Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ekspert BGŻ

|
Wysłany: 10:11 Sro 6 Kwi 2005 Temat postu: Kredytu na inwestycje w ramach działania z SPO 2.4 |
|
|
Odpowiedź do Pana Pawła
Kredyt IP
Kredyt na realizację przedsięwzięć inwestycyjnych w rolnictwie, przetwórstwie rolno-spożywczym i usługach dla rolnictwa
O kredyt mogą ubiegać się:
• osoby fizyczne posiadające pełną zdolność do czynności prawnych, z wyłączeniem emerytów i rencistów,
• osoby prawne,
• jednostki organizacyjne nie posiadające osobowości prawnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Gość
|
Wysłany: 10:09 Sro 6 Kwi 2005 Temat postu: Kredytu na inwestycje w ramach działania z SPO 2.4 |
|
|
Racja mówiłem o kredycie ale nie preferencyjnym. Ja pytałem o zwykły kredyt komercyjny. O tym że nie można korzystać z kredytów z dopłatami ARiMR to podobno racja tylko nie wiem czy wchodzą w to kredyty pomostowe??! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Gość
|
Wysłany: 10:08 Sro 6 Kwi 2005 Temat postu: Kredytu na inwestycje w ramach działania z SPO 2.4 |
|
|
Chcę wziąść 100 tyś zł kredytu na inwestycje w ramach działania z SPO 2.4
”Zróżnicowanie.....” jest to 50% całej inwestycji czyli tyle ile ARIMR gwarantuje refundacji. Czy decyzja ARIMR o dofinansowaniu projektu jest wystarczającym zabezpieczeniem dla banku czy wymagane jest jeszcze inne zabezpieczenie? Jeżeli tak to jakie zabezpieczenia wchodzą w grę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|