nina-pl 0 Napisano 1 Grudnia 2007 W mojej okolicy małorolni już dostają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 2 Grudnia 2007 ja tez juz dostalem-wezwanie do poprawy bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charążka Witold 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Ja decyzję dostałem dziś .Okolice Łowicza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Dziś byłem w agencji w sprawie zmiany nr konta, jutro jade złożyć wniosek, decyzji jeszcze nie dostałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 5 Grudnia 2007 a mozna jescze zmienic numer konta jak nie dostalam decyjzji? kurcze obawiam sie ze jak zmienie to sie wydluzy czas oczekiwania na kaske :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 5 Grudnia 2007 Zmiana numeru konta nie ma wpływu na termin wydania dezyzji o dopłatach, co innego zmiana w polach, powierzchniach, działkach, itd, więc jak nie masz jeszcze decyzji, to śmiało możesz zmieniać, nawet po wydaniu decyzji możesz zmienić numer konta, ale to już w nieprzekraczalnym terminie 14 dni od daty otrzymania decyzji, po tym terminie decyzja nabiera mocy prawnej i jest wtedy więcej załatwiania przy zmianie numeru konta i wydłuża się okres oczekiwania na kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 7 Grudnia 2007 u nas w okolicy tez już kilku dostało decyzje Powiat wągrowiecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 8 Grudnia 2007 Dostałem decyzję 3 grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu2005 0 Napisano 9 Grudnia 2007 U nas decyzje dostali wszyscy, co nie maja rolno-środowiskowych oni(my) dostaną podobno po nowym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogus56 0 Napisano 12 Grudnia 2007 Decyzje dostałem 20.11 a pieniążki wpłyneły już dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 14 Grudnia 2007 Jest kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gigi278 0 Napisano 20 Grudnia 2007 A decyzji jak nie było tak nie ma.Prezentu nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 21 Grudnia 2007 lipa jakas myslalam ze bedzie chociaz naliczenie do swiat a tu widze ze jeszcze sobie poczekam buuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel 85 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Nie wierzcie w to co mówią w telewizji że wszyscy tak szybko dostaną, ja tam jak zwykle dostanę kwiecień maj jak co roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gufer 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Ja wniosek złożyłem 2 dni przed ostatecznym terminem a decyzja przyszła tydzień temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Ja na święta tez nie będę miał pieniędzy no ale za to na dłużej starcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Nie wierzcie w to co mówią w telewizji że wszyscy tak szybko dostaną, ja tam jak zwykle dostanę kwiecień maj jak co roku Witaj w klubie, co prawda rok temu dostałem styczeń i luty, ale śmieszy mnie gdy ludzie po forach się już teraz niecierpliwią że jeszcze nie ma decyzji, ja nigdy jej przed nowym rokiem nie dostałem. Jak dostanę dopłaty w marcu to i tak nie będzie to późno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gigi278 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Święta racja,na dłużej starczą.Dają małorolnym aby się pochwalić jaki odsetek rolników już dostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 22 Grudnia 2007 dokładnie, tak było od początku. fajnie się chwalic że 90% rolników dostało dopłaty, tylko nikt nie wspomina że pozostałe 10% ma z 90% powierzchni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 22 Grudnia 2007 Jednego roku wniosek złożyłem w pierwszy dzien przyjmowania wniosków, decyzje miałem w połowie grudnia, rok później decyzje złożyłem w ostatni dzień terminu składania wniosków, decyzje miałem wtedy... też w połowie grudnia, w tym roku wniosek złożyłem na początku terminu przyjmowania wniosków, decyzji jeszcze nie mam, więc nie ma reguły, termin składania nie ma wpływu na decyzje, trzeba czekać i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel 85 0 Napisano 23 Grudnia 2007 Święta prawda to jest tylko chwalenie sie jak sprawnie idzie praca w agencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLawe 0 Napisano 24 Grudnia 2007 Na początku są naliczane sprawy najprosztsze, tzn tylko sama płatność JPO i UPO, a dopiero później sprawy z ONW, PZ oraz pozostałe na z rolnośrodowiskowymi. Pozdrawiam oczekujących na upragnione decyzje. Zdrowych i Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIP 0 Napisano 8 Stycznia 2008 A dostał już ktoś kto posiada rolno środowiskowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLawe 0 Napisano 8 Stycznia 2008 Nie są jeszcze naliczane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 8 Stycznia 2008 ja mam naliczone rolnosrodowiskowego, ale listu jescez nie dostalam tylko w ARiMR mi sprawdzili w systemie. Naliczone mam rolnosrod. , bezposrednie tylko jescze ONW nie naliczone. czyli naliczaja juz rolnosrodowiskowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach