andrzej2110 0 Napisano 23 Lutego 2007 poprawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 23 Lutego 2007 Jak zobaczylem pierwsza fote to prawie z krzsla spadlem,ktos niezle zaryl a i cały zestaw zarabisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 23 Lutego 2007 Fragment faktów z TVN hehehe gośc mieszka niedaleko mnie niema to jak miejskie porównanie FENDAi lamborgini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 23 Lutego 2007 ponad 700 KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Lutego 2007 Głębokość orki to w metrach pewnie podają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 23 Lutego 2007 Chyba 12 m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Lutego 2007 Na moich górkach takim by nie pośmigał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 24 Lutego 2007 1 Claas=3 Bizony ZO56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 24 Lutego 2007 claass=9 suprow bo jezdzi sie troche szybciej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 hmm ciekawe skąd ten kombajn:)) hmm chyba już go "gdzieś" widziałem'!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 hmm ciekawe skąd ten kombajn:)) hmm chyba już go "gdzieś" widziałem'!! Jest pod mojm awatarer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 hmm ciekawe skąd ten kombajn:)) hmm chyba już go "gdzieś" widziałem'!! Jest pod mojm nikem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 24 Lutego 2007 wypasiuny.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 hehe wiem wiem andrzeju to t6ak o ino do picu taki pościk:)) a swoją drogą to maszyna jak sie patrzy, 5 godzin i wszyski moje hektary skoszone:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 Nowy typ ciągnika Drobna awarja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 uuuu a ponoć John Deere to take dobre sprzęty a tu o popacz oska sie zerwała:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 chwila przerwy Ups jednak za mięko przykry widok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 24 Lutego 2007 Świetne te foty Ale sprzętu szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 24 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 tego classa widziałem już foto--to chyba na agritechnice no nie? świetny jest ale kurde kogo na takie cacko stać!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1919 0 Napisano 24 Lutego 2007 Przecież tym Claas-em to nawet szkoda wyjechać z garażu a co dopiero na pole!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 24 Lutego 2007 ale kużwa jakbyś takim przez wieś wyjechał to wszyskie dupcie Twoje!!a i do kościoła w niedziele by sie nie powstydził claasikiem poojechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 24 Lutego 2007 Takim to szkoda w pole wiezdzać zeby się nie pobrudził nie muwięc o zarysowaniu lakieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dar 0 Napisano 24 Lutego 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pnOWWoC2YWs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach