WZZ 0 Napisano 8 Lutego 2007 WZZ Siepień 80 zaczął organizować struktury dla rolników (śa juz pierwsze koła w kilku wojewódtzwach) zainteresowanych proszę o kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 8 Lutego 2007 A czy orientujesz się jak sprawa w podkarpackim?Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WZZ 0 Napisano 8 Lutego 2007 Na razie struktury są w lubuskim, Kujawsko Pomorksim, Lubelskim i pod Częstochową... podkarpackie jest czyste... no ale zasze kolego mozesz wziąść sie za organizowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 8 Lutego 2007 Proszę prześlij mi swoje dane przez priva (chodzi mi o gg), bo nie mam możliwości odczytania ich z profilu, a ja się odezwę.Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 8 Lutego 2007 a pod czestochowa to dokaldnie w jakiej miejscowosci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WZZ 0 Napisano 8 Lutego 2007 z kilku aler jest to zdaje się koło terenowe częstochowa powiat ziemski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tax-Ator 0 Napisano 8 Lutego 2007 z kilku aler jest to zdaje się koło terenowe częstochowa powiat ziemski... No cóż nie będę oceniać "WZZ", z tym poczekam do pierwszych dokonań ... Swoją drogą Rolnicy mają toeretycznie PSL, Samoobronę, kółka rolnicze, Izby rolnicze ... i całą masę innych instytucji które bardzo mało albo nic nie robią ...czy potrzebne jeszcze jest WZZ i dodatkowe opodatkowanie składkami waszej pracy Ale na to pytanie niech każdy odpowie może sam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WZZ 0 Napisano 8 Lutego 2007 TAX ATOR czuć liberalizmem z daleka... no niestet tak jest, że Panowie z istytucji któe wymienileśc za pieniadze polskiego rządu siedzą w Brukseli i załatwiaja swoje sprawy. WZZ już odnióśl ponieka sukces bo po interwencji u Lepper oficjalnei obiecal na konferencji zaintersować sie czemu nie dotarła jeszcze druga transza kasy do rolników za niskotowarowkę, co nei znczy że zwiazek nie bezie walczył o odestki dla beneficjentów ( w tej sprawie zwiazkowcy maja sie spotkać z AriMR i Rzecznikiem Praw Obywatelskich). A co do kasy na arazie grórnicy z WZZ Sieprpień mocno kredytują działania na rzecz rolników i jakoś nie płaczą ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 8 Lutego 2007 TAX ATOR No cóż nie będę oceniać "WZZ", z tym poczekam do pierwszych dokonań ... A co sadzisz że skączy się na obietnicach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tax-Ator 0 Napisano 15 Lipca 2007 A co mam sądzić minęło prawie 1/2 roku a o działalności WZZ cisza, że o efektach nie wspomnę... odstetek od opóźnień wypłaty Niskotowarówek, Rent, Płyt i rolnośrodowiskowych 2004 ARiMR nie zapłaciła... no chyba że ktoś poszedł do sądu ... wnioski dt. działania WZZ narzucają się same ... dlatego ja się wstrzymam od komentarza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach