Eryko. 0 Napisano 23 Grudnia 2005 kto zna jakies firmy produkujące kabiny do MTZ82???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Grudnia 2005 "SZYSZKA"--ta firma się zowie,z Kożmina Wielkopolskiego klei saikieś kabiny do MTZ-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponury_farmer 0 Napisano 24 Grudnia 2005 Widziałem u nas instrukcje napraw do c330, c360, do 902 i innych w cenie 28zł polskich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Grudnia 2005 A są instrukcje napraw do ZETORÓW 5211-7745??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Grudnia 2005 instrukcja do zetora5340 Jeślli ktoś ma to niech się podzieli INSTRUKCJA do Zetor5340----prosta sprawa---trzeba zadzwonić do MOTO ZETOR POLSKA w Kaliszu i przyślą za zaliczeniem pocztowym .Pare lat temu kosztowała 7zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Sz 0 Napisano 28 Grudnia 2005 poszukuje instrukcji obslugi czy jakiejs dokumentacji technicznej do cyklopa UNHZ - 750 w jezyku polskim. jest gdzies do zdobycia lub ktos moze ma odsprzedac? Tylko czemu cyklop, a nie ładowacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 29 Grudnia 2005 Instrukcja Obsługi ciągników Ursus 912-1614. str. 120. Nic rewelacyjnego tam nie pisze, ale mogę się podzielić z potrzebującymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2005 Instrukcja Obsługi ciągników Ursus 912-1614. str. 120. Nic rewelacyjnego tam nie pisze, ale mogę się podzielić z potrzebującymi.JAKIE JEST CIŚNIENIE SPRĘŻANIA W CYLINDRACH 912;minimalne i znamionowe( tzn .tuż po dotarciu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2005 POSIADAM INSTRUKCJĘ OBSŁUGI ZETORÓW 3320-7340 1/96.JEŚLI KTOŚ CHCE COŚ W TYM TEMACIE.... NIECH PISZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 31 Grudnia 2005 Instrukcja Obsługi ciągników Ursus 912-1614. str. 120. Nic rewelacyjnego tam nie pisze, ale mogę się podzielić z potrzebującymi.JAKIE JEST CIŚNIENIE SPRĘŻANIA W CYLINDRACH 912;minimalne i znamionowe( tzn .tuż po dotarciu )Stopień sprężania 17, cisnienie wtrysku 16,8 (+0.MPa. Podejrzewam że w instrukcji napraw są lepsze dane tego typu, niestety nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Stycznia 2006 dobra a ja ptrzebuje cos i IMT.dostane cos od was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia 2006 Potrzebuje Instrukcji Napraw Ursus 902-1614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Stycznia 2006 jeslli ktos chce sie czegos dowiedziec to mam katalog czesci i instrukcje obsugi ursusa C-360 i 4011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polszu 0 Napisano 9 Stycznia 2006 Czy ktoś z sznownych forumowiczów posiada katalog częsci do takiej koparki z osprzetem, bułgarskim BX025? Posiadam tylko katalog do nośnika tj do ciagnika JUMZ, 6 a potrzebuje wykonać kilku remontów- zmian i bez katalogu ani rusz... jeśli ktoś ma instrukcje do kaparki a nie nosnika byłbym równiez wdzięczny... chciałbym poprosić o ksero i przesłanie pocztą...czego koszty pokryłbym. Bo wersji elektronicznej np pdf. doc.rtf raczej nikt chyba nie ma ? Pozatym dwa pytania:1) Czy ktos ma doświadczenia z montażem ładowacza na koparce białoruś BX025 (czy też E0-2621 lub ciągniku JUMZ6) ?? jesli tak to jaki ładowacz i czy przednia oś wytrzymuje?? - robion to fabrycznie czego niestety nie widziałem.. 2)Czy ktoś ma doświadczenie z montażem ogumienia 16,9R38 zamiast 15,5R38 (zastanawiam się nad tym by nieco zwiekszyc przyczepność zapewniając dodatkow większą amortyzacje... czy ktos tak już kombinował ..czy z felgami nie ma kłopotu średnica osadzenia niby gra..??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotras 0 Napisano 10 Stycznia 2006 Witam Czy ma moze ktos na zbyciu takowa instrukcje? Ewentalne koszty naturalnie pokrywam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk13 0 Napisano 10 Stycznia 2006 ponury_farmer możesz ze mną się skontaktować?Chodzi mi o instrukcje napraw!Z góry dziękuje! luk13@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2006 serdecznie witam znajomy prosił mnie abym znalazł w internecie instrukcję obsługi i dane techneczne do ciągnika MASSEY - FERGUSON 3085. niestety do tej pory nic nie znalazłem a natrafiłem na waszą stronę. Jeżeli znacie w internecie jakieś strony z których można byłoby pobrać te dane lub kupić wydania książkowego byłbym bardzo wdzięczny za udzieloną informację romski1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia 2006 Witam serdecznie. Mam katalog części do MF 3060. Jeśli jest ktoś zainteresowany podaje nr gg 5243048. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid19 0 Napisano 17 Stycznia 2006 Witam serdecznie. Mam katalog części do MF 3060. Jeśli jest ktoś zainteresowany podaje nr gg 5243048. a jaki tam jest silnik?podaj typ.dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2006 Witam Wg katalogu Perkins A4.248Z tego co wiem to w całej serii 30xx są Perkinsy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid19 0 Napisano 18 Stycznia 2006 Witam Wg katalogu Perkins A4.248Z tego co wiem to w całej serii 30xx są Perkinsy. Pozdrawiam to spoko moze pogadamy nagg??rozbierales ten silnik juz moze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2006 Witaj Cos mi sie porobilo z gg i nie dziala. Chyba czeka mnie reinstalacja systemu.Jak masz jakieś pytania napisz na mojego meila to postaram się odpowiedziec.andy.zajac@interia.pl Nie rozbierałem jeszcze silnika, za to skrzynie 2 razy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid19 0 Napisano 18 Stycznia 2006 Czesc.troche lipnie bo interesuje mnie konkretnie silnik...mam taki sam w IMT i chodzi troche nie tak:(.Twoj tez ma okropne drhania?i czy latwo pali na mrozie?jak mozesz to daj mi wszystkie dane rozrusznika...dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Sz 0 Napisano 27 Stycznia 2006 Poszukiwany Katalog Maszyn Rolniczych na płycie CD. Kontakt na PW. PS. Oczywiście najnowsza wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopojno 0 Napisano 28 Stycznia 2006 Poszukuje instrukcji do kombajnu Fortschritt E-514prosze o kontakt kopojno@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach