Andrzejktm 0 Napisano 3 Lipca 2009 Mam do sprzedania 1-fazowy sygnalizator zaniku napięcia w sieci elektrycznej. Urządzenie sygnalizuje zanik napięcia w gniazdku zasilającym przy pomocy zewnętrznej syreny alarmowej o głośności 110 dB. W skład zestawu wchodzi syrena alarmowa z przewodem ok. 7mb, przewód akumulatorowy z końcówkami M6, przewód sieciowy z wtyczką, obudowa z wyłącznikiem syreny. Zestaw nie zawiera akumulatora ! ! !. Należy podłączyć dowolny akumulator 12V zgodnie z zaznaczeniem biegunów. Udzielam gwarancji rozruchowej 1 miesiąc. Cena 193 PLN.Informacje tel. 501 390092 lub andrzejktm@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macc 0 Napisano 3 Lipca 2009 Witam, mam do sprzedania wózki do transportu i magazynowania jaj.Na wózek można załadować max. 12 skrzynek jajWózki w stanie bdb - ilość 8szt.cena za sztukę - 300zł.(do negocjacji)(do sprzedania także używany paszociąg rynienkowy łańcuchowo-pełzakowy ok 300 metrów, aluminiowe poidła rynienkowe - 15szt, i ręczne automaty paszowe - cena do uzgodnienia)tel. 604524266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bażant1597156839 0 Napisano 5 Lipca 2009 Witam!Oferuję do sprzedania paszociąg linowy produkcji Jasienica (ok. 200 karmideł) 2 x 60m, wentylatory jednofazowe WOJ 50 sztuk 8 oraz sterowniki klimatu na kurniku ECS 4+ Multifan. tel. kom. 608 120 552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tlenio 0 Napisano 10 Lipca 2009 SUPER ALARM FERMOWY Powiadomi Ciebie na twój telefon o braku prądu i przekroczeniu bądź obniżeniu temperatury-podając tą temperaturę w SMSie. Możesz też sprawdzić na żądanie czy jest prąd i jaka jest temperatura. Niezależne urządzenie z własnym zasilaniem i własnym czujnikiem temperatury-najlepsze na rynku, sprawdzone na fermach całej Polski. Może uchronić Cię przed stratami finansowymi, nie mówiąc o spokoju jaki daje wiedza że z kurami jest wszystko OK.Oferujemy także: higometry, sterowanie do klimy z czujnikiem temp i higrometrem - eliminacja efektu sauny oraz ustawianiem czasu działaniaInformacje i zamówienia: tel.kom. 608 370 766 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pesan 0 Napisano 13 Lipca 2009 KOMPLETNY ZESTAW DO POBIERANIA PRÓBY PODESZWOWEJ, DEPTANEJ - kierunek salmonellazgodny z najnowszymi wytycznymi ustaw Polskich i Europejskich zestawy zostały opracowane tak, by spełnić wymogi ROZPORZĄDZENIA RADY MINISTRÓW z dnia 12 maja 2009 r. w sprawie wprowadzenia "Krajowego programu zwalczania niektórych serotypów Salmonelli w stadach brojlerów gatunku kura (Gallus gallus)" na 2009 r. oraz "Krajowego programu zwalczania niektórych serotypów Salmonelli w stadach niosek gatunku kura (Gallus gallus)" na 2009 r. (Dz. U. z dnia 25 maja 2009 r.) KOMPLETNE POBRANIE PRÓBY Z JEDNEGO OBIEKTU Polecamy jednorazowy, kompletny zestaw do pobierania prób podeszwowych, deptanych w kierunku salmonelli. W skład zestawu wchodzą:1. Sterylne (jałowe) okładziny do pobierania próby (wymazu) - 2 pary2. Niebieskie, krótkie ochraniacze na obuwie (niesterylne) - 2 pary3. Rozcieńczalnik w opakowaniu 10ml - 4 sztuki4. Rękawiczki z folii HDPE (niesterylne) - 2 pary5. Sterylny (jałowy) worek na pobrane próby ( by przewieść je do PZH)6. Etykieta do opisania woreczka z próbą7. Szczegółowa instrukcja wykonania próby. Całość zapakowana w tekturowe opisane pudełko. Data przydatności zestawu - kwiecień 2012 SPRAWDZILIŚMY - kupienie wszystkich elementów zestawu osobno wychodzi znacznie drożej, - nie wspominając o trudności ich kupienia, kosztach wysyłek itp. www.pesan.pl tel: 508-345-426 lub (081) 371-68-98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KPSylwia 0 Napisano 13 Lipca 2009 teraz podam wszystkim bardzo prosty i tani sposób pobierania wymazów podeszwowych w kierunku Salmonella w stadach brojlerów.Kup 2 gazy jałowe 1m2,umyj ręce, po rozłożeniu gazy przetnij gazę na pół- i masz 2 pary z 2 gaz. Gazę polewamy jałową wodą do injekcji kupioną w aptece- 4 sztuki 10ml kosztują ok 2 zł i wystarczą do polania 4 kawałków gazy, jedna woda na jeden kawałek gazy.gazę do butów (wcześniej zdezynfekuj podeszwę i wysusz) przyczep np bandażem i podrepcz po ściółce. tak przygotowane wymazy pakujemy w woreczek po gazie jałowej i w inny foliowy no i wysyłamy- zestaw kosztuje ok 6-8 zł i chyba taniej się nie da a sprawdza się bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pesan 0 Napisano 14 Lipca 2009 Jeżeli zdezynfekujemy podeszwę środkiem dezynfekcyjnym to nawet po jego wyschnięciu zdezynfekowana powierzchnia może mieć właściwości bójcze. Istnieje ryzyko, że próba wyjdzie jałowa i wtedy mamy u siebie powiatowego pobierającego ponownie próbę. Odradzamy wszystkim stosowania woreczków foliowych nie przeznaczonych do transportu i magazynowania prób. Zdarza się, że maja one mikroszczeliny lub przetarcia niewidoczne dla naszego oka. Stwarza to ryzyko, że zainfekujemy pobraną próbę podczas transportu lub w laboratorium. Pomysł rzeczywiśnie nie jest zły. Jednakże zestawy przez nas proponowane są znacznie wygodniejsze w użyciu. Nie trzeba bawić się w rozcinanie gaz, bandazowanie. Zestaw jest profesjonalny. Oszczędza czas wykonania próby.Zawiera szczegółową instrukcję, napisana w oparciu o przepisy prawa sprawy dotyczace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek21 0 Napisano 20 Lipca 2009 sprzedam kury nioski z fermy.60 tyg. tel : 694 530 848 lub 605 297 995 mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca broilerow 0 Napisano 20 Lipca 2009 kupie Pulsfoga lub Igeba TF35 do zamglawianiatel:601725078 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 29 Lipca 2009 kupię gniazda dla kur niosek na halę 1000 m2 tel 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musti 10 0 Napisano 3 Sierpnia 2009 sprzedam 6 tyg kurki ogólnoużytkowe -= 600342591 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca7 0 Napisano 5 Sierpnia 2009 kupię kurnik w okolicach wrocławia 507183715 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 8 Sierpnia 2009 Izolacja pianą PUR kurnika od 22 zł Brutto 1m2/3cm ===> 794 - 227 - 323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arck 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 sprzedam koguty wstawienie z 4 czerwieca, ok 1000 szt, cena do negocjacji ok 6 zl, 501 671 848,lublin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek R. 0 Napisano 12 Sierpnia 2009 Kupię tanio kupon rabatowy 10% na zakupy w mojekurczaki.pl ważny min. do 30 sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek R. 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 wcześniejsze ogłoszenie Kupon rabatowy mojekurczaki.pl już nieaktualne. Zadzwoniłem do nich i dostałem numer telefonicznie . Jak ktoś chce może użyć mojego: HAP226. Złożyłem zamówienie telefonicznie i podobno tego samego dnia wysłali a ja będę miał na poniedziałek rano. He, he... zobaczymy... Napiszę Wam czy przyszło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigant 0 Napisano 16 Sierpnia 2009 Cosik zalatuje mi to reklamą wcześniejsze ogłoszenie Kupon rabatowy mojekurczaki.pl już nieaktualne. Zadzwoniłem do nich i dostałem numer telefonicznie . Jak ktoś chce może użyć mojego: HAP226. Złożyłem zamówienie telefonicznie i podobno tego samego dnia wysłali a ja będę miał na poniedziałek rano. He, he... zobaczymy... Napiszę Wam czy przyszło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak581 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 agregat 18kw bez akumulatorów ,sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak581 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 agregat,18kw ,sprzedam 604 301 883 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek R. 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Do Giganta:Może rzeczywiście tak wygląda jak reklama ... Nie będę w takim razie już nic pisał. Przesyłkę dostałem. Jeśli ktoś chciałby wiedzieć więcej proszę o pytania na maila. Pozdrawiam Cosik zalatuje mi to reklamą wcześniejsze ogłoszenie Kupon rabatowy mojekurczaki.pl już nieaktualne. Zadzwoniłem do nich i dostałem numer telefonicznie . Jak ktoś chce może użyć mojego: HAP226. Złożyłem zamówienie telefonicznie i podobno tego samego dnia wysłali a ja będę miał na poniedziałek rano. He, he... zobaczymy... Napiszę Wam czy przyszło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojekurczaki.pl 0 Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam serdecznie, ponieważ w ostatnich dniach kilka razy padła na forum ppr nazwa naszego sklepu (do tego w dość kontrowersyjnej i niejasnej formie) - zdecydowaliśmy się oficjalnie tutaj zaprezentować. mojekurczaki.pl to sklep internetowy z preparatami dla drobiu. Można u nas znaleźć dodatki żywieniowe oraz preparaty dezynfekcyjne - wszystko, co nie wymaga zakupu na receptę. Zainteresowanych zapraszam na stronę http://www.mojekurczaki.pl Pozdrawiam Beata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musti 10 0 Napisano 18 Sierpnia 2009 Sprzedam kurki ogólnoużytkowe 8.5tyg - 600342591 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak581 0 Napisano 27 Sierpnia 2009 agregat 18kw sorzedam-5000zł 604 301 883 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejktm 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam.Mam do sprzedania alarm zaniku napięcia w kurniku. Urządzenie trzyfazowe(wykrywa zanik napięcia na dowolnej fazie), z własnym zasilaniem, syreną alarmową, bardzo łatwy montaż, urządzenie nowe, gwarancja 12 miesięcy, cena 199 PLN + wysyłka.Informacje tel. 501 390092 lub andrzejktm@gmail.com Posiadam do sprzedania urządzenie alarmowe z powiadomieniem SMS-em na telefon komórkowy. Urządzenie wykrywa zanik napięcia na dowolnej fazie i powiadamia SMS-em, monitoruje temperaturę w kurniku i powiadamia o przekroczeniu dolnego lub górnego ograniczenia (zakresy temperatur można dowolnie ustalać), w każdej chwili można uzyskać raport stanu parametrów w kurniku, urządzenie posiada własne zasilanie, czujnik temperatury z przewodem o długości ok. 25 mb, urządzenie jest używane, posiada instrukcję obsługi, fakturę zakupu 26.06.2009(cena 1260 PLN), gwarancję 12 miesięcy, cena 890 PLN + wysyłka.Urządzenie zostanie skonfigurowane w/g potrzeb kupującego przed wysyłką (będzie wymagało tylko podłączenie do zasilania 1 i 3 fazowego). Informacje tel. 501 390092 lub andrzejktm@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
art-dar 0 Napisano 31 Sierpnia 2009 WitamMam do sprzedania siedlisko o powierzchni 11ha budynki o powierzchni 8000m2 (6 budynków) w trakcie modernizacji z przeznaczeniem na ferme drobiu - magazyny lub inną działalność. dobra lokalizacja blisko trasy E7 w okolicay pomiędzy Nidzica a Działdowoinfo pod nr.505298478--606632030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach