Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Beasant
|
Wysłany: 14:21 Pon 16 Lip 2018 Temat postu: |
|
|
Ze swojej strony tylko dodam, że warto wybrać niekoniecznie największe firmy. Lepsze są trochę mniejsze podmioty u których można liczyć na bezpośredni kontakt. W większych markach miałem problemy, bo np. nie szło się dogadać z konsutlatnem, wisiałem na infolinii albo za każdym razem ktoś inny obsługiwał zlecenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarecki77

|
Wysłany: 14:56 Sro 14 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
Pod duże projekty (portale internetowe, duże fora internetowe, hosting plików, pracę w chmurze) sprawdza się również Sprint Data Center. Posiadają tam kilka pakietów (w zależności od potrzeb). Koszt hostingu z 100GB powierzchni dyskowej, nielimitowanymi kontami e-mail, kontami bazy danych, ftp to 259 zł za rok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
turystyk34
|
Wysłany: 22:11 Wto 13 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz nei drogiego hostingu to zapoznaj się z ofertą (link) Całkiem dobre ceny hostingu jak i domen, atrakcyjna oferta na rok a przedłużanie nie tak drogie. Mam u nich na serwerach dwie strony i nie ma problemów |
|
Powrót do góry |
|
 |
navarra
|
Wysłany: 22:03 Sro 7 Sty 2015 Temat postu: |
|
|
zgadzam się z castrolem, ja się też aktualnie rozglądam za hostingiem i chyba się zdecyduje na nazwa jeszcze nie widziałem tak taniego (za 1 zł) więc chyba nie ma na co czekać, bo to chyba ostatnie dni promocji. Nie wiem dokładnie jeszcze o co chodzi z tymi serwerami, ale liczę że jak się z nimi skontaktuje to mi wszystko wyjaśnią, doradzą. Nie przemawiają do mnie natomiast te różne oferty w stylu serwer do odstąpienia - na czym to niby polega? Nie wiem do końca jak to wszystko funkcjonuje, jak wyglądają formalności i wreszcie konfiguracja - ale jak pisałem - liczę na pomoc techniczną w tym zakresie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
castrol
|
Wysłany: 21:03 Pon 4 Sie 2014 Temat postu: |
|
|
Teraz można znaleźć garść dobrych serwerów za niewielką kasę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gustlik

|
Wysłany: 21:59 Pią 25 Kwi 2014 Temat postu: |
|
|
Jak coś chcesz więcej wiedzieć to pisz na PM do mnie, ps. nie jestem właścicielem tamtego hostingu i mogę ci coś doradzić jak określisz wielkość serwisu i fundusze jakie posiadasz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gustlik

|
Wysłany: 21:57 Pią 25 Kwi 2014 Temat postu: |
|
|
Taka strona to akurat nic nadzwyczajnego nie jest;) Standardowy CMS np Joomla by ci wystarczył a serwer zależy ile klientów przewidujesz, jak chcesz ciąć koszty to np 8ww, są tani i jakość znośna. Pomoc techniczna kuleje, ale działa sprawnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
engo
|
Wysłany: 23:55 Wto 25 Mar 2014 Temat postu: Re: moja strona |
|
|
mojemaszynyrolnicze napisał: | a będę mógł tam założyć taką stronę jak maszyny rolnicze ale z moimi maszynami? jaki to koszt? |
Zapytaj w hotchili. Robią (wulg.) stronki na CMSie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vms
|
Wysłany: 01:18 Sob 21 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
karollak34 napisał: | Polecam linuxpl.com |
Też mogę polecić. Korzystam do dawna i w tej cenie trudno coś lepszego znaleźć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karollak34
|
Wysłany: 13:08 Nie 10 Lis 2013 Temat postu: |
|
|
Polecam linuxpl.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
pens
|
Wysłany: 17:24 Czw 18 Lip 2013 Temat postu: |
|
|
serwer w hostinghouse.pl - 30 zł rok
domena pl w ovh.pl - 50 zł rok
razem 80 zł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mojemaszynyrolnicze
|
Wysłany: 23:35 Pią 2 Lis 2012 Temat postu: moja strona |
|
|
a będę mógł tam założyć taką stronę jak maszyny rolnicze ale z moimi maszynami? jaki to koszt? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jareq
|
Wysłany: 10:44 Pon 5 Wrz 2011 Temat postu: Serwer pod stronę www |
|
|
Mam do odstąpienia kody na serwer hostit.pl. Z nimi możecie kupić serwer za połowe ceny.
Brak haczyków, 14 dniowy okres testowy:
Cytat: | Serwer Standard o pojemności 10 GB i transferze 3600 GB może być Twój za jedyne 73 zł netto / rok – to jest 51% taniej!
Oferta ważna tylko z kodem promocyjnym: 51%_taniej
Spiesz się, wakacyjna promocja potrwa tylko do 11 września 2011. Kodem promocyjnym objęte są tylko Serwery Wirtualne Standard.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|