Gość Napisano 8 Stycznia 2006 OLI ma łeb nie od parady...ztiuningował łącznik centralny w swoim ciągniku.A mówią że traktory nie do tego służą o co wam ludzie teraz chodzi?? To z tentralnikiem to jest przydatna sprawa w polu... A wy co byście chcieli robić w swoich ciągnikach?? co rozumiecie pod pojęciem tuuning ciagników?? Bo jeżeli to co napisałem wcześniej o wydechach i lakierze no to troszke śmieszne jest i uważam że jest różnica między robieniem takiego czegoś a np robieniem takich rzeczy, które ułatwiają nam prace, sprawiają że jest wygodniejsza i szybsza... Nie rozumiem o co sie czepiacie... I powiedz mi ,,gościu" na jakim punkcie mam mieć niby kompleksy?? Bo nie rozumiem czego sie czepiasz...TY SIĘCZEPIASZ RZUCASZ W LUDZI MIĘSEM I MASZ PRETENSJE ŻE MAJĄ ODWAGĘ PUBLICZNIE PRZENTOWAĆ SWOJE UPODOBANIA,JAK SIĘ KOMU NIE PODOBA TEMAT TUNINGU CIĄGNIKÓW NIECH NIE WCHODZI NA TO FORUM .KOMPLEKS MASZ NA PUNKCIE WŁASNEGO WIDZIMISIE,,,DLATEGO TAK CIE IRYTUJE CUDZA SREBRNA FELGA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oli007 0 Napisano 8 Stycznia 2006 Nie irytuje... sam mam w ciagniku srebrne a co do tuningu to jestem obeznany dosyć w tuningu samochodów... i są rzeczy które mi sie podobają i są takie które mi wogóle nie podchodzą... ale szanuje pomysłodawce za kreatywność... Tylko takie coś mija sie z celem w ciągniku... Takie samochody są na pokaz... no chyba że ty też kupujesz ciągnik na pokaz i chcesz żeby wszyscy sąsiedzi patrzeli jaki on jest ładny znam takiego kolesia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 8 Stycznia 2006 Jak narazie spora grupa ludzi kupuje ciągniki na pokaz byle mocniejsze od sąsiada. Znajomy opowiedział mi kawał:Amerykanim długo modli się o zdrowe, szczęście i pomyślność. W końcu ukazuje mu się Jezus i mówi spełnie twoje prośby ale pod warunkiem że Twój sąsiad zostanie obdarowany tym samym ale dwukrotnie. Amerykanin się zgodził.Podobnie Francuz się modlił do niego przyszedł Jezus to samo co Amerykaninowi zaproponował i się Francuz zgodził.A Polak się nie modli tylko przeklina. Objawia się mu Jezus i mówi mu co by chciał aby mu spełnił ale pod warunkiemże jego sąsiad dostanie 2x więcej. Polak po chwili mówi to weź mi utnij jedną rękę i wykłuj jedno oko.Tacy się niestety staliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2006 Nie irytuje... sam mam w ciagniku srebrne a co do tuningu to jestem obeznany dosyć w tuningu samochodów... i są rzeczy które mi sie podobają i są takie które mi wogóle nie podchodzą... ale szanuje pomysłodawce za kreatywność... Tylko takie coś mija sie z celem w ciągniku... Takie samochody są na pokaz... no chyba że ty też kupujesz ciągnik na pokaz i chcesz żeby wszyscy sąsiedzi patrzeli jaki on jest ładny znam takiego kolesia A JA MAM CHROMOWANE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawela56 0 Napisano 8 Stycznia 2006 Ja nie wiem wy z tymi felgami zartujecie czy zartujecie?? Jesli to prawda too zapodajcie foty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2006 Czym wygłuszyć podłogę w ciągniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oli007 0 Napisano 8 Stycznia 2006 Czym wygłuszyć podłogę w ciągniku Jak jest jak to można watą mineralną bo dużo chałasu zatrzyma... tylko jak jest woóle taka możliwosć:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 8 Stycznia 2006 mozna tez wygłuszyc pianką taka do oprawiania okien.pianka sie bedzie trzymac a wata mineralna moze po jakims czasie powypadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 8 Stycznia 2006 mozna tez wygłuszyc pianką taka do oprawiania okien.pianka sie bedzie trzymac a wata mineralna moze po jakims czasie powypadacNo i gryzonie będą miały się gdzie zalęgnąć. Znajomemu szczór jakoś znalazł się na ciągniku nie w kabinie. Jak podrzucał turem to spadł i go razjechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 8 Stycznia 2006 Według mnie to najlepszym sposobem i chyba dość niedrogim jest zakup specjalnych mat wygłuszajacych stosowanych w instalacjach car-audio do wygłuszania drzwi. jest tego na allegro do oporu. jest to cienkie i myszki nie beda miały domku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2006 Kurde ale te maty z allegro trochę drogawe i ponoć strasznie kruche te bitumiczne.Ponoć wełna dobrze absorbuje hałas ale czy jej składniki nie działają na płuca podobnie jak azbest .....cholera wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolinda 0 Napisano 9 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80611679 podoba mnie się teen kolorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 9 Stycznia 2006 Faktycznie piękny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 9 Stycznia 2006 opłaca sie kupic za taka cene.lepiej kupic to niz jakiegos pronara.o wiele mocniejszy,.uciąg wiekszy.itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2006 czy to jest produkcja zetorowska?Może głupie pytanie ale ZTS to marka zetora?O co chodzi z tym ZTS? - to czeska maszynaTylko mnie nie bijcie jeśli wszyscy znają odpowiedzi na te pytania oprócz mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oli007 0 Napisano 9 Stycznia 2006 To była inna fabryka zetora... która robi to samo tylko z czasem coś tam sie odłączyło czy jakieś tam bzdury i po prostu nazywają sie ZTS..wszystkie ciągniki do któregoś tam roku są identyczne z zetorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 9 Stycznia 2006 Więc ZTS to jest odłam ZETORA który sie odłączył kilka lat temu. Bo dawniej ciagniki lekkie, sredni i cięzkie były jednej firmy, po tym podziale ZTS produkuje tylko ciężkie, a zetor pozostał przy lekkich i srednich. Te dwie frmy sa w róznych miejscowosciach zetor - BRNO a ZTS ???? nie pamietam już nazwy. Najlepsze jest to ze ZTS w Polsce sprzedaje pronar Narew, ale mysle ze swoich łapek do niego nie wsadzili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 9 Stycznia 2006 To była inna fabryka zetora... która robi to samo tylko z czasem coś tam sie odłączyło czy jakieś tam bzdury i po prostu nazywają sie ZTS..wszystkie ciągniki do któregoś tam roku są identyczne z zetorami.Zetor robił słabsze ciągniki chyba do 100 kM a ZTS większe(mocniejsze) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 9 Stycznia 2006 ZTS Martin. W Ursusach siedza bloki ZTSa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 9 Stycznia 2006 To była inna fabryka zetora... która robi to samo tylko z czasem coś tam sie odłączyło czy jakieś tam bzdury i po prostu nazywają sie ZTS..wszystkie ciągniki do któregoś tam roku są identyczne z zetorami.Zetor robił słabsze ciągniki chyba do 100 kM a ZTS większe(mocniejsze) . A ZTS to nie jest słowacki???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 9 Stycznia 2006 a pierun ich tam wie co kto i gdzie z kim po co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 9 Stycznia 2006 http://www.zts-tees.sk/company_history.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 9 Stycznia 2006 http://www.zts-tees.sk/company_history.html no to słowacki rozpadły sie z zetorem po rozpadzie czechosłowacjiSzkoda że zetor nie stosuje silników na bazie starych szóstek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 12 Stycznia 2006 Co sadzicie o tej c-360 ?? Zajebiście przerobiona C-360 na New-Holland oto link: KLIK /editpołączone posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 20 Stycznia 2006 http://www.zts-tees.sk/company_history.html no to słowacki rozpadły sie z zetorem po rozpadzie czechosłowacjiSzkoda że zetor nie stosuje silników na bazie starych szóstek ZTS-y to są naprawdę dobre maszyny. Pewnie są lepiej wykonane niż nasze polskie Ursusy. Gdyby zmodernizowali 6-Turbo to jest naprawdę dobry silnik. Niejeden obecny silnik by przegonił, tylko, że spalanie trochę duże ma. Zresztą ten silnik ma ponad 30lat to się nie ma co dziwić. Od 1995r. duże ciągniki Zetora są produkowane pod nazwą ZTS. Słowacy się odłączyli po rozpadzie Czechosłowacji na Czechy i Słowację. W ich konstrukcji nic się nie zmieniło. Czesi i Słowacy produkują dobre ciągniki tylko, że nie dbają zbytnio o nie przy ich eskploatacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach