medox 20 Napisano 14 Stycznia I to może być ostro, w zależności od rozwoju sytuacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 15 Stycznia Koło Kutna podobno pomór, dziś będzie wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 20 Napisano 15 Stycznia I chyba PG koło Łodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_s69 16 Napisano 16 Stycznia Wlkp 5,19 bez problemu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edyta Blach 0 Napisano 16 Stycznia Sprzedałam wczoraj po 5.2, koledze już tyle nie chcieli dać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiaze 2 Napisano 17 Stycznia kogo polecacie jako żywieniowca i jako premix do wytwarzania własnej mieszanki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 18 Stycznia 21 godzin temu, ksiaze napisał: kogo polecacie jako żywieniowca i jako premix do wytwarzania własnej mieszanki? Trouw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 20 Napisano 20 Stycznia Tymczasem nowe ogniska pomoru ORAZ umowa o wolnym handlu z Meksykiem o której nikt nie wie. Niemiaszki wpędza nas w dramatyczne kłopoty za cenę ratowania fabryk ich ałudi i vieswagenow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 21 Stycznia 16 godzin temu, medox napisał: Tymczasem nowe ogniska pomoru ORAZ umowa o wolnym handlu z Meksykiem o której nikt nie wie. Niemiaszki wpędza nas w dramatyczne kłopoty za cenę ratowania fabryk ich ałudi i vieswagenow Tak, to ten Sieraków k Kutna o którym pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil898 1 Napisano 22 Stycznia Szukają kury na przyszły tydzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KurczakPan 2 Napisano 22 Stycznia 1 godzinę temu, Kamil898 napisał: Szukają kury na przyszły tydzien. Nie tylko przyszły. Robi się dołek z powodu PG pomoru i przede wszystkim budek bez ocieplenia które stoją na zimę. Za 2tyg. będzie walka o kurczaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokoko 5 Napisano 22 Stycznia Ubojnia Gomak placi w terminie? Jakie opinie macie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowy2022 6 Napisano 24 Stycznia Kiedy będzie nowy Minrol -cena ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radas 14 Napisano 24 Stycznia Jest od Nowego Roku tutaj: https://zsrir.minrol.gov.pl/reports/6/files Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowy2022 6 Napisano 24 Stycznia 2 godziny temu, Radas napisał: Jest od Nowego Roku tutaj: https://zsrir.minrol.gov.pl/reports/6/files Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 24 Stycznia Nowosielec ND, Redło PG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 20 Napisano 25 Stycznia Zastanawiam się, czy nikt nie wiąże tych wszystkich chorób zwierząt w Europie? Pryszczyce, niebieskie języki, ptasie grypy, pomory ? Coś to za dużo tego naraz jak na mój gust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 3 Napisano 27 Stycznia mam pytanie czy ktoś z was robił audyt w rachunku za energię odnośnie obniżenia wysokości opłat mocowych i innych dzwoni do mnie firma i na podstawie rachunku sugeruje ,że jest mozliwość obniżenia wysokości tych dodatkowych opłat w rachunku czy ktoś z was koledzy i koleżanki coś takiego robił i coś wie na temat takich audytów czy to przypadkiem nie jakas ściema dzwonią już do mnie od kilku miesięcy ale jakoś jestem nieufny co do tego napiszcie co o tym sądzicie i czy mieliście do czynienia z czymś takim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_s69 16 Napisano 27 Stycznia Szykują się podwyżki paszy i to spore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 27 Stycznia Godzinę temu, _s69 napisał: Szykują się podwyżki paszy i to spore. Co na to wskazuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radas 14 Napisano 27 Stycznia Rosnące ceny premiksów. Powód? Aminokwasy i witaminy.... z powodu ceł nałożonych przez Unię, na Chińszczyznę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 28 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Radas napisał: Rosnące ceny premiksów. Powód? Aminokwasy i witaminy.... z powodu ceł nałożonych przez Unię, na Chińszczyznę Cła niby jeszcze nie zostały wprowadzone ale już spowodowało to spekulacje na rynku lizyny. Premiksy poszło średnio 400zl na tonie(premiksy 2.5 procentowe) z tego co widzę, ale za to sruta sojowa spadła. Dlatego pytam dlaczego spore podwyżki paszy, bo też może czegoś nie wiem i mógłbym w jakiś sposób się zabezpieczyć w surowce Edytowane 28 Stycznia przez lysonzi1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak68 0 Napisano 28 Stycznia W dniu 22.01.2025 o 22:37, kokoko napisał: Ubojnia Gomak placi w terminie? Jakie opinie macie Nie polecam bardzo przeciągają terminy. Po licznych wezwaniach odzyskałem pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 12 Napisano 30 Stycznia Kury będzie brakować na rynku, już zaczynają się telefony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radas 14 Napisano 30 Stycznia 3 minuty temu, lysonzi1 napisał: Kury będzie brakować na rynku, już zaczynają się telefony Potwierdzam, ode mnie też próbują wyciągnąć od zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach