dinarson 0 Napisano 14 Lutego 2007 Wpisujcie cenę i rejon z którego jesteście. Pozdrawiam z lubelskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 14 Lutego 2007 Niedawno był taki temat założony i już "wsiąkł" A komu on przeszkadzał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchy 0 Napisano 15 Lutego 2007 tygodniowe byczki HF -600 , 700 zł. /mazowieckie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchy 0 Napisano 15 Lutego 2007 tygodniowe byczki HF -600 , 700 zł. /mazowieckie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 15 Lutego 2007 Jak niżej - Mazowsze pow. Sochaczew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 15 Lutego 2007 Takie drogie ...? U mnie (Mazury/Podlasie) oseski HF-a kosztują 350 - 500 zł. (czasami chętniej są kupowane niekolczykowane!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 17 Lutego 2007 U nas bez kolczyków są jeszcze droższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 18 Lutego 2007 hahaaa, to rzeczywiscie sa u was drogie. moj znajomy zeby oszczedzac na odchowie """ sprzedaje """ takiemu jednemu ...... 5 dniowe byczki za 100 zlotych i jest zadowolony sam dotychczas nie znalazlem odbiorcy na takie mlode, a za podrosniete ok.60 kg , zwykli kupujacy oferuja wlasnie ok. 400-600. no za wybitne to drozej, ale takich przy hf- ach to przewaznie nie ma.2 dni temu sprzedalem 1 miesieczna jaloweczke ( dobra ,ladna ) do howu za 750zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamus 0 Napisano 18 Lutego 2007 Tygodniowe byczki hf po 12zl za kg czyli od 360zl do 600zl. Chętnych nie brakuje.W lubelskim oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 18 Lutego 2007 Ja sprzedaje byczki bez kolczykow 3-4dniowe po 200-300zl i mnie nic nie obchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 19 Lutego 2007 Ja mam stałego odbiorcę na cielęta 2-3 dniowe. Cena zalerzy od płci i wagi cielaka i waha się w granicach 200-350zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirmnemonic 0 Napisano 19 Lutego 2007 My sprzedajemy po 12-14 zł za kg. Ale nie po 2-3 dniach tylko po skarmieniu siary od krowy, czyli około 7 dni. Tylko i wyłącznie byczki. Telefony się urywają. Woj. łódzkie, pow.sieradzki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 25 Lutego 2007 Ostatnio sprzedałem byczka HF dla rolnika, który odchowuje tylko takie. Jego zdaniem gorzej wyglądają od mięsniaków, ale powyżej tej wagi już różnice znikają, a zakłady mięsne płacą podobne kwoty za wydajności rzeźne (w tej samej wadze żywej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinarson 0 Napisano 25 Lutego 2007 Ostatnio sprzedałem byczka HF dla rolnika, który odchowuje tylko takie. Jego zdaniem gorzej wyglądają od mięsniaków, ale powyżej tej wagi już różnice znikają, a zakłady mięsne płacą podobne kwoty za wydajności rzeźne (w tej samej wadze żywej). Po ile u Ciebie chodzą takie HF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 26 Lutego 2007 80 kg sprzedałem za 800 zł, natomiast "tygodniówki" ok 350-500 zł - w zależności od "zarysu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mania 0 Napisano 1 Marca 2007 10 zł za kilogram, za hf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 1 Marca 2007 Ja też po tyle czyli 10 zł za kg tydzień temu sprzedałem 4 dniowego ważył 55 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aga i tom 0 Napisano 2 Marca 2007 My mieszkamy w okolicach Tarnowa i za byczki rasy simental płaca 16 zł za kg. tylko musi miec 100kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioter 0 Napisano 2 Marca 2007 ja kupuje cielęta.płacę róznie...od 650 zł za tygodniowego mieszańca do 750 zł za 3 tygodniowego HF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek_zab16 0 Napisano 2 Marca 2007 Witam aga i tom skąd jesteś jak masz jakieś byczki do sprzedania do daj namiary gg meila, telefon[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aga i tom 0 Napisano 3 Marca 2007 jesteśmy z powiatu limanowskiego. Mieszkamy niedaleko Limanowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aga i tom 0 Napisano 3 Marca 2007 i w chwili obecnej nie mamy nic do sprzedania bo sprzedalismy 4 dni temu simentala po 16 zł za kg miał 100 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinarson 0 Napisano 18 Marca 2007 Słyszał ktoś z Was o firmach, zajmujących sie zlecaniem odchowu własnych cieląt? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinarson 0 Napisano 6 Kwietnia 2007 Kupię cielęta 3-4 dniowe. Szukam ofert z woj. lubelskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 7 Kwietnia 2007 ja równierz zainteresowamny kupnem! ok 10dniowych cielaków, najlepiej południe kraju!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach