Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Białko w mleku to energia i to zarówno energia na żwaczu pochodząca ze śruty kukurydzianej, wysłodek melasowanych, kiszonego ziarna kukurydzy czy tłuszczy chronionych jak i z pasz, które mają przewagę BTJE nad BTJN.

Tłuszcz w mleku robi się natomiast prawidłowym poziomem włókna ( ADF i NDF). Ogólnie mówiąc dobry program żywieniowy i dobry doradca zrobi swoje.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...