lysonzi1 9 Napisano 23 Lutego Jak cena? Oferty na 6.5 net, na przyszły poszukiwania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krachmen 35 Napisano 23 Lutego Jeszcze maks tydzień i zobaczyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 23 Lutego Do połowy marca kury nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alek1981 0 Napisano 23 Lutego Śląskie P.G. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do kur wychodzę 5 Napisano 24 Lutego https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/30200-to-pokazuje-jak-polityczne-i-oderwane-od-rzeczywistosci-sa-cele-wyznaczone-w-ramach-europejskiego-zielonego-ladu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krachmen 35 Napisano 24 Lutego Ja wam mowie- golić wszystko co ma 2kg i chociaż trochę przypomina kurę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 24 Lutego Na przyszły i kolejny tydzień szukają kury, bo są braki także spektakularnych spadków nie powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 24 Lutego Powtarzasz ciągle o tych ilościach kur i wstawień, które rzekomo teraz wychodzą a z jaką ubojnia bym nie gadał to wszystkim kury brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_s69 6 Napisano 24 Lutego 2 tygodnie z poszukiwaniem kury. Potem Wlkp wychodzi z ograniczeń w ptasiej i chyba jajka z Lidla będą lęgnąć takie sią zamówienia na wylęgarniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JozekPan 3 Napisano 24 Lutego (edytowane) Medox kurla, dej spokój już 😆 żadnego krachu nie będzie, wiem że bardzo byś chciał ale niestety będziesz musiał jeszcze trochę poczekać. Wiadomo, że korekta w dół już jest faktem ale to było jasne dla każdego. Żywiec wieprzowy waga żywa 8.5, wbc dochodzi do 11. Wracamy z kurczakiem jako najtańszym mięsem. Edytowane 24 Lutego przez JozekPan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 24 Lutego Ptasia grypa w Argentynie i Urugwaju. Coraz szerzej w Ameryce południowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 24 Lutego Poza tym w Brazylii pryszczyca. Wkrótce wołowina w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 24 Lutego -Pszenica na #CBOT najniżej od września 2021 -Pszenica na #MATIF najniżej od wybuchu wojny Cisnąć na obniżki pasz bo są solidne argumenty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodowca.100 1 Napisano 24 Lutego Ceny surowców niższe niż przed wojną... Aż sprawdziłem o ile taniej kupowałem pasze w styczniu 2022r. 480zl netto taniej przy podobnych cenach za surowce. SZOK!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asa 8 Napisano 24 Lutego Pol roku nie hodowac sami beda prosic ale przez bezmózgi paszarnie maja zniwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JozekPan 3 Napisano 24 Lutego Daj przykład, zrób sobie przerwę pół roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radas 11 Napisano 24 Lutego Godzinę temu, Hodowca.100 napisał: Ceny surowców niższe niż przed wojną... Aż sprawdziłem o ile taniej kupowałem pasze w styczniu 2022r. 480zl netto taniej przy podobnych cenach za surowce. SZOK!!! A usprawiedliwieniem tej różnicy jest koszt prądu, potrzebny do jej wytworzenia oraz marża na ryzyko (jak w prądzie, gazie i ropie) istny Orlen 2 i Obajtkowe dymanie narodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agroleń. 24 Napisano 25 Lutego Dla tych co są w Enefit , sprawdźcie rachunki w oparciu o stan licznika . Enefit ma robota ktory wysyla szacunkowe faktury , i wychodzą absurdy. Oczywiscie na korzyść Enefit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żeldrob1 30 Napisano 26 Lutego (edytowane) 2023-02-26 11-54 (1).pdf Edytowane 26 Lutego przez Żeldrob1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysonzi1 9 Napisano 26 Lutego Nie można otworzyć. Co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żeldrob1 30 Napisano 26 Lutego 2 minuty temu, lysonzi1 napisał: Nie można otworzyć. Co to? Faktura za energię elektryczną miesiąc styczeń , dwa obiekty ....7400 KWh do zapłacenia 24080 polskich złotych . średnia cena za KWh - 3240 złotych - wzrost z 460 złotych ....i to pomimo umowy z innym sprzedawcą na własnie 460 złotych . Długo pisać , ale bez sądu się nie obejdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radas 11 Napisano 26 Lutego Tak sobie załatwili od Ciebie nieoprocentowany kredyt na dłuższy czas, aż pisiorski Sąd uzna Twoją rację. Masakra. A ja się kilka dni temu w.ku.rwia.łem, że mi z 334 skoczyło od nowego roku na 716 plus oczywiście przesył o którym wielu zapomina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żeldrob1 30 Napisano 26 Lutego Godzinę temu, Radas napisał: Tak sobie załatwili od Ciebie nieoprocentowany kredyt na dłuższy czas, aż pisiorski Sąd uzna Twoją rację. Masakra. A ja się kilka dni temu w.ku.rwia.łem, że mi z 334 skoczyło od nowego roku na 716 plus oczywiście przesył o którym wielu zapomina. spoko ...przeżyję , ale skurw....łom nie odpuszczę. Przesył dzisiaj jest droższy finalnie o jakieś 50% ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz 16 Napisano 26 Lutego 8 godzin temu, Żeldrob1 napisał: Faktura za energię elektryczną miesiąc styczeń , dwa obiekty ....7400 KWh do zapłacenia 24080 polskich złotych . średnia cena za KWh - 3240 złotych - wzrost z 460 złotych ....i to pomimo umowy z innym sprzedawcą na własnie 460 złotych . Długo pisać , ale bez sądu się nie obejdzie... A jakiej wielkości jest jeden obiekt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żeldrob1 30 Napisano 26 Lutego Godzinę temu, Mistrz napisał: A jakiej wielkości jest jeden obiekt? a jakie to ma znaczenie ? masz konkretną ilośc KWh i cenę 3240 za 1 KWh......czyli wzrost ceny o 700% !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach