Philip1 0 Napisano 14 Czerwca 2007 sprzedam pilnie 800szt nioski woj. dolnoslaskie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Philip1 0 Napisano 14 Czerwca 2007 sprzedam pilnie 800szt nioski woj. dolnoslaskie!!! numer tel 603470912 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksiura 0 Napisano 18 Czerwca 2007 jakie byscie polecili poidelka dla brojlerowZależy ile tych brojerów masz. Do masowej produkcji na pewno potrzebujesz jakiś system pojenia. Najbardziej sprawdzonym i najbardziej rozpowszechnione są chyba Poidła dzwonowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca broilerow 0 Napisano 21 Czerwca 2007 kupie uzywany agregat pradotworczy o mocy ok.30-40 kW jestem z zach pom kontakt:rsh@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul 0 Napisano 26 Czerwca 2007 Szukam alarmu powiadamiajacgo mnie ( telefonioicznie -gsm) o braku pradu lub zaniku fazy.Najlepiej żeby jeden alarm obsługiwał kilka oddzielnych hal . Prosze o info jakie macie za ile mozna kupic i jak sie sprawują ? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESŁAW 0 Napisano 29 Czerwca 2007 Kupię wyposażenie do kurnika do hodowli brojlera- poidła, paszociągi, wentylatory i agregat prądotwórczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ANMA 0 Napisano 3 Lipca 2007 PROMOCJA!!! Pompy wysokociśnieniowego schładzania 70bar oraz sterowanie z ustawianiem czasu działania, przerwy, wilgotności i żądanej temperatury - najtaniej na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ANMA 0 Napisano 3 Lipca 2007 PROMOCJA!!! Pompy wysokociśnieniowego schładzania 70bar oraz sterowanie z ustawianiem czasu działania, przerwy, wilgotności i żądanej temperatury - najtaniej na rynku. tel: 0 608 370 766 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESŁAW 0 Napisano 8 Lipca 2007 Kupię silosy do paszy w dobrej cenie. Agregat prądotwórczy, wyposażenie do hodowli brojlerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitor1 0 Napisano 12 Lipca 2007 Kupię przyczepę rolniczą wywrotkę w dobrym stanie i dmuchawę ssąco-tłoczącą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 12 Lipca 2007 kupię paszociąg pełzakowy lub kosz zasypowy holenderskiej firmy VDL mazowieckie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszczaczek 0 Napisano 20 Lipca 2007 promienniki gazowe Indoor www.leszczak23.fotosik.pl polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 20 Lipca 2007 Sprzedam paszociag koralikowy kompletny. gg 7964877 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2 0 Napisano 22 Lipca 2007 Sprzedam paszociąg oraz poidła do hodowli brojlera rok produkcji 1980, były dotej pory używane, cena do uzgodnienia.Tel.660787180 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2 0 Napisano 22 Lipca 2007 Sprzedam paszociąg oraz poidła do hodowli brojlera rok produkcji 1980, były do tej pory używane, cena do uzgodnienia.Tel.660787180 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik77 0 Napisano 29 Lipca 2007 kupię paszociąg pełzakowy lub kosz zasypowy holenderskiej firmy VDL mazowieckie A skąd masz takie cudo? Ja właśnie niedawno kupiłem używany paszociąg VDL ale ciarki mnie przechodzą na myśl, skąd potem brać do tego części zamienne. Co prawda wiele części pasuje z paszociągów żarowskich, ale jak poleci napęd lub wałki napędowe to będzie niewesoło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 31 Lipca 2007 Cudo działa bez problemów. Jak chcesz sprzedać swój to proszę o kontakt: 604241471 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik77 0 Napisano 1 Sierpnia 2007 Sprzedawać to ja go nie planuję... czymś muszę karmić te moje kokosze U mnie też jakoś chodzi, chociaż zakręty to w nim za długo nie pożyją... Moim skromnym zdaniem to przekładnia na silniku jest trochę za mała i przez to łańcuch zdecydowanie za szybko chodzi, co powoduje szybkie zużywanie się niektórych elementów. Ale w sumie ma to i swoje dobre strony, 6 minut i pasza robi kółko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESŁAW 0 Napisano 3 Sierpnia 2007 Kupię w dobrej cenie wyposażenie kurnika do hodowli brojlera. Paszociągi, poidła, wentylatory, agregat prądotwórczy, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k2 0 Napisano 4 Sierpnia 2007 Sprzedam paszociąg łańcuchowy w dobrym stanie technicznym oraz poidła kropelkowe do hodowli brojlera rok produkcji 1980 r. Urządzenia były do tej pory używane, cena 3000,00 zł za wszystko.Tel.660787180 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 kupie gniazda dla niosek w ok biezunia zuromina mlawy sierpca 885 352 192 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszka01 0 Napisano 12 Sierpnia 2007 Kupię w dobrej cenie wyposażenie kurnika do hodowli brojlera. Paszociągi, poidła, wentylatory, agregat prądotwórczy, itp. Lesław !!! Mam do sprzedania wentylatory kominowe ok 100 szt. 100 zł za sztuke.tel. 602583998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESŁAW 0 Napisano 3 Września 2007 miszka 01. Czekam na fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszka01 0 Napisano 4 Września 2007 miszka 01. Czekam na fotki. Witam Lesław !!! Sorry, że nie wysłałem fotek, ale zgubiłem Twojego maila. Fotki sa dostepne pod tym adresem : http://www.allegro.pl/item241152183_wentylatory.html Pozdrawiam Miszka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek 0 Napisano 6 Września 2007 -wydzierżawię zmodernizowany zakład uboju drobiu, o mocy produkcyjnej 2000 szt/h.-wydzierżawię 8 obiektów o profilu produkcji -kurczak brojler. Nowe, wys.tandard, każdy po 1200m.-sprzedam działkę z nowo wybudowanym obiektem o profilu-ubojnia drobiu-zakładana zdolność ubojowa 6000sz/h. Lokalizacja: woj. pomorskie pow. Kartuzy tel. kont. 502 210 201 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach