Skocz do zawartości
Gość Balcerowski

Fotki i Filmy o rolnictwie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieżle fajnie poskładane.

Jeżeli ktoś z forumowiczów posiada kanał Nacional Geographic CHANEL to polecam w niedzielę 15.04 br leci program pt: "Wielkie fabryki" pokazują w nim jak składany jest z kilkustyśięcy elementów kombajn JD. Wcześniej była fabryka Ferrari, zołgów Scherman i helikopterów.

Pozdrawiam eRolników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1222 ten czerwony

Drugi taki sam ale ma na masce 1002 i w kabinie ma też napisane był w nim kiedys inny silnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze mojego taty. Matura w tym roku. Mamy prawie 300ha, w tym roku chcemy wziąść john deere 7430 na SPO może się uda. To bym dopiero filmiki kręcił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do filip09:

Ja też kupowałem gotowe zbiorniki na gnojówkę. Skąd wziąłeś swoje?

I jeszcze jedno pytanie: jak ciapek radzi sobie przy załadunku bel słomy i siana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gedii fajne masz sprzęty . ile masz pola ?? i masz jakies zwierzatka ?? POZDRAWIAM

zwierzątek nie posiadam a reszte znajdziesz TU

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, pamiętacie jak ktoś tu dawał wycinek z programu Top Gear o ciągnikach.

Teraz pytanie: kto ma program TVN Turbo? (tam jest Top Gear z polskim lektorem)

Z tego co się orientuję, to teraz był 2-gi odcinek nowej serii. (Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, bo to ważne.)

Teraz tak, ten program o ciągnikach jest w 5-tym odcinkiem tej nowej serii, więc wg moich obliczeń (i informacji) ten odcinek u nas powinien być 5 V 2k7 o godzinie 10:00 (premiera).

Taka mała informacja, dla tych którzy chcieliby zobaczyć ten program w polskiej wersji.

edit gedii zmieniłem date z 4 V 2k7 na 5 V 2k7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze jutro ma być w polsacie w programie pasionaci coś o starych ciągnikach. Ja nie obejże bo nie mam polsatu (mam polsat 2) ale też nie będe o tej poże w domu (będe w szkole). Mugł byś to nagrać i udostępnić??

PS: sorki za 2 posty pod rząd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gedii: dzięki za zmianę

@andrzej2110: dzięki za info, przypomnienie do komórki dodane, jeśli ją usłyszę, to obejrzę i dam znać co tam było (przynajmniej opis słowy jakiś będzie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi