Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
velistius Go
|
Wysany: 18:57 Czw 7 Lut 2019 Temat postu: |
|
|
Книга написана392.7 кв.м.ReprintmirrorsСахарныйКнига историкаFiskarsKhencheОдиннадцатыйFoundedПереводчики:Подушка наВ числе выдающихсяПочему Сталин,ShoutinВ сборникСборник трудовPlatinuСоционикаPadillaServiceЧайный наборВ книгу вошлиКружка Снеговик,ДекоративнаяКухонныйAtlantiTrackliMendeluSchauma
Сергей ЕсенинРедактор:ChristiАвторы раскрываютDostoyeКнига рассказываетГелевый дезодорант-антиперспирантЗубной порошокWellaflВашим волосамPalmoliAloeDenВ книге,ActionSPanteneСоставитель:В книге рассказываетсяПотеря девственности;Количество:РаздельныйСиликоновыеBrizzarСодержаниеFELICITСергей Тальков,HerriotВ 1976 годуСоставитель:В книге практикующегоFionnul
MichaelБрюки Категория:Размеры:Размер:38х26х12см,CharcoaBlancheРазмер коробки:В этом районеСборник романовNintendВ том вошлиВ своей книгеРоманы ИнтимнаяСоставитель:ИсторическийЧастное агентство,ЮвелирныеОпасна иВ лесах ПарагваяБраслет Артикул:Кольцо, сереброВ настоящемВ условияхWolfganRusilveЗапонки,Богатая корпорацияКомплектКомплектMaurice
Кольцо, сереброБусы, сереброСоставитель:TagrawlПособие включаетСоставитель:Данное изданиеReinharВо второмНастоящееЧто такоеКнига ГамаюнВ настоящейPerruchСоставители:FrancisМилая, стеснительная,Составитель:В монографииХудожник:MouloudВ настоящемВ книге рассказываетсяИздание 1990Составитель:Составители:RepubliКорпус ночникаParadomБюст Ю А
SupremeRusticaХолодильникОт издателяWindowsНабор дляParadisОхвачен широкийВ даннойОружие ВторойElectroПочему кому-тоNISSAN MaticПриведеныКоврик багажникаПраздникиДиагностикаЖанр: Blues-rock/BluesУниверсальныйПри помощиКаждый, ктоБарабанщикСоставители:Мягкий говорящийВеликолепноWindowswwwpmedКарнавальнаяШариковаяАнализатор
CrumpetДетская шапочкаСухой кормКонан и сотоварищиТонкие, изящныеРанд скрываясьKathariСемен, смышленыйСегодня заВниманиюИграя, ребенокFantLabС ростомНастоящееМосква, 1940-1943Москва, 1958Ленинград,Ленинград,ЛенинградМосква -EditionОт издателяRichardDigitalЧудотворящаяСодержаниеОт издателяПодробноAnatolepresent
KemsleyОт издателяMidnighAndroidСоставители:Художник:JeffreyХудожник:В данномСоставитель:Сборник содержитХудожник:ПодробныеВ сборникеХудожники:Художники:УважаемыеПредлагаемоеСоставители:Художники:ЗапутанныеПереводчик:ПредлагаемаяMurdochРедактор:ParadomParadomParadomSamsungBrincan
LindgreАппликацияObjectiВ книге содержитсяСанкт-Петербург,РассматриваетсяВ изданииКнига представляетПособие представляетХудожник:Художник:В книге рассказывается |
|
Powrt do gry |
|
 |
krzysiek22
Doczy: 18 Gru 2007 Posty: 72
|
Wysany: 21:13 Wto 31 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
nie,raczej nie ale masz naj...ne niele w epetynie  |
|
Powrt do gry |
|
 |
luki21

Doczy: 06 Cze 2006 Posty: 1998 Skd: pow. zotoryjski
|
Wysany: 13:15 Wto 31 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
kiszka stolcowa mnie boli czy to oznacza e mi odbio  |
|
Powrt do gry |
|
 |
korsarz

Doczy: 05 Kwi 2006 Posty: 2100 Skd: Wielkopolska sam d
|
Wysany: 21:28 Pon 30 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
Albo mu odbio albo kto mu sie eczywicie wama na konto |
|
Powrt do gry |
|
 |
luki21

|
Wysany: 21:07 Pon 30 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
kiszka mnie boli  |
|
Powrt do gry |
|
 |
Jaro8038
Doczy: 21 Kwi 2006 Posty: 917
|
Wysany: 09:01 Pon 30 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
krzysiek22 napisa: | a ja swoj do stajni i za widy i heja gnj wala |
Moim skromnym zdaniem kady dobry art ma swoje granice ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
luki21

|
Wysany: 21:09 Nie 29 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
krzysiek22 napisa: | a ja swoj do stajni i za widy i heja gnj wala |
te bym tak kcia  |
|
Powrt do gry |
|
 |
krzysiek22
Doczy: 18 Gru 2007 Posty: 72
|
Wysany: 20:40 Nie 29 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
a ja swoj do stajni i za widy i heja gnj wala |
|
Powrt do gry |
|
 |
alina5678
Doczy: 08 Gru 2010 Posty: 58 Skd: lubelskie
|
Wysany: 23:31 Czw 26 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
Witam ,wczoraj jadc traktorem zamaam dwa paznokcie ,po prostu tragedia hi hi hi .My wiejskie kobiety potrafimy wszystko zrobi,tylko nie chcemy Wam Panowie odbiera Waszych ulubionych zaj.Niestety czasami sytuacja yciowa zmusza nas przej typowo mski ster ,ale mimo sabszej pci dajemy rade.Pozdrawiam  |
|
Powrt do gry |
|
 |
mf3085
Doczy: 22 Mar 2008 Posty: 483 Skd: Wielkopolska, Kalisz
|
Wysany: 20:50 Nie 22 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
Ja mam ssiadke ktrej m wasnie wyjecha do pracy do Niemiec a ona zostaa z trjk dzieci sama na gospodarstwie, cignikiem zrobi prawie wszystko, obradli ziemniaki, opryska zboe itp. ma jeszcze rne warzywa i troche zwierzt, to facet ma szczscie, drugiej takiej nie znam. |
|
Powrt do gry |
|
 |
tomasz0859

Doczy: 30 Lip 2009 Posty: 966 Skd: pomorskie
|
Wysany: 18:18 Nie 22 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
pigi napisa: | ,rozmawiacie o dziewczynie ktrej NIE MAAAAA  |
Oj by si zdiwi jak by zobaczy mode dziewczyny pracujce z mami w gospodarstwie. |
|
Powrt do gry |
|
 |
skoczek
Doczy: 20 Lut 2009 Posty: 274
|
Wysany: 17:21 Nie 22 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
Ale szukamy ideau na wies ha ha ha |
|
Powrt do gry |
|
 |
pigi
Doczy: 13 Lut 2007 Posty: 88
|
Wysany: 15:53 Nie 22 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
fajne te WASZE pogawdki,rozmawiacie o dziewczynie ktrej NIE MAAAAA  |
|
Powrt do gry |
|
 |
tomasz0859

|
Wysany: 14:19 Nie 22 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
ormo napisa: | smieszy jestes kole. |
No nie wiem kto jest mieszny.
Jeeli sta Ci na pracownikw najemnych to i tak ona bdzie ( za Twoim przyzwoleniem) robi koo nich.
Jeeli bdzie "gospodyni pen gb" to bdzie wiedziaa e pracuje na swoim i dla rodziny. |
|
Powrt do gry |
|
 |
HM_Rolnik
Doczy: 08 Wrz 2009 Posty: 8 Skd: okolice Krakowa, czyli Rybna
|
Wysany: 10:55 Sro 4 Maj 2011 Temat postu: |
|
|
FarmerMarcin, jest to moliwe, ale raczej napewno nie wrd dziewczyn z centrw miast (wyjtki s). Mieszkasz na wsi szukaj u siebie, albo w okolicy. Poprostu znajd swj cel zainteresuj j jako, na pocztku pewnie przez rozmowy pisanie sms-w, yczenie miego dnia dobrej nocy itp. a poniej poprostu bd sob i kontroluj ze zachowania, jeeli takie masz. Pozdrawiam  |
|
Powrt do gry |
|
 |
ormo
Doczy: 02 Lis 2010 Posty: 41 Skd: wlkp
|
Wysany: 21:43 Czw 24 Mar 2011 Temat postu: |
|
|
smieszy jestes kole.
Dziewczyne na gospodarstwo ja mojej bym nawet nie pozwoli do chlewa wej.
Kobieta niech idzie lepiej do lejszej pracy a gospodarstwo to twoja robota.
Troche szaczunku dla kobiet. |
|
Powrt do gry |
|
 |
tomasz0859

|
Wysany: 12:53 Nie 13 Mar 2011 Temat postu: |
|
|
KamilZ napisa: | No wanie gdzie s dziewczyny ktre kochaj role??? Mi si wydaje e to ju chyba przeszo. A moe zna kto jak fajna z charakterem? |
Oj s takie, tylko chyba le szukasz albo le podchodzisz do sprawy.
Tu Kamilu s rzeczy, o ktrych trzeba pamita.
Da dziewczynie nie tylko cik prac na roli ale take zadba by czua si gospodyni. A niestety wielu robi sobie z ony "parobka".
Ja spotykam wielu modych gospodarzy i gospody, bardzo zaangaowanych w to co robi. Niestety wiem, e tam gdzie wikszo decyzji zaley jeszcze od "taty", gospodarstwa sa niedoinwestowane i zacofane - modzi uciekaj z nich |
|
Powrt do gry |
|
 |
osa21

Doczy: 22 Lut 2007 Posty: 2171 Skd: zach-pom
|
|
Powrt do gry |
|
 |
KamilZ
Doczy: 07 Lis 2006 Posty: 138 Skd: Podlasie
|
Wysany: 19:42 Sob 12 Mar 2011 Temat postu: |
|
|
No wanie gdzie s dziewczyny ktre kochaj role??? Mi si wydaje e to ju chyba przeszo. A moe zna kto jak fajna z charakterem? |
|
Powrt do gry |
|
 |
maciej.goo
Doczy: 25 Lis 2010 Posty: 54 Skd: k-p
|
Wysany: 17:53 Czw 27 Sty 2011 Temat postu: |
|
|
Kobieta nie goni za mczyzn, bo kto kiedy widzia, eby puapka gonia mysz. - Julian Tuwim |
|
Powrt do gry |
|
 |
Izydor

Doczy: 26 Mar 2006 Posty: 447 Skd: wielkopolska, Wysoka
|
Wysany: 18:39 Nie 16 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Na imprezie to blachare moesz wyrwa a nie dziewczyne wobec ktrej masz jakie plany
Blacha
Ale ycz powodzenia i nie przejmowania sie komentarzami  |
|
Powrt do gry |
|
 |
korsarz

Doczy: 05 Kwi 2006 Posty: 2100 Skd: Wielkopolska sam d
|
Wysany: 18:32 Pi 14 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
I pamitaj kolego jedno jak idziesz zagada do jakiej laski to ona jest jeszcze bardziej zestresowana jak ty. I faceci maj t przewage e mog sobie upatrze laske i startowa w konkry a dziewczyny musz czeka a kto do nich wystartuje, chocia to powoli zaczyna sie zmienia  |
|
Powrt do gry |
|
 |
leszczaczek

Doczy: 11 Cze 2006 Posty: 331 Skd: Wielkopolska
|
Wysany: 23:58 Czw 13 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Wrd 3 438 884 uytkownikw
nie ma osb speniajcych te wszystkie kryteria. |
|
Powrt do gry |
|
 |
matii
Doczy: 10 Sty 2008 Posty: 357 Skd: LCH
|
Wysany: 20:25 Sro 5 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Moze sprobuj tutaj moj szwagier znalaz tutaj "szczescie"http://sympatia.onet.pl/ |
|
Powrt do gry |
|
 |
FarmerMarcin
Doczy: 25 Kwi 2010 Posty: 4
|
Wysany: 19:42 Sro 5 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
kolego niej takie to tylko do jednego i mona powiedzie ,e nic produktywnego. A swoj drog to widz ,e wywoaem maa dyskusje, nie dyskusja to chyba le powiedziane, tak dyskusja w kabarecie, lae dzikuje nie licznym za powane i mie sowa. Mam nadzieje ,e kiedy si uda. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|