Mariusz Stasiołek 0 Napisano 2 Listopada 2009 Witam. Szukam do wydzierżawienia 1-2 kurników pod odchów kurki najchętniej z woj. Łódzkiego lub ościennych województw. Kurniki oczywiście wyposażone w podstawowe urządzenia. Wiadomości proszę na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remik 0 Napisano 3 Listopada 2009 Witam, Sprzedam wentylatory EMI dachowe oraz zwykłe jednofazowe i trójfazowe.Ilość 23 sztuki. Sprzedam również agregat z silnikiem Andoria rok produkcji 1978. Prądnica 45 Kw.Ceny do uzgodnienia.woj. śląskieTel. 601479065 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniektt 0 Napisano 16 Listopada 2009 kupię paszociąg 3 linie po 80 m Big Dutchmana tel 600500220 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tlenio 0 Napisano 17 Listopada 2009 SUPER ALARM FERMOWY - powiadomi Ciebie automatycznie o braku prądu, przekroczeniu progów temperatury min i max. Możliwość sprawdzania na żądanie temperatury w kurniku i stanu prądu. Temperatura podawana w SMSie. - gwarancja, faktura VAT INFORMACJE I ZAMÓWIENIA: 608 370 766, wyślij sms o treści ALARM oddzwonimy. Satysfakcja gwarantowana!!! Bądź spokojny o swoje kurczaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnikzwywiechowa08 0 Napisano 17 Listopada 2009 Sprzedaję kury. kuj-pom. Życzliwych proszę o rozpuszczenie plotkitel. 608019282 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUBA34 0 Napisano 19 Listopada 2009 Sprzedam kurki odchowane wstawione 11.08.2009Pełny program szczepień.Rasa: LOHMANN BROWN,TETRA SL, ISAtel: 603 985 201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam12035 0 Napisano 2 Grudnia 2009 witam, kupię paszociąg nowy, lub uzywany ale w dobrym stanie dla brojlerów. tel.693297469 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Parecki 0 Napisano 27 Grudnia 2009 Witam wszytstkich zainteresowanych hodowców, oferuję dobrej jakości załadunek drobiu: 1. Kurczak - skrzynka; 2. Kurczak - kontenery;3. Kura nioska.4. Indyki.5. Indyczka. Zaintersowanych prosze o kontakt pod adresem pareckim@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamisko 0 Napisano 30 Grudnia 2009 kupię używaną ładowarkę do usuwania obornika z kurnika tel. 512 127 613 . 502 033 669 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MASTERKUK 0 Napisano 31 Grudnia 2009 Sprzedam koguty reprodukcyjne linii Cobb 500, wiek 24 tygodni- gotowe do krycia. odbiór w okolicy miejscowości Siedlce (woj. mazowieckie). tel. 723-179-149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nomijas 0 Napisano 31 Grudnia 2009 Witam serdecznie, interesuje mnie temat 1, czy ktoś handluje 1 ? Jeżeli tak to jakie uzyskuje ceny i czy może byłby ktoś zainteresowany współpracą. Od czerwca/lipca będę produkował ok. 100 tys jedynek/ tydzień. W przypadku zainteresowania proszę o maila nomijas@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeprog 0 Napisano 1 Stycznia 2010 pracowaly na farmie 15tys szt brojlerow tel 500 409 433 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasza307 0 Napisano 1 Stycznia 2010 witaj kolego SEEPROG że ci niewstyd takie gówna w internecie pokazywac i co ty chcesz z tym jeczcze zrobi ? myslisz że to ci ktos kupi jedynie do skansenu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 2 Stycznia 2010 WitamDo zaoferowania mam"produkujemy":Wloty powietrza - poliuretanoweWloty powietrza - plastikoweOsłony na wlotyFiltr zaciemniający na wlotyFiltr zaciemniający na wentylatoryFiltr zaciemniający na kominyŻaluzje poliuretanowe na wentylatoryZaślepki ocieplane na wentylatoryIzolowane kominy wentylacyjneMiseczki do poideł - na rurę o przekroju kwadratowymIzolacja obiektów metodą natrysku sztywnej pianki poliuretanowej PUR Dystrybutor:Linie karmienia - paszociągi spiralneLinie pojenia - poidełka kropelkoweZamgławiaczePodajniki poprzeczneSilosyPodłogowe ruszta pcvTel: 507-525-727 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jizin z bazin 0 Napisano 3 Stycznia 2010 witaj kolego SEEPROG że ci niewstyd takie gówna w internecie pokazywac i co ty chcesz z tym jeczcze zrobi ? myslisz że to ci ktos kupi jedynie do skansenu przestań bardzo fajna fota ,ja jak swoje "pożyczyłem gęsiarce " to za 12 lat podarowała mi gęś po 12 zł za kg bo jej Tomaszów zbił cenę żywca i nie miała gdzie sprzedać, a że przez 10 lat poiła gęsi to k...a nie pamiętała taki sentymental a i kaskę wzięła .za gęś.....niby parę złotych a siara na pokolenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 3 Stycznia 2010 witaj kolego SEEPROG że ci niewstyd takie gówna w internecie pokazywac i co ty chcesz z tym jeczcze zrobi ? myslisz że to ci ktos kupi jedynie do skansenu Popieram !!! To nadaje sie juz tylko na zlom!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 3 Stycznia 2010 WitamDo zaoferowania mam"produkujemy":Wloty powietrza - poliuretanoweWloty powietrza - plastikoweOsłony na wlotyFiltr zaciemniający na wlotyFiltr zaciemniający na wentylatoryFiltr zaciemniający na kominyŻaluzje poliuretanowe na wentylatoryZaślepki ocieplane na wentylatoryIzolowane kominy wentylacyjneMiseczki do poideł - na rurę o przekroju kwadratowymIzolacja obiektów metodą natrysku sztywnej pianki poliuretanowej PUR Dystrybutor:Linie karmienia - paszociągi spiralneLinie pojenia - poidełka kropelkoweZamgławiaczePodajniki poprzeczneSilosyPodłogowe ruszta pcvTel: 507-525-727 a jakiś namiar na stronkę zeby sobie poogladac? no i koniecznie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 3 Stycznia 2010 Brojler Kurzy - napisz co cię interesuje to ci podeślę ceny na e-maila i fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 3 Stycznia 2010 Wloty powietrza - plastikoweOsłony na wlotyFiltr zaciemniający na wlotyFiltr zaciemniający na kominy- fi 63 Zamgławiacze AR 35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 5 Stycznia 2010 czy ma ktos do sprzedania paszociąg typu Jasienica lub łańcuchowy w kożystnej cenie oczywiście;)Najlepiej z północnej cześci kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 5 Stycznia 2010 Brojler Kurzy - napisz co cię interesuje to ci podeślę ceny na e-maila i fotkiNo co tam kolego z tym e-mailem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj2009 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Brojler wysłałem ci na pm żebyś podesłał jakie ilości cie interesują poszczegolnych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Panowie może nie w tym dziale ale mam pytanie odośnie żarówek energooszczędnych nie wiem jaką barwe światła wybrać czy lepsza będzie barwa cieplejsza Warm Comfort Light with 2,500 K czy może zimniejsza ma ktoś doświadczenie z żarówkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Brojler wysłałem ci na pm żebyś podesłał jakie ilości cie interesują poszczegolnych rzeczy Nic nie otrzymałem , ale jak na razie to nie chodzi o ilości tylko konkretną informację z obrazkami - jak wyglądają poszczególne rzeczy , jakie wymiary , w przypadku wlotów przepustowość , z siatką czy bez , z kołnierzem duzym czy małym itd. Dawaj obrazki i ceny wyjściowe , a jak mi podpasuje bedę chciał osobiście zobaczyć co masz i ewentualnie , bazując także na cenach innych producentów , będziemy rozmawiać o pieniądzach . Pzdr. Mikołaj nie ściemniaj , że wysłałeś tylko WYŚLIJ ! Czekam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 7 Stycznia 2010 Sprzedam koguty reprodukcyjne linii Cobb 500, wiek 24 tygodni- gotowe do krycia. odbiór w okolicy miejscowości Siedlce (woj. mazowieckie). tel. 723-179-149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach