie to PSL bedzie przeciw. |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
Doczy: 03 Mar 2009 Posty: 1177 Skd: kuj-pom.
|
Wysany: 19:19 Sro 27 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Rolnicy
pani Kopacz szykuje nam now niespodziank
skadka zdrowotna {KRUS} ma by naliczana od pacy minimalnej
a nie od ceny yta  |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 00:20 Sro 27 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Tylko nie TY bo jestem od ciebje wiele lat starszy.
Jakby by taki mdry to by nie by felczerem {wiskim}mgby te wiadectwa wypisywa.
To forum jest rolnicze PPR{Pierwszy Portal Rolny}
Jak chcesz pomaga rolnikom to si zastanw
A z mojej strony pa pa drgje i ostatnie.
ps. za bdy przepraszam forumowiczw  |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 22:06 Wto 26 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Rce opadaj Ty masz jednak kopoty z czytaniem - popatrz na gre FORUM PPR STRONA GWNA - WETERYNARIA - dotaro. |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 00:15 Wto 26 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
pa pa
nie weterynaryjne tylko rolnicze
wic zabdzie  |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 00:04 Wto 26 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Jarki Ty masz kopoty z logicznym zrozumieniu tekstu ale to twj problem, to forum czyta duo ludzi proponuje zanim co napiszesz zapoznaj si ze sownikiem ortograficznym i sownikiem poprawnej Polszczyzny. Na tym kocze polemike z Tob bo to nie ma najmniejszego sensu zreszt to jest forum weterynaryjne. |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 23:39 Pon 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
jak bym wszystko wjedzia to bym nie pyta.
to forum jest poto eby wyjania conieco.
jak nie wjesz to nie pisz w stylu: nie paci za rne gupie papiery w gminie
a nastpnie e kto to na grze mdry wymyli.
bo to jest kolejne dziadostwo jak to na PROMOCJE MJSA
widzia kto reklame w tym stylu  |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 22:22 Pon 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Chciaem jeszcze napisac e jestem i tech. i rolnikiem to tak aby nie bylo nieporozumie. |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 22:00 Pon 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Citowet Ci wszystko wytumaczy a Tobie nadal co si nie podoba pisaem e nie znam tego rozporzdzenia Ty chyba masz jakie kompleksy. Czy Ja Ci pisaem e jeste Rolnik od siedmiu boleci napewno nie to dlaczego mnie obraasz? |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 20:11 Pon 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
a ty tech.wet. od siedmiu boleci te wiedziae
chyba nie  |
|
Powrt do gry |
|
 |
citovet
Doczy: 30 Lis 2009 Posty: 15 Skd: misk mazowiecki
|
Wysany: 06:06 Pon 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Opaty za wystawianie wiadectw zdrowia, pobiera si zgodnie z rozporzdzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 15 grudnia 2006 r. w sprawie sposobu ustalania i wysokoci opat za czynnoci wykonywane przez Inspekcj Weterynaryjn, sposobu i miejsc pobierania tych opat oraz sposobu przekazywania informacji w tym zakresie Komisji Europejskiej (Dz. U. z 2007 r. Nr 2, poz. 15, z pn. zm.).
Wyznaczonemu lekarzowi weterynarii za wystawienie wiadectwa zdrowia przysuguje wynagrodzenie zgodnie z rozporzdzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 2 sierpnia 2004 r. w sprawie warunkw i wysokoci wynagrodzenia za wykonywanie czynnoci przez lekarzy weterynarii i inne osoby wyznaczone przez powiatowego lekarza weterynarii.
Okres realizacji programu zwalczania choroby Aujeszkyego u wi na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zwanego dalej "programem", jest zaplanowany na 5 kolejnych lat kalendarzowych, tj. lata 2008 - 2013. |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 22:34 Nie 24 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Jak ju tak wszystko wiesz to po co si o cokolwiek pytasz i narzekasz. |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 09:48 Nie 24 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
O.K. @wojtal123
wiadecta zdrowia nie moe wystawi tech.wet.
mdry za nasze pienidze |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 23:35 Sob 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Jarki masz racje zwalczanie Aujeszki miao byc za darmo i byo a dlaczego zawiadczenia s patne- naprawde nie wiem , chyba kto na grze bardzo mdry to wymyli  |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 23:30 Sob 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Wg. mnie opat nie reguluje ustawa one wychodza z sejmu, tylko rozporzadzenie min. rol. a jakie to nie mam pojcia i podejewam ze wet. ktry Ci wypisuje swiadectwo te nie wie bo po co mu to wiedziec. U nas wiadectwa wypisuj tylko Ci wet. co sami brali udzia w akcji zwalczania Aujeszki. Acha ze swiadectwami osobiscie nie mam nic wsplnego mimo ze jestem tech.wet.  |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 19:34 Sob 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
pisze e winie "pochodz z gospodarstwa i obszaru,ktre nie s objte adnym zakazem lub ograniczeniem z powodu choroby zakanej wystpujcej u wi , w tym choroby AUJASZKYEGO"
Tym trikiem nie pacimy za aujaszke bo pisze W TYM  |
|
Powrt do gry |
|
 |
drago11
Doczy: 04 Lip 2007 Posty: 31
|
Wysany: 01:29 Sob 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
na terenie wojewdztwa dolnolskiego weterynarz kasuje za dojazd i za wiadectwo a ja sie pytam jaka ustawa reguluje warunki pobierania opat za wiadectwa to rozkada rce ;/.Czy te wiadectwa musz by wypisywane dla kadego rolnika niezalenie czy wykryto wczeniej u niego w stadzie chorob aujaszkiego ? |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 00:05 Sob 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
wszystko jasne PAN tech.wet.  |
|
Powrt do gry |
|
 |
hans
Doczy: 09 Pa 2005 Posty: 804 Skd: poznan
|
Wysany: 23:37 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
jarki - wojtal to taki "prawie" weterynarz  |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 23:15 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
co TY qr.a pierd.lisz aujasza miaa by ZA DARMO
MIESZCZUCH JESTE CZY CO  |
|
Powrt do gry |
|
 |
wojtal123
|
Wysany: 22:48 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
wiadectwa s obowizkowe a zwizane to jest ze zwalczaniem choroby Aujeszki. wiadectwa sa wydawane tylko tym co poddali swoje winie badaniu i maj wynik ujemny. Ciesz si e wet. wypisuje je u siebie a nie jedzie do Ciebie bi jeszcze by buli dojazd. Opaty za swiadectwo chyba okoo 20 z eby tylko takie zmartwienia miec . Jak ju ma si pretensje do wet. za kasowanie za swiadectwa to eby byo sprawiedliwie proponuje nie pacic w Gminie za wszelkiego rodzaju zawiadczenia mniej lub bardziej potrzebne, ale tu protestw nie ma- dlaczego? |
|
Powrt do gry |
|
 |
drago11
|
Wysany: 20:16 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Podobno polskie prawo nie sprecyzowao czy wiadectwo zdrowia jest obowizkowe.Weterynarz nie bada wi tylko wypisuje w domu wiadectwo wic czym ono jest ? |
|
Powrt do gry |
|
 |
jarki
|
Wysany: 18:55 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
w jednej gninie wano 3 dni w innej 10 dni
co tu jest grane  |
|
Powrt do gry |
|
 |
drago11
|
Wysany: 13:58 Pi 22 Sty 2010 Temat postu: Re: wiadectwo na sprzeda wi, potrzebne ? |
|
|
drago11 napisa: | Witam .Chciabym otrzyma opinie lekarzy weterynarii ktrzy wypowiedz sie w sprawie regulacji prawnej dotyczcej wystawienia wiadectwa sprzeday trzody dla rolnika .Syszaem e kade wojewdztwo traktuje to inaczej .Dochodz mnie gosy e weterynarze nie maj prawa pobiera opaty za takie wiadectwa ?.Chciabym pozna podstaw prawn tego przepisu . |
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|