gedii 0 Napisano 2 Maja 2007 dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 3 Maja 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Już było, ale nie szkodzi, bo dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 3 Maja 2007 oooooooo w takim razie przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 3 Maja 2007 ten link jest bardzo popularny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Trochę żal tego sprzętu, który występuje w tym filmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 4 Maja 2007 Trochę żal tego sprzętu, który występuje w tym filmie Szwaba stac na nowy tylko szkoda ze ten sprzet pozniej do nas jest targany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 4 Maja 2007 To, że do nas wyrzucają taki sprzęt, nie oznacza, że musimy go kupować Zresztą my dla odmiany pchamy stare graty na wschód [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 5 Maja 2007 No to ktoś nagrał odcinek premierowy Top Gear? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 5 Maja 2007 Jak w USA opróżniają biny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 6 Maja 2007 No to ktoś nagrał odcinek premierowy Top Gear?w sumie to ja ale mam nagrane dopiero od jazdy po torze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 6 Maja 2007 No to dzisiaj o 21:00 masz szansę całość nagrać. Jak chcesz mogę podać Ci dokładnie kiedy jeszcze dadzą powtórki w tym tygodniu tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 7 Maja 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 8 Maja 2007 co do tego sprzentu to możemy se ursusy kupować a nie jakieś grzmoty z niemiec. ale kto kupi nowego ursusa(gdy by zmienili tam silnik to ok) a tan to... a widzieliście jak w top gear testowali cesa,jcb i fenda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 8 Maja 2007 @paweł74 mi właśnie w ursusach najbardziej silnik odpowiada. Tylko cenę gdyby zmienili to już byłoby całkiem idealnie. Ale i tak nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 8 Maja 2007 co do tego sprzentu to możemy se ursusy kupować a nie jakieś grzmoty z niemiec. ale kto kupi nowego ursusa(gdy by zmienili tam silnik to ok) a tan to... a widzieliście jak w top gear testowali cesa,jcb i fenda ja widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 8 Maja 2007 A co sądzicie o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 8 Maja 2007 nieźle zmontowany ten filmik Ja mam właśnie taką 60 jak na filmiku tylko,jak ja ruszam z pełnym siewnikiem i z workami na nim to niebo oglądam.Muszę jakis obciąznik ulać z betonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip09 0 Napisano 8 Maja 2007 Słyszeliście o traktoriadzie? http://www.youtube.com/watch?v=1aQyfnP82to&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=L4XkgsmTcVo&mode=related&search= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 8 Maja 2007 A co sądzicie o tym ??Bez obrazy dla traktorzysty, ale on biegu wstecznego podczas zawracania szukał na Alasce, czy jak?Tak długo stać w miejscu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 8 Maja 2007 "dobrze ze mamy lapszy sprzęt jak w rajchu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 9 Maja 2007 A co sądzicie o tym ??tam byl moment w ktorym było widać wysiany nawóz i tak mnie coś ruszyło żeby pokazać swoje zdjecie http://nawozymr.patrz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 9 Maja 2007 i takie sliczne jelonki pedza prosto do polski ................... inteligencja chlopaki nie grzeszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 9 Maja 2007 i takie sliczne jelonki pedza prosto do polski ................... inteligencja chlopaki nie grzeszą i tak że wytrzmują takie akcje. gdzyby nie konstrukcja na ramie to by cześci tam latały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kylopan 0 Napisano 10 Maja 2007 po pierwsze ustawił sie przodem a powinien tyłem a po drugie nie wlaczyl pelnej blokady bo raz byla raz nie mysle ze myslacy operator wyszedłby z opresji bez wiekszego ciagnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach