mody rolnik 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 fajnie że piszecie co jak i kiedy jaki program. a mam pytanko andrzej o której mam na ten polsat polowac z pilotem na ten program o ciągnikach??? thanks za info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 @mody rolnik: Program "Pasjonaci" ma być o 9:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 no i to mi sie podoba na tym forum-krótkie pytanie, natychmiastowa odp.-- no i kurde tak ma być w Panowie w każdym temacie!! Dzięki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 21 Kwietnia 2007 Tak sie orze http://video.google.pl/videoplay?docid=2877110899713322395 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 21 Kwietnia 2007 @MarcinC-360: mam dziwne wrażenie, że ktoś już to dawał, przynajmniej ja to już oglądałem,a moje źródło wszystkich filmików, które obejrzałem to właśnie to forum.Poza tym, gdzie pierwsza część?!?! Z tego co pamiętam, to jest już druga część, jak oni się zawrócili.Widać, wtedy w miarę dobre zgranie dwóch traktorzystów przy nawracaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip09 0 Napisano 21 Kwietnia 2007 Tak sie orze http://video.google.pl/videoplay?docid=2877110899713322395 sorki o to chodziłojuz wiecej nie pije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Może było,ale dawno,niepamiętam,ale jak to zobaczyłem,to pomyślałem,żeby wrzucić na forum bo to niezłe jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 to już dawno było dawane na forum oglądałem to już z 10 razy no co chłopaki po prostu podorywke głębszą robią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Coś mi się wydaje, ze ta orka jest głwnie robiona dla potrzeb filmu, bo w rzeczywistości to nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Coś mi się wydaje, ze ta orka jest głwnie robiona dla potrzeb filmu, bo w rzeczywistości to nie ma sensu. Nie wiem czy do filmu bo to jest specialny pług. Nie robili by pługa żeby nagrać kilka sekund filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Sorry, źle się wysłowiłem. Miałem na myśli, że fajnie jest zobaczyć taki filmik, ale w rzeczywistości orka tym pługiem nie jest opłacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Pewnie,że orka takim pługiem nieopłacalna,bo potrzeba 2 ciągników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 dobrze że to obrotówka bo jak by to był zagonowy to jak by bruzde takim wyorał to by wyszedł rów na polu Nie wiem pod co tak ożo ale tako orke nie wykonuje się co roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Mi się wydaje, że taka orka ma na celu mniej więcej to samo, co głęboszowanie. Ale oczywiście mogę się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SILWER 105 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Bardzo podobny albo taki sam pług widzialem na ostatniej polagrze niestety akurat nie bylo nikogo zeby sie spytac po co komu takie bydle teraz juz wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 23 Kwietnia 2007 No niezła. mapisali ze nie jest potrzebna duża moc ale ten ciągnik ponad 100 KM chhyba ma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 23 Kwietnia 2007 "może pracować z ciągnikami małej mocy" dla niektorych ciągnik malej mocy ma ponad 100 koników Nie widzi mi się np. praca 60 z tą maszyną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja slyszalem ze we Wloszech tak gleboko oraja jak na filmiku ponizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 24 Kwietnia 2007 A tutaj cos o zbiorze kukurydzy na kiszonkę: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8248198330354655758 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 25 Kwietnia 2007 Mc Cormick pokaz i inne filmiki i fotki zestawione w jedno. Większosć pewno znacie. Fendt pokaz Pozdro dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip09 0 Napisano 29 Kwietnia 2007 http://filmy.rolnicy.com/ Ciekawa strona z filmikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 29 Kwietnia 2007 do tej maszyny moc potrzeba jest tylko do napędu przez WOM ciągnij jej nie ciągnie czasami musi nawet hamować wiem coś o ty bo sąsiad taką samą tylko że węższą sciągnął z niemiec i daje ona rade ale potem ręke w ziemie można do łokcia wsadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 30 Kwietnia 2007 do luki21a co sie stanie jak taka lopatka trafi na spory kamyk?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elal 0 Napisano 30 Kwietnia 2007 witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor 0 Napisano 2 Maja 2007 http://przerobiony.traktor.patrz.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach