predator&obcy 0 Napisano 11 Marca 2015 Szukam hodowców drobiu polska północna na zasadzie przywłaszczenia. Kontakt, szczegóły na prv. mam dwa strusie interesuje cie kradzież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DzikiJoe 0 Napisano 12 Marca 2015 Ty nie jesteś z Polski północnej. Ja jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid1982 0 Napisano 20 Marca 2015 Same konkrety i super interesy. Jak masz dwa strusie to gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid1982 0 Napisano 20 Marca 2015 Tak, przewłaszczenia, nie tak jak napisałem, literówka jest faktycznie największym problemem w handlu i interesie. Szkoda że najczęściej wypowiadają się osoby, które nie mają nic do zaoferowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PASIKONIK1 0 Napisano 20 Marca 2015 Tak, przewłaszczenia, nie tak jak napisałem, literówka jest faktycznie największym problemem w handlu i interesie. Szkoda że najczęściej wypowiadają się osoby, które nie mają nic do zaoferowania.Nie ma się co dziwić że ludzie nie padają na takie "literówki" bo sporej ilości z nich ubojnie sobie przywłaszczyły towar a potem cichutko upadły i co ciekawe nie miały żadnego majątku aby można było dochodzić swoich należności.Ty przynajmniej stawiasz sprawę jasno-chcesz przywłaszczyc a nie chcą ludzie durne Ci je dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid1982 0 Napisano 21 Marca 2015 Tak, przewłaszczenia, nie tak jak napisałem, literówka jest faktycznie największym problemem w handlu i interesie. Szkoda że najczęściej wypowiadają się osoby, które nie mają nic do zaoferowania.Nie ma się co dziwić że ludzie nie padają na takie "literówki" bo sporej ilości z nich ubojnie sobie przywłaszczyły towar a potem cichutko upadły i co ciekawe nie miały żadnego majątku aby można było dochodzić swoich należności.Ty przynajmniej stawiasz sprawę jasno-chcesz przywłaszczyc a nie chcą ludzie durne Ci je dać. Dziękuję za pokaz elokwencji. Pozdrawiam serdecznie Pana co wszystkie rozumy pozjadał i z nie jednej miski jadł. Konkretów nadal brak. Pozdrawiam, życząc miłego weekendu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PASIKONIK1 0 Napisano 21 Marca 2015 Tak, przewłaszczenia, nie tak jak napisałem, literówka jest faktycznie największym problemem w handlu i interesie. Szkoda że najczęściej wypowiadają się osoby, które nie mają nic do zaoferowania.Nie ma się co dziwić że ludzie nie padają na takie "literówki" bo sporej ilości z nich ubojnie sobie przywłaszczyły towar a potem cichutko upadły i co ciekawe nie miały żadnego majątku aby można było dochodzić swoich należności.Ty przynajmniej stawiasz sprawę jasno-chcesz przywłaszczyc a nie chcą ludzie durne Ci je dać. Dziękuję za pokaz elokwencji. Pozdrawiam serdecznie Pana co wszystkie rozumy pozjadał i z nie jednej miski jadł. Konkretów nadal brak. Pozdrawiam, życząc miłego weekendu.Wielkie dzięki Łaskawco,również życzę miłego weekendu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody1002 0 Napisano 22 Marca 2015 BiofilmCleaner NAJSKUTECZNIEJSZE CZYSZCZENIE LINI POJENIA W KURNIKACH Przy pomocy mojego urządzenia BiofilmCleaner mogą Państwo dokładnie wyczyścić i wypłukać osad z probiotyków oraz witamin z rur wodnych w kurnikach. Jest to najnowszy sposób czyszczenia lini pojenia w budynkach inwentarskich. Proces jest całkowicie bezpieczny i nie uszkadza wrażliwych miejsc na lini takich jak połączenia gumowe. Doskonala praca BiofilmCleaner zapewnia całkowice usunięcie biofilmu i osadów pozostawionych przez leki. Urządzenie naprzemiennie wprodzadza wodę i powietrze w rury co powoduje oderwanie starych skumulowanych bakterii. Jestem producentem BiofilmCleaner i wykonuję je na zamówienie. Potrzebna informacja do realizacji sprzetu to średnica zastosowanych rur na kurniku. Do pracy urządzenia wystarczy kompresor i gniazdo 220v. Na skrzynce rozdzielczej znajduje się:-Włącznik główny-Potencjometr z regulowanym czasem przełączania 1-50 sekund-Przełącznik woda-0-woda i powietrze-Dwie lampki kontrolne sygnalizujące prace wody/powietrza Więcej informacji udzielę telefonicznie503 159 044 Mogę wykonać rownież usługę czyszczenia lini; przykład: allegro.pl/show_item.php?item=5199975102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DzikiJoe 0 Napisano 22 Marca 2015 A jak to działa w liniach z miskami typu Friss?I jaka jest przewaga w stosunku do chemii myjącej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4pol 0 Napisano 23 Marca 2015 Izolacje poliuretanowe pianą PUR metodą natrysku - doświadczona ekipa od 1995 roku na rynku 504-022-948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lotus 0 Napisano 29 Marca 2015 Sprzedam okazyjnie: Nagrzewnica olejowa Ermaf 100kw Sprężarka Metabo 270l moc 5,5 kwSiatki do kręgów do odchowu indycząt 37 szt. (długość 12,5m, wysokość 0,5m)Promienniki gazowe 500W 40 szt.Karmidła do indyków/indyczek ok 200 szt. lokalizacja wielkopolska/kujawsko-pomorskie Pytania na priv. Jak ktoś jest zainteresowany podam numer tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniektt 0 Napisano 8 Kwietnia 2015 Przyjmę pisklęta 12 500 szt. nawet na dzień dzisiejszy!!! woj. lubelskie tel. 721515320 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferma5 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Sprzedam dużą ferme drobiu.Możliwość dalszej rozbudowy.Tel 788 722 565 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichonm 0 Napisano 16 Kwietnia 2015 Naprawiamy agregaty prądotwórcze, wszystkie typy, wszystkich producentów,Wykonujemy automatykę do agregatów ( automatyczny rozruch przy zaniku napięcia ), regulacje, montażetel 607 102 202 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gawor89 0 Napisano 17 Kwietnia 2015 Sprzedam agregat prądotwórczyhttp://olx.pl/oferta/agregat-pradotworczy-32kw-CID619-ID8Jv2P.html#653b2971cb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donciu 0 Napisano 26 Kwietnia 2015 Sprzedam nadwyżkę około 15 000 szt. odchowanej kury nioski Tetra SL, wstawienie 03. 03. br. odchów ściółkowy, pełna opieka wet. powiat Żary. tel. 888 162 902 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rydzek 0 Napisano 26 Kwietnia 2015 witam. mam na sprzedaż duzo uzywanych części i elementów do gniazd automatycznych np:- ruszta plastikowe-elementy szkieletu- linia paszy-poidła-instalacja do usuwania pomiotu-gniazdai inne atrakcyjne ceny lokalizacja zachodniopomorskietel 664970002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HY LINE 0 Napisano 27 Kwietnia 2015 sprzedam kury nioski HY LINE 15 tyg.pełny program szczepieńkury białe i czerwonewoj mazowieckietel 600-605-775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszB 0 Napisano 4 Maja 2015 Sprzedam jaja od messy 503-756-834 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arck 0 Napisano 11 Maja 2015 sprzedania kurki i koguty odchowane z dnia 30.03.2015. Kurki po 6 szczepieniach, stała opieka wet, zdrowe, kolorowe, transport. Aktualnie zaczęły 7 tydzień.Ilośći hurtowe i detaliczne. fermywiejak.plLublin510 89 89 79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mahamagda 0 Napisano 22 Maja 2015 Witam. Mam do sprzedania łącznie 4 inkubatory do wylęgu drobiu. 3 maja pojemnosc 1700 a jeden 2100. Rok produkcji 2007 . Uzywane przez 2 lata. Zadbane, czyste i sprawne w 100%. Wszelkie pytania prosze kierowac pod nr 502 079 190 ! Pozdrawiam !linki do ogloszen na portalach aukcyjnych:http://allegro.pl/inkubatory-legowe-i5378049459.htmlhttp://olx.pl/oferta/inkubatory-do-wylegu-drobiu-CID757-IDa8JLx.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid1982 0 Napisano 27 Maja 2015 Witam, szukam używanych karmideł do hodowli brojlera.Szczegóły na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenix 0 Napisano 27 Maja 2015 mam do sprzedania linie pojenia 4x80m big dutchman,4x60m roxel,wentylatory multifany4E50-2szt,reduktory,windy,poprzeczka do paszy 15m,karcher,dozowniki desatron 2szt,nagrzewnica 50kw,poidla klatkowe z rynienkami 720m,tasmy pomiotowe biale setki 720m,tasmy do zbioru jaj zolte,motoreduktory, TEL; 532-622-853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alan_pawel 0 Napisano 15 Czerwca 2015 Kury nioski LOHMANN SANDY ODCHÓW ŚCIÓŁKOWY Kura niesie kremowe jajo. Bardzo wydajna.9 tydzień. 6000 sztuk502 663 101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HY LINE 0 Napisano 17 Czerwca 2015 Sprzedam białe jaja od kur hy line (sonia)w klasach M i Stel 600-605-775woj mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach