SW007 0 Napisano 23 Czerwca 2007 Witam, poszukuję instrukcji do ciągnika Ursus Massey Ferguson 255mój e-mail to: sw92@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzepinka 0 Napisano 23 Czerwca 2007 Witam. Potrzebuję instrukcji obsługi do prasy sipma z224/1. Może ktoś mógłby zrobić skan całej książki lub rozdziału z regulacjami aparatów wiążących? Ostatnio miałem problem z wiązaniem w prawym aparacie i nie wiem gdzie to podregulować. mój mail: piotrek81111@wp.pl\ja mam instrukcje i katalog czesci.ale nie mam w formie elektronicznej w jakiej formie szuakasz???i gdzie mieszkasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter200 0 Napisano 24 Czerwca 2007 Jak masz taką możliwość to zeskanuj. PROSZĘ!!! ja jestem z wielkopolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slimak 0 Napisano 26 Czerwca 2007 Witam szanownych forumowiczów. Pilnie potrzebuję instrukcji do prasy rolującej John Deere 550. Mam nadzieję, że ktoś z Was poratuje mnie w kłopocie.Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filu 0 Napisano 4 Lipca 2007 Witam potrzebuje instrukcji obsługi doJD 7810 chodzi mi o fragment dotyczący programowania HMS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago11 0 Napisano 4 Lipca 2007 Szukam katalogów do Ursusa c-385 ,bizona zo56 i prasy marki John Deere 550 mile widziana forma pdf. GG 9323403 zyga91@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikpl 0 Napisano 5 Lipca 2007 Katalog części zetor i instrukcja obsługi MF 255 c-360-3p 4512-5314 są na agrofoto.http://www.agrofoto.pl/forum/index.php?showtopic=2826&st=20&start=20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago11 0 Napisano 5 Lipca 2007 Szukam katalogu do maszyn Ursus c-385 , Bizon zo56 i prasa John Deere 550 .PROSZE NIEUSUWAĆ MOJEGO POSTA !szukałem na forum tych katalogów ale nikt nie ma w PDF !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago11 0 Napisano 5 Lipca 2007 Szukam katalogu do maszyn Ursus c-385 , Bizon zo56 i prasa John Deere 550 .PROSZE NIEUSUWAĆ MOJEGO POSTA !szukałem na forum tych katalogów ale nikt nie ma w PDF !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jankris 0 Napisano 6 Lipca 2007 Szukam instrukcji do prasy CLAAS VARIANT 180RC. Posiadam instrukacje i katalogi części do:CLAAS Dominator 78,CLAAS Jaguar 682SL,CLAAS Rollant 66,CLAAS Protector M,John Deere 6310Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregpioch 0 Napisano 6 Lipca 2007 witam potrzebuję instrukcję obslugi tudzierz katalog części do ciągnika belarus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yenon10 0 Napisano 6 Lipca 2007 potrzebuje pilnie katalogu i instrukcji obsługi do ursusa 902 lub podobnych np zetora 8011 lub 8111 ... za pomoc z góry dziękuje muj mail : yenon13@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roman1363 0 Napisano 9 Lipca 2007 Witam!Posiadam katalogi części do Massey Ferguson. Jesli ktoś jest zainteresowany to podaję adres e-mail : roman1363@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradG 0 Napisano 9 Lipca 2007 Witam!Poszukuje instrukcji obslugi i katalogu czesci do New Hollanda TX32, oczywiscie po polsku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotnik 0 Napisano 10 Lipca 2007 WitamPoszukuje intrukcji, po polsku, do kombajnu zbożowego John Deere 1174 SII. Może to byc ksero, oryginał (chętnie odkupię), lub wersja elektroniczna.Z góry dziękuję za odpowiedźPozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotnik 0 Napisano 10 Lipca 2007 Witam Poszukuje intrukcji, po polsku, do kombajnu zbożowego John Deere 1174 SII. Może to byc ksero, oryginał (chętnie odkupię), lub wersja elektroniczna.thaad@interia.pl lub gg.6476850. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 14 Lipca 2007 sprubojcie szukac instrukcji i innych bajerow na stonach producenta jezeli chodzi o amazone to mozna wiele tamznalezc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel86 0 Napisano 15 Lipca 2007 witam pilnie poszukuje instrukcji obslugi itp do prasy kostkujacej typu NEW HOLAND HAYLINER 68, do podobnych modeli tez moze byc prosilbym takze o wasze opinie na temat tej prasy (wlasnie taka kupilem w i nie wiem czy byl to trafny wybor) z gory bardzo dziekuje gg: 9152440 mail: booom7@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zboras85 0 Napisano 16 Lipca 2007 Poszukuję papierologii do Dominatora 85 gg: 8460440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekd86 0 Napisano 16 Lipca 2007 witam mam pytanie do forumowiczów czy ktos nie ma katalogu czesci do sieczkarni Mengele SF 6000??? bede bradzo wdzieczny moj mail tomekd_men@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanabc 0 Napisano 17 Lipca 2007 Witam,poszukuje katalogu do kombajnu CLAAS DOMINATOR 100 i do prasy WELGER AP45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanabc 0 Napisano 17 Lipca 2007 Witam, poszukuje katalogu do kombajnu CLAAS DOMINATOR 100 i do prasy WELGER AP45 moje gg1140875 mail romanabc1@02.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slavekpol21 0 Napisano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich!! poszukuje instrukcji obsługi (najlepiej po polsku) do prasy welger ap 45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JD 1075 0 Napisano 18 Lipca 2007 Witam poszukuje instrukcji do John Deere 1075 oraz katalog czesciMoze byc ona w PDFWszelkie odp prosze na email grubby_m1@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 19 Lipca 2007 Katalog częsci i instrukcja obsługi http://rapidshare.com/files/43110119/P_ug_wahad_owy_U125_-_Instrukcja_obs_ugi_i_katalog_cz__ci.rar Obejrzyjcie i powiedzcie czy dobrze zrobione bo mam zamiar wszystkie swoje katalogi tak zachowwac dla potomnych;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach