Jola1 0 Napisano 26 Sierpnia 2008 sprzedam gniazda ocynkowane w bardzo dobrym stanie dla niosek ,cena do uzgodnienia, kontakt 605261313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holk2005 0 Napisano 3 Września 2008 Tak jak w tytule mam około 300szt rossa w wieku 26tyg i nie zaden odpad tylko chowałem dla siebie!! 503033413 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka złotopiórka 0 Napisano 3 Września 2008 witam mam do sprzedania agregat prądotwórczy 16kw nr gg 260849 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_zajaczkowski 0 Napisano 9 Września 2008 Witam mam do sprzedania Ciągnik T-25 stan BDB cena 1400zł do negocjacjitel kontaktowy 082-567-54-61792-691-215508-446-160gg: 2258588email: p_zajaczkowski@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_zajaczkowski 0 Napisano 11 Września 2008 Wnoszę poprawkę do swojego ogłoszenia ponieważ zamiast 1400 ma być 14000zł przepraszam tych wszystkich rozczarowanych którzy myśleli że jest on za 1400zł ale wtej cenie to ciągnika raczej nie kupicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lll000 0 Napisano 23 Września 2008 witam,, sprzedam Agregat Prądotwórczy o mocy 100 KWSILNIK WOLA 20 SKGMOC 165 KMILOSC OBROTÓW/ MIN 1500 WOLA ZESPŁÓŁ PRADOTWÓRCZYTYP 3ZPP 125CIĘZAR 3800MOC 100 KWNAPIĘCIE 400/231 ZESTAW DO CIĄGŁEJ PRACY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lll000 0 Napisano 23 Września 2008 witam,, sprzedam Agregat Prądotwórczy o mocy 100 KWSILNIK WOLA 20 SKGMOC 165 KMILOSC OBROTÓW/ MIN 1500 WOLA ZESPŁÓŁ PRADOTWÓRCZYTYP 3ZPP 125CIĘZAR 3800MOC 100 KWNAPIĘCIE 400/231 ZESTAW DO CIĄGŁEJ PRACY tel 602-465-429 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicken2 0 Napisano 7 Października 2008 kupie ruszta, na ktorych odchowuje sie gesi lub kaczki -rozwiazanie popularne na zachodziey... Moze ktos ma namiary na kogos kto sie zajmuje sprowadzaniem uzywanego sprzetu do odchowu drobiu/kaczek/gesi? Moze tez jakies zdjecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicken2 0 Napisano 7 Października 2008 kupie ruszta, na ktorych odchowuje sie gesi lub kaczki -rozwiazanie popularne na zachodziey... Moze ktos ma namiary na kogos kto sie zajmuje sprowadzaniem uzywanego sprzetu do odchowu drobiu/kaczek/gesi? Moze tez jakies zdjecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk 0 Napisano 11 Października 2008 sprzedam używany piec CO 20m2 (200kW) konstrukcja typ "olsztyński " z rusztem wodnym , opalany węgiel+ miał .Ogrzewał dwa kurniki o pow 1750m2. Piec ma 10 lat ale jest w dobrym stanie .Sprzedam po cenie złomu użytkowego. Mam też komplet zasów (fi) 100 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 11 Października 2008 sprzedam używany piec CO 20m2 (200kW) konstrukcja typ "olsztyński " z rusztem wodnym , opalany węgiel+ miał .Ogrzewał dwa kurniki o pow 1750m2. Piec ma 10 lat ale jest w dobrym stanie .Sprzedam po cenie złomu użytkowego. Mam też komplet zasów (fi) 100 .Sorry Kamyk , ale ten piec to nadaje się tylko na złom . Żywotność pieca określa się średnio na około 8 lat . To co powyżej to już "bonus" Miałowe z Pleszewa wytrzymują 6-8 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek 0 Napisano 13 Października 2008 Sprzedaż-WynajemHala produkcyjna o powierzchni użytkowej 1388m2 znajdująca się na działce o powierzchni 5600m2. W skład budynku wchodzą: hala produkcyjna 1100m2, pomieszczenie pomocnicze i magazyn 232m2 oraz część mieszkalna 56m2(wykończona gotowa do zamieszkania). Budynek wyposażony w instalację centralnego ogrzewania, wentylatory, automatykę do sterowania urządzeniami klimatyzacyjnymi. Możliwość uzyskania temperatury do 45 stopni. Dobry dojazd, blisko drogi głównej. 607 237 769 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MEGI 0 Napisano 13 Października 2008 WITAM,MAM DO SPRZEDANIA 400M POIDEŁ DLE BROILERÓW.BYŁY UŻYWANE NAPRAWDĘ KRÓTKO,WIĘC ICH STAN OKREŚLAM NA DOBRY PLUS MOJA CENA TO 7500PLN,ALE DO NEGOCJACJI.DZIĘKUJĘ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brojler kurzy 0 Napisano 14 Października 2008 Sprzedaż-WynajemHala produkcyjna o powierzchni użytkowej 1388m2 znajdująca się na działce o powierzchni 5600m2. W skład budynku wchodzą: hala produkcyjna 1100m2, pomieszczenie pomocnicze i magazyn 232m2 oraz część mieszkalna 56m2(wykończona gotowa do zamieszkania). Budynek wyposażony w instalację centralnego ogrzewania, wentylatory, automatykę do sterowania urządzeniami klimatyzacyjnymi. Możliwość uzyskania temperatury do 45 stopni. Dobry dojazd, blisko drogi głównej. 607 237 769Tadek , a co się stało ? Masz już dosyć tej parszywej produkcji? Wiesz mnie czasami też nachodzą mysli żeby to wszystko pieprznąć tylko kto to kupi za rozsądne pieniądze? Gdyby w drobiarstwie było o.k. to pewnie żaden problem sprzedać ,ale dzisiaj kiedy od dobrego już roku jest syf i syfek raczej ciężko . Oczywiście za rozsądne pieniądze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek 0 Napisano 14 Października 2008 Sprzedaż-WynajemHala produkcyjna o powierzchni użytkowej 1388m2 znajdująca się na działce o powierzchni 5600m2. W skład budynku wchodzą: hala produkcyjna 1100m2, pomieszczenie pomocnicze i magazyn 232m2 oraz część mieszkalna 56m2(wykończona gotowa do zamieszkania). Budynek wyposażony w instalację centralnego ogrzewania, wentylatory, automatykę do sterowania urządzeniami klimatyzacyjnymi. Możliwość uzyskania temperatury do 45 stopni. Dobry dojazd, blisko drogi głównej. 607 237 769Tadek , a co się stało ? Masz już dosyć tej parszywej produkcji? Wiesz mnie czasami też nachodzą mysli żeby to wszystko pieprznąć tylko kto to kupi za rozsądne pieniądze? Gdyby w drobiarstwie było o.k. to pewnie żaden problem sprzedać ,ale dzisiaj kiedy od dobrego już roku jest syf i syfek raczej ciężko . Oczywiście za rozsądne pieniądze . WitamTak mam już dosyć, chcę ulżyć sobie, matce,bratu i całkowicie zrezygnować z hodowli. Spróbuje zacząć wszystko od nowa póki jestem jeszcze młody i mam pomysł.Hodowca tego nie kupi ale liczę na przemysł, sprzedać -wynająć.Pozdr-tadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leśiu 0 Napisano 14 Października 2008 Tadek budynek przerób na ubojnie i krajalnie kurczaka oraz wydzierzaw lokalną hurtownie interes na lata z całą rodziną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tlenio 0 Napisano 15 Października 2008 Alarm fermowy powiadomi Cię automatycznie o braku prądu i przekroczeniu progów temperatury podając temperaturę jaka jest na hali!!! Możesz także w dowolnym momencie sprawdzić stan prądu i temperaturę na żądanie Również sterowniki do klimy z higrostatem wilgotnościomierzem, czasem działania i termostatemtel: 0 608 370 766 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dostawy_gazu 0 Napisano 22 Października 2008 Dostawy gazu propan. Województwa podlaskie, warmińsko-mazurskie, pomorskie, kujawsko-pomorskie. Tel 503 184 206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donciu 0 Napisano 29 Października 2008 dezynfekcja i dezynsekcja - zamgławianie na zimno lub na gorąco,wszelkich obiektów hodowlanych i nie tylko,np.magazyny , silosy, piwnice itp.zabiegi wykonujemy nowoczesnymi urządzeniami oraz używamy uznanych , sprawdzonych i skutecznych środków chemicznych.tel.510 585 284 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarof24 0 Napisano 9 Listopada 2008 Grupa lapiaca drob nawiaze wspolprace na warunkach. 1. Kurczak(skrzynki) - 9gr. szt. czas załadunku 1,5 H2. Kurczak(kontenery) - 6gr. szt. czas zaladunku 1H3. Indyk zetaw 900 - 1100 - 55gr. szt. czas zaladunku 1H4. Indyczka zestaw 1900 - 2100 - 40gr. szt czas zaladunku 2H5. Ges - 30gr. szt. czas zaladunku 1H Woj.Wielkopolskie,Lubuskie,Dolnośląskie,Zachodniopomorskie Możliwośc negocjacji cen w zależności od ilości i lokalizacji. Kontakt. jarof20@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicken 0 Napisano 9 Listopada 2008 Podaj telefon kontaktowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicken4 0 Napisano 28 Listopada 2008 Witam mam do sprzedania mieszlanię pasz o wydajności 6ton na godzinę. W skład mieszalni wchodzą: - kosz przyjęciowy 30t/h- przenośniki kubełkowe- dwa zbiorniki nadmłynowe (2 x 10t)- młyn TESTMER 56KW- 10 zbiorników nadwagowych- waga tensonometryczna 500kg TESTMER- natłuszczarka firmy KAJA 1000l z wagą i podgrzewaniem- mieszlanik poziomy firmy AMA dwukomorowy (2 x 500kg)- pełna aspiracja linii- dwa zbiorniki na gotową paszę (2 x 35ton)- program komputerowy do obsługi- szafy sterownicze- magnes Rok produkcji: 2003. Ponadto mogę sprzedać agregat prądotwórczy 120KW. Stan idealny. Kontakt: do_na@vp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESŁAW 0 Napisano 2 Grudnia 2008 WITAM. Mam na sprzedanie silos paszowy poj. ok. 15 T z blachy karbowanej ocynkowanej. Stan określam na b.dobry. Cena za silos to tylko 6 000 zł. Tel. 502 267 785 POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek rep. 0 Napisano 3 Grudnia 2008 Sprzedam koguty Flex reprodukcyjne, odbiór do 15 stycznia. Tel. 693 115 104. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macc 0 Napisano 4 Grudnia 2008 Witam, mam do sprzedania nowe, nieużywane poidła kropelkowe dla drobiu (system pojenia SNAP) 4 kompletne linie po 45 metrów (razem 180m) + dozownik ponadto używane:- sortownica do jaj MOBA4 (wydajność 4tyś/godz.)- paszociągi łańcuchowe tel. 604 524 266 (woj. śląskie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach