Holzkleber 0 Napisano 26 Listopada 2006 Przepraszam, Pan pisze ze ma orginalne katalogi - nówki za 250 zł - >>> ciekawe ? Bo ja wczoraj jeszcze dzwoniłem do Firmy w Pyrzycach i się dowiedział że tam ktalog kosztuje tak powyżej 400 zł !!! Wiec zajstanawiające jest to z kąd Pan podaje cene o prawie 200 niższą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nianio 0 Napisano 26 Listopada 2006 a dlaczego nie np można kupić jeden zrobić np 5 kopii i sprzedając po 200 zł jest to zysk. ja mam np katalog części i serwisu do john deere serii 6020 na płycie dostałem za darmo a jeśli ktoś by potrzebował to po kosztach mogę wysłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holzkleber 0 Napisano 26 Listopada 2006 Jestes dobrym przykałdem tego forum aby tak dalej A to możliwe ze jest tak jak mówisz, ale poczekam na wypowiedz samego zainteresowanego!Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M-F 0 Napisano 26 Listopada 2006 Panowie powiedzcie mi jak to jest ty sie czepiaja katalogów a nie czepiaj sie takich ogłoszen gdzie sa "sprzedam kompletna dokumentacje do ciągnika M-F" i to jest bardzo interesująceco sadzicie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek79 0 Napisano 26 Listopada 2006 witam was zabieram się do remontu silnika T-25 (i tego co wyjdzie przy okazji) potrzebuję ksišżkę aby sobie życie ułatwić i czego nie spie.. zepsuć tak przy okazji co powinno się wymienić przy przebiegu 3000 mtg chodzi mi o (końcówki wtrysków itp) dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 26 Listopada 2006 witam was zabieram się do remontu silnika T-25 (i tego co wyjdzie przy okazji) potrzebuję ksišżkę aby sobie życie ułatwić i czego nie spie.. zepsuć tak przy okazji co powinno się wymienić przy przebiegu 3000 mtg chodzi mi o (końcówki wtrysków itp) dzięki i pozdrawiam Cześć użytkowniku T25! Mogę tobie pomoc bo mam książke i katalog! A co wymienic trzeba po 3000mtg to nie wiem bo mój ma dopiero 1394mtg, ale mogę tobie pomóc bo pracuje z innymi dislami!! A pomóc mogą tobie także chłopaki z forum http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=506 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioter 0 Napisano 26 Listopada 2006 jak byłem u kolesia który ma ten katalog to maił tez wersję multimedialną do własnego użytku.wchodził na odpowiednia strone www, hasło, login i juz... wszystkie modele MF...także pytam się jeszcze raz.ma ktoś może jakieś "notatki" do MF5455?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M-F 0 Napisano 26 Listopada 2006 aa co ci sie zepsuło w tym ciagiku >? to może pomożemy jak by co to jest takie odpowiednie forum o M-F "Wszystko o M F" wiec moze tam zalukaj i może ktoś ci pomoże http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holzkleber 0 Napisano 26 Listopada 2006 jak byłem u kolesia który ma ten katalog to maił tez wersję multimedialną do własnego użytku.wchodził na odpowiednia strone www, hasło, login i juz... wszystkie modele MF...także pytam się jeszcze raz.ma ktoś może jakieś "notatki" do MF5455?? Czesc mam takie notatki. A są moje to takie zrobione na kolaznie ! bo byłem na prezentacji ciągników to mowili tam ze jaki sie leje olej do skrzyni na jakie trzeba wymieniać części (filtry, węże hydrauliczne ) oraz najważniejsze mówili jaką lepkośc powinnien mnieć olej napędowy lany do zbiornika! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smarownica 0 Napisano 26 Listopada 2006 ale o takich katalogach na stronie www. ... to nie słyszałem ze się logujesz i już są dostane to tej strony adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioter 0 Napisano 27 Listopada 2006 też bym chciał adres takiej strony... mi potrzebne są informacje na temat filtrów a poza tym lepiej mieć katalog niż nie mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smarownica 0 Napisano 27 Listopada 2006 te notatki to jak przepisze to zamieszcze na formum -> http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holzkleber 0 Napisano 27 Listopada 2006 też bym chciał adres takiej strony... mi potrzebne są informacje na temat filtrów a poza tym lepiej mieć katalog niż nie mieć No mogę je jak tam już jeden Pan napisał zamieścić na forum "Wszystko o M F" . Ale jestem zaskoczony nie jestem sam że mam takie notatki Pozdrawiam Pana Smarownica A co do katalogu co będzesz musiał sobie go jakoś sprawidz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M-F 0 Napisano 27 Listopada 2006 no i jak z tym adresem ? tej strony gdzie sa dostep do takich katalogów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewY 0 Napisano 28 Listopada 2006 poszukuje katalogu czesci i instrukcji obslugi do ZETORa 10540! ! ! prosze o kontakt przez mejla: w_ledwoch@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron 0 Napisano 3 Grudnia 2006 Re; panowie dlaczego nikt niema katalogów do fenda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miron 0 Napisano 3 Grudnia 2006 Re; panowie poszukuje schematu instajacji elektrycznej do MF 30xx czy ktos wogule posiada takie schematy ; bo sa napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej333 0 Napisano 3 Grudnia 2006 poszukuje katalogu lub instrukcji do mf 675 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 5 Grudnia 2006 również potrzebuję schemat elektryki do modeli 30xx a konkretnie 3080. Jeżeli ktoś posiada bardzo proszę o kontakt jan222@op.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 5 Grudnia 2006 andrzej333 napisz do mnie pomoę Ci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batman80 0 Napisano 5 Grudnia 2006 Witam, posiadam instrukcję do Claasa dominatora 68S w jezyku polskim (ksero). Pasuje ona również do modeli 66,76,86 czy 96. Praktycznie wszystkie rozwiązania techniczne są takie same. zainteresowanych proszę o kontakt lipek80@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro666 0 Napisano 8 Grudnia 2006 Witam wszystkich,chcialem odkupic ksiazke i katalog czesci do Wladimirca T25(lub T25a). Interesuje mnie rowniez kserokopia, bo wiem ze niekoniecznie ktos bedzie sie chcial pozbywac orginalu. prosze o odpwiedz prywatna zainteresowanych. Pozdrawiam, Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras 0 Napisano 8 Grudnia 2006 Ja mam katalog i książke i nie chce się pozbywać, ale mogę zeskanować te rzeczy jakie potrzebujesz. A pomoć możesz też uzyskać informacji na temacie Władimirec T25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kules 0 Napisano 8 Grudnia 2006 ja bym potrzebował instukcje do MF 3120 albo do innego MF 3xxx bo są chyba podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geo2 0 Napisano 11 Grudnia 2006 posiadam katalog części do jd955, tylko ze w języku angielskim; jak ktos potrzebuje to mogę wysłać: geo2@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach