Skocz do zawartości
Gość Balcerowski

Fotki i Filmy o rolnictwie

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno Big-bud robi też jakieś mastodonty do koszenia zboża -ma ktoś jakieś

fotki lub filmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik z Targów w Minikowie. Skleiłem to w filmik bo lepiej sie to ogląda niż klikac ponad 100 fotek i czekać zanim sie otworzą.

Życze miłego oglądania -->Film

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Izydor Fajny filmik ale troche za szybko foty się zmieniają. Zapomiałeś o poprawce na przejścia .

W jakim programie to robiłeś?? Możesz podać tytół piosenek jakie wykożystałeś do podkładu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@Izydor Fajny filmik ale troche za szybko foty się zmieniają. Zapomiałeś o poprawce na przejścia .

W jakim programie to robiłeś?? Możesz podać tytół piosenek jakie wykożystałeś do podkładu??

pierwsza to velvet-fix me

druga Nelly Furtado-say it right

trzecia ???? slyszalem ale nie pamietam tego

filmik fajny, tylko niepodoba mi sie to ze znowu Ursusów nie widzialem Jak bylem w sitnie to byl jeden 1224 z turem i dwa 5714 bodajze, a szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Koledzy mnie wymęczyli zdjęcia pokazuja sie na 5 s a przejścia trwaja 2 s ale przejęcia nachodż na zdjecia i zdjecie widac tylko 4 s. Mógłbym to wydłużyć ale film by był dłuższy. Ulead Video Studio 9.0. Powie mi ktoś na jaki format najlepiej przekonwertować żeby była dobra jakosć i mała waga pliku. Bo ja robiłem na Mpg4 ale i tak mił on ponad 100 MB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też używam uvs ale wersie 7 . Mam też 9pl i chyba 10.

Ostatnio używam formatu wmv bo mało plik zajmuje i nawet nie jest zły obraz (zależy jak się jeszcze ustawi).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też używam uvs ale wersie 7 . Mam też 9pl i chyba 10.

Ostatnio używam formatu wmv bo mało plik zajmuje i nawet nie jest zły obraz (zależy jak się jeszcze ustawi).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miccao własnie ty z piotru$iem mnie wyręczyliście. A ten programik ma full opcji ale ja nie mam polsiej wersji i tak sobie tworze czasami cos nowego wykombinuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi