nowy165 0 Napisano 14 Lipca 2010 Instrukcje obsługi, książki napraw, katalogi części, schematy elektryczne i hydrauliczne, opisy kalibracji i wiele innych zagadnień potrzebnych do prawidłowego eksploatowania oraz naprawiania maszyn firm: ClaasMassey FergusonFendtJohn DeereCaseInternationalFordDavid BrownDeutz Fahr Tak więc w ofercie znajdą Państwo literaturę techniczną: kombajnów, ciągników, pras, i wiele wiele innych. Wszystkie materiały sa w formie ksiązkowej Wszystkie pytania proszę kierować na adres: serwice24@gmail.com lub GG: 21320947 Tel: 693 568 198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierniczek03 0 Napisano 14 Lipca 2010 Witam. Potrzebuje katalog części a także instrukcje obsługi w języku Polskim do Class mercator 70. Jeśli ktoś posiada to prosze o kontakt. E-mail: andrzejkubicaf1@wp.plGG: 21960884 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 14 Lipca 2010 Witam.Katalog pobierzesz po zalogowaniu http://dostep.korbanek.pl/go.php?page=text&art=305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierniczek03 0 Napisano 14 Lipca 2010 no pobrałem ale w jakimś dziwnym formacie co tego otworzyć nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 15 Lipca 2010 Próbowałeś przeglądarką PDF np.tym http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Reader,Program,Windows,12627.html U mnie Adobe Reader otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierniczek03 0 Napisano 15 Lipca 2010 Ok! wszystko działa. dzięki za wszystko:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serwice24-7 0 Napisano 18 Lipca 2010 Instrukcje obsługi, książki napraw, katalogi części, schematy elektryczne i hydrauliczne, opisy kalibracji i wiele innych zagadnień potrzebnych do prawidłowego eksploatowania oraz naprawiania maszyn firm: ClaasMassey FergusonFendtJohn DeereCaseInternationalFordDavid BrownDeutz Fahr Tak więc w ofercie znajdą Państwo literaturę techniczną: kombajnów, ciągników, pras, i wiele wiele innych. Wszystkie materiały sa w formie ksiązkowej Wszystkie pytania proszę kierować na adres: serwice24@gmail.com lub GG: 21320947 Tel: 693 568 198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serwice24-7 0 Napisano 18 Lipca 2010 Witam Instrukcja obsługi w języku POLSKIM do kombajnu Claas Dominator od modelu 78 do 118 wszystkie modele Classic ,SL i Maxi Jest wszystkich kontrolek wskażników itd Ustawienia szczelin omłotowych, prędkości młocarni ,sit, wiatrów pod każde zboże Zawiera też szczegółowy schemat elektryczny w formacie A3 I wiele innych przydatnych informacji Instrukcja ma koło 250 stron Posiadam również Szególową instrukcje napraw tez w jezyku polskim. W instrukcji Naparaw jest szczególowo opisane i pokazane jak rozbierać poszczególne elementy jak składac. Zawiera schematy hydrauliczne oraz elektryczne.Jest bardzo przydatna podczas wiekszych jak i mniejszych napraw Posiadam równiez katalogi części do wiekszości modeli Claas i innych marek W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać lub dzwonić Email: serwice24@gmail.com Tel: 693568198 GG: 21320947 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izotopek 0 Napisano 19 Lipca 2010 Poszukuję instrukcji napraw do ładowarek Manitou. Do serii 5 mam katalog części i kawałek instrukcji z danymi(luzy zaworowe itd czyli to co najważniejsze)Mogę się wymienić jak coś. Szukam dokładnie danych odnośnie ładowarki Manitou MLT 725 bez turbo. Chodzi mi o wielkość luzów zaworowych(Przy serii 5 było to zawarte w instrukcji obsługi)Cylindry w tym silniku mają 100mm. Proszę o pomoc. mail: izotopek@go2.plgg: 1557847nr kom: 663968497 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr40511 0 Napisano 31 Lipca 2010 potrzebuję katalog lub instrukcję do ciągnika uniwersal 703t oraz części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktor133 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Poszukuję katalogu części do kombajnu International 953. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam.Do katalogu wejdziesz z tej strony http://www.caseih.co.nz/default.asp?sid=74&cid=1638872565&aid= a to krótka demonstracja strony z katalogiem http://chomikuj.pl/habza.m/Moje+video/Podgl*c4*85d+CASE+953.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serwice24-7 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Instrukcje obsługi, książki napraw, katalogi części, schematy elektryczne i hydrauliczne, opisy kalibracji i wiele innych zagadnień potrzebnych do prawidłowego eksploatowania oraz naprawiania maszyn firm: ClaasMassey FergusonFendtJohn DeereCaseInternationalFordDavid BrownDeutz Fahr Tak więc w ofercie znajdą Państwo literaturę techniczną: kombajnów, ciągników, pras, i wiele wiele innych. Wszystkie materiały sa w formie ksiązkowej Wszystkie pytania proszę kierować na adres: serwice24@gmail.com lub GG: 21320947 Tel: 693 568 198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syrop1 0 Napisano 7 Sierpnia 2010 witam. udało ci się dostać ten katalogo bo sam szukam i ni mogę znaleźć.jeżeli masz to mam prośbę potrzebuje nr kat. łyżki targańca. mój e-mail to; syropmejl@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistak.adrian 0 Napisano 7 Sierpnia 2010 witam potrzebował bym instrukcję do case 745 international AXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kol5555 0 Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam poszukuje pilnie katalogu części do sieczkarni pz zweegers mh 80 sl za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam.Jest coś takiego online http://www.grenekramp.ru/shop/action/itemgroup_60_-1_10251_189501_0_Conditioner+wheel+suitable+for+PZ+MH+80+SL aby uzyskać większy obrazek klikasz w obrazek w kwadraciku,a przewijasz strzałkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kol5555 0 Napisano 11 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki tekmie na pewno się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obojetnie03066 0 Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam!Potrzebne mi informacje jak ustawić sita w kombajnie CLASS 38!! Pilne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, Ostatnio przeglądając internet trafiłem na fajny serwis z bezpłatnymi ogłoszeniami rolniczymi. Więc jak chcecie sprzedać lub kupić jakąs maszynę rolniczą to polecam: http://targ.rolniczy24.pl dużo ogłoszeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek18 0 Napisano 13 Sierpnia 2010 pilnie potrzebuję katalogu albo instrukcję obsługi kombajnu new holland 1540. mam poważny problem z klepiskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam.Do katalogu wejdziesz z tej strony http://www.liveupdater.com/norwood/category_newholland.asp?catid=-2011453065 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek18 0 Napisano 14 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki tekmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistak.adrian 0 Napisano 14 Sierpnia 2010 witam potrzebował bym instrukcję do case 745 international AXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 17 Sierpnia 2010 Katalogi części zamiennych do ciągników i innych maszyn rolniczych dostępne na płycie CD w formacie PDF do wybranych modeli MASSEY FERGUSONFENDTJOHN DEERESAMELAMBORGHINIDEUTZ-FAHRWELGERDEUTZ-FAHR TECHNIKA ZIELONKOWACLAASFORTSCHRITTHESSTONNEW HOLLANDFIATAGRICASEFIATSTEYERMENGELEFELLAKEMPERGASPARDOMASCHIORABEWERKKVERNELANDJF-STOLLINNE NA ZAPYTANIEInformacje;tel 698145380@-mail; katalogi_maszyn@interia.plGG 724235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach