mikolaj2009 0 Napisano 25 Lutego 2009 WitamOsłony na wloty do zaciemniania kurników i indyczarni, wykonane z tworzywa typu ABS w kolorze czarnym. Obecnie oferujemy 2 rozmiary osłon: * Osłony małe - 700x500x300 mm 35 zł * Osłony duże - 850x700x300 mm 40 złTel 507 525 727 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka złotopiórka 0 Napisano 25 Lutego 2009 Hej mikołaj 2009 ja szukam przysłony na brame chodzi mi o lato jak otworzysz brame przed wieczorem żeby przyciemnic to są takie wiszące paski ,niewiesz gdzie to można kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 25 Lutego 2009 kurka złotopiórkaJa to bym się skłaniał ku jakiejś samorobnej robocie, widziałem takie coś u firm budujących chłodnie, na targach mieli ale było dosyć ciężkie z tego co pamiętam i kosztowało ok 1 tyś zł. Wolał bym pociachać geowłókninę, może czarną folię- pociąć wzdłużnie, przybić z dwóch stron deski/łaty w bramę i niedużym kosztem gotowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarius 0 Napisano 28 Lutego 2009 Hej mikołaj 2009 ja szukam przysłony na brame chodzi mi o lato jak otworzysz brame przed wieczorem żeby przyciemnic to są takie wiszące paski ,niewiesz gdzie to można kupic http://allegro.pl/item566711393_kurtyna_wstegowa_pcv_50_15_st_c_200x2_mm_folia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 28 Lutego 2009 kurka złot...www.przegrody.pl tu możesz sobie zamówić ale koszt tak jak mówiłem pow 1 tyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarius 0 Napisano 3 Marca 2009 nagrzewnice olejowa sprzedam z odprowadzeniem spalin o mocy 100kw bardzo mało używana w sumie centralne wspomagala z 2001r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 12 Marca 2009 Witamwww.produkcja.cba.pl mam dostęp do produktów w dobrej cenie, znajdujących się na tej stronie.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 13 Marca 2009 A ja proponuję prosto od producenta: http://www.agropian.pl/. Bez marż hurtowników i pośredników. POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOKOGRIP 0 Napisano 14 Marca 2009 Popieram kolegę, jest to solidna firma z dużym doświadczeniem i dużą gamą różnych usług i produktów- natrysk piany, materiałów gumo pochodnych,po produkcję wlotów, osłon na okienka i wentylatory szczytowe z abs-u. ceny do negocjacji, również netto. bardzo miły i rozmowny właściciel który pomoże nam rozwiązać niejeden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 14 Marca 2009 heh tego właściciela to ja znam od 26 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 16 Marca 2009 Hehehe Mikołaj to ja rozumiem, że ty cały czas reklamujesz ta firmę. To po co robisz to tak po cichu ? Firma jest znana i solidna i godna polecenia, sam brałem od nich wloty, osłony na wloty kominy wentylacyjne... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 16 Marca 2009 Jaro tak jak mówiłem kupujemy od nich w grupie-koledzy z pom. np po 300-500 wlotów zawsze coś utargujemy przy tej ilości, i dlatego pisze ze mogę mieć w dobrej cenie, a jak się ktoś pyta co to podaje stronkę, sam dzwoni kupuje przykład. po 100 ja dzwonie kup po 80. Inni też sobie pomagają bynajmniej u mnie jak ktoś ma gdzieś rabaty hurt. budowlane i takie tam, ostatnio robiłem dach kupowałem przez znajomka zaoszczędziłem 4500 na materiale:)) więc opłaca się::)) a wcześniej on kupował prze zemnie kominy went i tak to się toczy.... w końcu marca będziemy kupować 150 wlotów jak komuś akurat potrzeba do niech da znać cena na pewno będzie korzystna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozd 0 Napisano 19 Marca 2009 Potrzebuje miseczek do kropelek dla nioski,prosiłbym o jakis namiar na dobrego producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 21 Marca 2009 WitamPojedynczy wloty powietrza wymiarach: 650x275x100 + Osłona na wloty do zaciemniania kurników i indyczarni, wykonane z tworzywa typu ABS w kolorze czarnym. o wymiarach 700x500x300 mm za 100 zł komplet minimum 50 kompletów.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek 0 Napisano 21 Marca 2009 Sprzedaż Hala produkcyjna o powierzchni użytkowej 1388m2 znajdująca się na działce o powierzchni 5600m2. W skład budynku wchodzą: hala produkcyjna 1100m2, pomieszczenie pomocnicze i magazyn 232m2 oraz część mieszkalna 56m2(wykończona gotowa do zamieszkania). Budynek wyposażony w instalację centralnego ogrzewania, wentylatory, automatykę do sterowania urządzeniami klimatyzacyjnymi. Możliwość uzyskania temperatury do 45 stopni. Dobry dojazd, blisko drogi głównej. 607 237 769 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 22 Marca 2009 Wynajmę lub kupię kurnik,pomieszczenie magazynowe itp min.300 mk2, w okolicach Warszawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 24 Marca 2009 w końcu marca będziemy kupować 150 wlotów jak komuś akurat potrzeba do niech da znać cena na pewno będzie korzystna Dla mnie przydałoby się ponad 40 sztuk. Skąd jesteś? Może bym się załapał pod wasze zamówienie to byłoby troche taniej. Kupię wloty 94x46 cm bądź zbliżone wymiary. Kontakt: paktofonikas@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebawet 0 Napisano 26 Marca 2009 kupie agregat prądotwórczy około 50 kW i więcej. Kontakt gg1778783 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rydzek 0 Napisano 26 Marca 2009 Kupie kurki odchowane na ściółke 664970002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiaze 0 Napisano 27 Marca 2009 witamjak w opisie kupie sterownik (komputer) do sterowania mikroklimatem + schladzanie na kurniku do tego wentylatory scienne...prosze o oferty na duzykris@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiaze 0 Napisano 27 Marca 2009 kupie system schladzania na ferme drobiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 27 Marca 2009 WitamNiedawno dostałem pyt o 60 kompletów od użytkownika ppr ale ni zapisałem nr, proszę o kontakt zostało ostatnie kompletów w cenie po 100 zł kpl, następne w cenie 110 zł kpl.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati-pati 0 Napisano 28 Marca 2009 KUPIĘ PISKLĘTA GĄSKI WOJ PODLASKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiamic 0 Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam. Kupię używane klatki do przewozu drobiu. gg 9534229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 14 Kwietnia 2009 W nawiązaniu do licznych pytań:wlot mały wymiar 650x275 85 zł sztukawlot duży pojedynczy 858x375x121 165 sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach