Marek Sz 0 Napisano 15 Października 2005 (edytowane) Tworzę ten temat z nadzieją, że tylko tutaj będziecie się pytać o różnego rodzaju instrukcje obsługi, czy też katalogi części. Temat oczywiście będzie przyklejony. Wszystkie nowe tematy o tej tematyce zostaną usunięte. Treść tematów, które były juz zamieszczone na forum zostaną przekopiowane do tego tematu. Może ktoś jeszcze będzie mógł pomóc nlub tez dopwiedzieć sie czegoś o niektórych producnetach i ich instrukcjach. edit. Zamieszczone poniżej/powyżej tematy sa to po prostu przekopiowe wypowiedzi z poprzednich tematów. Gość2, czy też Gość3 należy traktować jako odpowiedzi na pytania. Niestety tylko jako Gość, bo nikt nie raczył się przedstawić . Mam nadzieję, że to uchroni troche to forum przed bałaganem. Może w najbliższym czasie zabiorę sie za porządkowanie tematów o tej samej odpowiedzi, dla lepszej przejrzystości. Posty nie na temat w tym temacie będą również usuwane. Jak coś chcecie powiedzieć to jak już w temacie Nowe zasady na forum - Nowy moderator Edytowane 15 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2005 Cholera, przepraszam, faktycznie dzoniłem do agromy. Maja katalogi 21,40 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2005 szukam instrukcji do jd 8400. udalo mi sie zdobyc po slowacku ale niektore ich wyrazenia sa trudne do rozszyfrowania, a niektore zabawne. np. przewietrzenie kabiny to po ichniemu WYFUKANJIE KABINY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2005 Posiadam katalog części do Claasa Mercatora. Jeśli ktoś potrzebuje to piszcie na gg 5236196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2005 Ciężko jest dostać katalog do MF seri 500 (np. 590)? Na necie ciężko jeset coś znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 20 Października 2005 Potrzebny na wczoraj pasek klinowy 25x4850 do kombajn buraczany Stholl...PILNE..Lub coś zamiennego, jeśli wiecie...Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 20 Października 2005 Ze Stomilu albo Baruma nie dobierzesz w jakimś lepszym sklepie lub agromie ? osobiście polecam Stomil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 21 Października 2005 agroma nie ma...Problem tkwi w rozmiarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Sz 0 Napisano 23 Października 2005 Może ma ktoś katalog do Stolla v50(z sieczkarnią).Był bym wdzieczny za podesłanie skanów lub czego kolwiek na temat części zamiennych.Oto Adres gadzio24@wp.pl Chyba po coś ten temat jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2005 doradżcie gdzie moge zdobyć lub kupić instrukcje do c330 tylko żeby nie była do emki starąmi gdzieś wcieło a by się przydała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października 2005 Hej . odezwę się po świętach, może cos znajdę.Po za tym mam instrukcje do Bizon Bigant, Rekord, Ursus 932 - 1634 z pieerwszych serii, Polonez, Prasa z 244, kombajn ANNA.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 26 Października 2005 hej ma katalog części do ZT 323a chętnie się podzielę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek! 0 Napisano 26 Października 2005 Popytaj w agromie wydaje mi sie ze powinni miec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Października 2005 instrukcja do zetora5340 Jeślli ktoś ma to niech się podzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2005 Witam wszystkich! Poszukuje instrukcji napraw do ciagnikow ursus 912-1614. Jezeli ktos z Was mataka ksiazke to prosze o kontakt na adres helvetis@gmail.comZ gory dzieki i Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano 16 Listopada 2005 Mam instrukcję obsługi i katalog części do Claasa Cosmos (Niemiecka wersja językowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2005 Witam wszystkich poszukuje instrukcji obsługi i katalogu cześci do kombajnu DEUTZ FAHR M2680 jeżeli ktos by posiadał to bardzo prosze o kontakt kid1988@o2.pl dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 28 Listopada 2005 Kto zna jakieś linki do sklepów z częściami do Ursusów i zetorów ? Zastanawiam się ile by mogła kosztować odbudowa i remont starego 9x4 lub 8045. Remont silnika, skrzyni itp. łacznie z malowaniem na wypasiony czerwony kolorek Do tego nowy dach z tworzywa i skośna maska. Chodzi mi o taki konkretny, pożądny remont. Widziałem również, że niektóre zetory mają w kabinie i na błotnikach tapicerke. Czy można takie coś sobie zrobić ? Ile może kosztować taka skośna maska i dach ?coś takiego :LINK do obrazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotras 0 Napisano 30 Listopada 2005 Witka Panowie i Panie. Ma kto moe z was instrukcje obslugi/ katalog czesci do ladowacza UNHZ 500?? . A szczegolnie interesuje mnie schemat instalacji hydraulicznej. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2005 Poszukuję instrukcji obsługi do ciągnika zetor8011. czy można taką kupić w jakiejś składnicy maszyn rolniczych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 6 Grudnia 2005 Kto zna jakąś stronke gdzie można kupić kabiny do ciągników ursus i zetor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 10 Grudnia 2005 Kto zna jakąś stronke gdzie można kupić kabiny do ciągników ursus i zetor www.bartesko.plwww.naglak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2005 Sprzedam – KATALOGI CZĘŚCI ZAMIENNYCH 29-11-2005 - Sprzedam Sprowadziłeś maszynę z zachodu? nie masz katalogu części zamiennych? DZWOŃ 608 456 274 KATALOGI PRZEDE WSZYSTKIM DO KOMBAJNÓW CLAAS SIECZKARNI PRAS SPRZĘTU ZIELONKOWEGO OLSZTYN - warmińsko-mazurskie Znalazłem takie dwa ogłoszenia może komuś się przydadzą. Sprzedam – KATALOGI DO MASZYN ZACHODNICH 29-11-2005 - Sprzedam JEŻELI KUPIŁEŚ ZACHODNIĄ MASZYNĘ I BRAK CI KATALOGU CZĘŚCI TO ZADZWOŃ 608 684 469 E-MAIL:KRYNIO@ESKRZYNKA.PL DZIAŁDOWO - warmińsko-mazurskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Sz 0 Napisano 18 Grudnia 2005 Posiadam ciągnik 1222 i ostatnio coś zaczeło szwankować ze wzmacniaczem momętu...Jak go się włączy to cięzko jest wyłoczyć!Prosze o pomoc!Albo niech ktoś mi powie gdzie moge dostać Instrukcje napraw do niego!Z góry dziękuje!Pozdrawiam Temat przyklejony, a jednak niewidoczny dla niektórych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2005 Odnośnie kabin do "ZETORÓW" "KOJA SMOLNIKI" produkuje wzorowane na orginalnych, wymiarowo identyczne ,kabiny.JEST TO PRODUKCJA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE,cena-3300zł,wyposażenie to-SZYBERDACH,TAPICERKA NA BŁOTNIKACH,OGRZEWANIE ,GAZOWE SPRĘŻYNY ,HALOGENY.Tylko warunek-kabina jest montowana na już istniejącym fabrycznym pomoście.Naprawde solidna i warta swej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach