Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ferma Rafał
|
Wysłany: 14:30 Pią 9 Kwi 2021 Temat postu: Pisklęta ZWD OSTROWĄŚ |
|
|
hodowca58 napisał: | Prosze o opinie na temat wylegarni Ostrowąs. Pozdrawiam |
Polecam tą wylęgarnię gdyż od nich biorę już od lat. Mają pisklęta dobrej jakości. Zawsze idzie się dogadać z Właścicielką i kadrą kierowniczą. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło ,żebym miał problematyczne pisklęta. Co będę zachwalał proszę samemu się przekonać .
Pozdrawiam
Hodowca Rafał |
|
Powrót do góry |
|
 |
hodowca58
|
Wysłany: 15:39 Czw 8 Kwi 2021 Temat postu: |
|
|
Prosze o opinie na temat wylegarni Ostrowąs. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
CycuFerm
|
Wysłany: 10:51 Nie 25 Paź 2020 Temat postu: ZWD CZARNE |
|
|
Bierze ktoś pisklaki z Wylęgarni Drobiu Wiesława Wąsikowska-Lewandowska Czarne ?? ew. ma ktoś jakąś opinie o nich ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
m.drob
|
Wysłany: 18:48 Pon 7 Wrz 2020 Temat postu: Proszę o opinie na temat wylęgarni Tymczyszyn we Wschowie |
|
|
Proszę o opinie na temat wylęgarni Tymczyszyn we Wschowie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
medox
|
Wysłany: 08:24 Czw 27 Sie 2020 Temat postu: |
|
|
Słabe to naganiactwo. Do tego słownik języka polskiego by się przydał |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rob Robert
|
Wysłany: 20:54 Sro 26 Sie 2020 Temat postu: |
|
|
Ja biore od Szczerbackiej na 2 kurniki. Jedno stado zaraz do ubojni jedzie, kurczaki normalne. Ładnie urosły. Nic sie nie dzieje, juz ktorys raz biore. bralem wczesnije od innej wylegarni ale wole szczerbackiej. Ja mocno przykładam sie do mycia i dezfekcji kurnika i jak narazie mam spokuj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bylent
|
Wysłany: 21:32 Pon 3 Sie 2020 Temat postu: |
|
|
Witam, panowie, może podzielicie się opiniami na temat wylęgarni? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyk
|
Wysłany: 10:26 Czw 28 Lis 2019 Temat postu: |
|
|
PostWysłany: Czw Lis 28 10:23 GMT 2019 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Panie Krystianiex jaki odpad z wylęgarni , takie coś nie istnieje to co w ZWD to odpad do utylizacji i koniec tematu ) .O co Pan pyta czy Pan oszalał ......... Mało mamy problemów ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krystianx
|
Wysłany: 17:55 Wto 26 Lis 2019 Temat postu: Kupie jaja odpadowe |
|
|
Witam, kupie bardzo chetnie jaja odpadowe z wylegarni lub fermy reprodukcyjnej
platnosc gotowkowa, odbior na telefon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kuń
|
Wysłany: 08:31 Czw 31 Paź 2019 Temat postu: |
|
|
Bylent napisał: | Hodowcy brojlerów, jakie są Wasze opinie na temat wylęgarni na polskim rynku? Jak oceniacie jakość piskląt ze swojej perspektywy? |
Jakosc bardzo poszla w dół. Wschod zabiera kazdą ilosc jaj lub pisklat ( ktorymi potem nas zalewa i mamy takie ceny) Jedyna ubojnia ktora w miare trzyma powtarzalny poziom to Modernhatch chociaz ze wzgledow przyzwoitosci to powinnismy ich olac bo to dzieki nim mamy w Polsce ukranskiego kurczaka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bruszetta
|
Wysłany: 15:58 Pon 14 Paź 2019 Temat postu: |
|
|
[quote="Kamil898"]Witam bierze ktoś brojlery od szczerbackiej. Ja ostatnio miałem ostre gówn.....[/quo
Przyłączam się do opini powyżej omijać szerokim łukiem .Jeżeli już to koniecznie pobierać krew . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bylent
|
Wysłany: 15:35 Nie 4 Mar 2018 Temat postu: |
|
|
Hodowcy brojlerów, jakie są Wasze opinie na temat wylęgarni na polskim rynku? Jak oceniacie jakość piskląt ze swojej perspektywy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
anasti
|
Wysłany: 17:24 Wto 24 Maj 2016 Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Thatcher
|
Wysłany: 17:09 Sob 14 Maj 2016 Temat postu: |
|
|
ZWD Pawłowice RENMAR polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksiaze
|
Wysłany: 16:59 Sob 14 Maj 2016 Temat postu: |
|
|
kto ma teraz dobre pisklaki? ja osobiście odradzam ZWD SAMOL, pisklaki strasznie zapaprane, zero selekcji na wylęgarni byle w pojemniki i na fermę.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil898
|
Wysłany: 19:00 Wto 24 Lis 2015 Temat postu: |
|
|
Witam bierze ktoś brojlery od szczerbackiej. Ja ostatnio miałem ostre gówn..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamas
|
Wysłany: 11:14 Pią 28 Sie 2015 Temat postu: |
|
|
Osobiście polecam Zakrzewo |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mal
|
Wysłany: 07:33 Wto 7 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
marcin555 napisał: | oczywiscie pomylilem się , ostrzegam przed rzemińską, wiem co piszę bo naciołem się strasznie, od p. szczerbackiej nie brałem |
A co powiecie na pisklęta od Benedykcińskiej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łódzki Kogut
|
Wysłany: 17:51 Sro 1 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
uwaga na zwd Ostrowons niesamowite dziadostwo dają.......... pierwsze wstawienia ok a później same wymiociny............. masakra......... daleko od nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotus
|
Wysłany: 19:31 Sro 18 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
kurczak napisał: | Lotus napisał: | kurczak napisał: | Lotus napisał: | Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. |
A to według Ciebie oni mają na wylęgarniach inne szczepionki???
Oczywiście ja biorę szczepione na ZWD i zawsze działają.
Pozdro |
Pewnie, że inne bo w sprayu i podobno gie ono daje. Pewniejsze jest szczepienie na własną rękę po 10 dobie. |
To nie życzę Ci, abyś musiał się przekonać na własnej skórze jak Ci IB nerkowe wypier.... po takim szczepieniu, zacznij współpracę z lekarzem lub go zmień na porządnego od drobiu.... |
Dlatego pytam bo nie jestem tego pewny. Teraz właśnie szczepienie w wylęgarni dało mi dupy i wpier... mi się IB. Na szczęście stado jakoś wyprowadzone, ale zastanawiam się co robić z następnym stadem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak
|
Wysłany: 10:14 Sro 18 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
Lotus napisał: | kurczak napisał: | Lotus napisał: | Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. |
Pozdro |
Pewnie, że inne bo w sprayu i podobno gie ono daje. Pewniejsze jest szczepienie na własną rękę po 10 dobie. |
To nie życzę Ci, abyś musiał się przekonać na własnej skórze jak Ci IB nerkowe wypier.... po takim szczepieniu, zacznij współpracę z lekarzem lub go zmień na porządnego od drobiu.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotus
|
Wysłany: 00:18 Sro 18 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
kurczak napisał: | Lotus napisał: | Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. |
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak
|
Wysłany: 00:01 Sro 18 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
Lotus napisał: | Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. |
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotus
|
Wysłany: 16:17 Pią 13 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
Pytanie odnośnie szczepień w wylęgarniach. Bierzecie pisklaki ze szczepieniami na IB ND? Czy sami szczepicie? Słyszałem, że te szczepienia z wylęgarni gówno dają i pewniej jest szczepić samemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|