tekmie 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Witam.Według mnie,to może by miało sens gdybyś dorobił coś takiego http://www.allegro.pl/item883752520_ladowacz_tur_na_tyl_ciagnika.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Moze cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=JoI8RG9BbJE tylko cena tego cacka pewnie wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 23 Stycznia 2010 ale ta maszyna jest niesamowicie zwrotna, z 30 tyś pewnie by trzeba wyłożyć. Ja rozmawiałem z kolesiem ma mi przyjechać wywieźć ten obornik ładowarka teleskopowa zobacze ile mnie to będzie kosztować jak niedużo to niebęde kombinował z zakupami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Ten krokodylek bo one łamią się w tym zgjęciu a tak byś wyrywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Mówie o tej ładowareczce z filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 24 Stycznia 2010 No no faktycznie niezły patent na wywożenie obornika - jak ktoś nie boi się pracy i ma pomysł jak to zrobić to pewnie można by coś takiego zbudować samemu na bazie wózka widłowego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PitBull585 0 Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam:) ja posiadam przyczepę z napędem do c-330. most ze starszego modelu żuka . mie ma żadnych reduktorów, poprostu obroty sa zgrane idealnie, przyczepa sama jedzie pod góre nie trzeba bolca . oczywiscie musiałem do ciągnika wsadzic tryba do tego napedu zaleznego. i niek mi nikt tu nie mówi że na kazdym biegu są inne obroty, owszem ale tak jak kręcom sie koła tak i kręci sie tak samo wałek wom. POLECAM takie wykonanie bo jest tanie i mozna 4 tony wozić na tym napedzie i nic sie nie urywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach