Grześ 0 Napisano 8 Kwietnia 2007 U mnie jeden sprzedaje kiepski HF przyworzone z różnych rejonów polski po 800-900 zł sztuka w wadze do 100 kg. Podobno kiepsko z ich przeżywalnością po takim transporcie. Ja kupowałem białogłowy (mount beliard nie wiem jak to napisać) po 12 zł za kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrez 0 Napisano 8 Kwietnia 2007 powiedzcie czy warto kupić około 10 dniowe byczki czerwono-białe w cenie 850 zł. czy to troche nie za drogo? do grzesia ile ciwychodziłtaki cielak i gdzie kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 9 Kwietnia 2007 Największy miał 90 kg a pozostałe 4 miały koło 60kg. Kupowałem je pod Brzegiem Dolnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 9 Kwietnia 2007 Radzę uważać z kupnem cielaków od handlarzy . Przeważnie są to sztuki słabe (odrzuty z eksportu ) na szprycowane antybiotykami . Mam kumpla kutry skupuje cielaki , on po zakupie przez tydzień robi selekcję , lepsze na eksport gorsze na kraj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał3... 0 Napisano 15 Kwietnia 2007 niech nikt nie mówi bzdór ze hf sie niczym ne różnią od chocby zwykłej naszej polskiej biało czarnej na kazdej ubojni dostaniesz więcej za naszego bykaa różnice widac gołym okiem chyba ze hf 100% nie widzałes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał3... 0 Napisano 15 Kwietnia 2007 7 dniowe hf 500-700zł w zaleznosci od wielkosci nawet nieraz nie waże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 17 Kwietnia 2007 Rafał!! a masz teraz takie cialaki na sprzedaż? i z jakiej miejscowości jesteś bo ja też z woj. sląskiego! thanks za odp jak co tomek_ledziny@vp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 z kad jestes masz je jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 no w łasnie kurde taki chętny był a teraz od paru dni cisza ni widu ni słychu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nik29 0 Napisano 22 Kwietnia 2007 5-7dni 600 zł za hf.Okolice Ostrowa Wlkp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDYNIA JASIU 0 Napisano 4 Czerwca 2007 w jakiej cenie chodza cielaki 3 miesieczne byczki,krowki ale od krowy czarno-białej mlecznej???dzieki i czekam na szybka odpowiredz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 8 Lipca 2007 ja kupuję 7-dniowe po 450-550.chetnie nawiąże współprace z kimś kto sprzedaje cielęta(nie handlarz). mieszkam na granicy mazowieckiego i lubelskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 8 Lipca 2007 5-7dni 600 zł za hf.Okolice Ostrowa Wlkp. kupuję 7 dni 50% limuzen 750zł okolice Ostrowa (40km od miasta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 22 Lutego 2009 W holandii za 2 tygodniowego byczka hfa placa 70 euro do dalszej hodowli ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JGJG 0 Napisano 4 Marca 2009 Panowie potrzebuje kupić byczki mogą być małe 5-io dniowe.Jestem z okolic Wielunia.Gdyby ktoś wiedział namiar na jakiegoś dużego hodowce byłbym wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysunia 0 Napisano 5 Marca 2009 i w chwili obecnej nie mamy nic do sprzedania bo sprzedalismy 4 dni temu simentala po 16 zł za kg miał 100 kg po 16zł hehehe o takiej cenie to se tylko możesz pomarzyć max to 14zl jest za mięsnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb80 0 Napisano 20 Stycznia 2010 Kupie cielęta 45 -65 kg najlepiej mieszańce ras mięsnych ale nie tylko (okolice konina tak do 100km) , nawiąże współprace 2-3 szt co 3-4 miesiące z hodowcą nie żadnym handlarzem, kontakt marekbak27@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach