kurczak 0 Napisano 23 Lutego 2007 proszę ponownie o podawanie cen jaj wylęgowych, a kolegów brojlerzystów o cenę piskląt i jak długo trzeba czekac w tej chwili na nakład.Cena umowy: Drosed Siedlce 0,56+vat, Indykpol Lublin 0,56+ vat, Malec (Dębówka) 0,59-0,6+vat, wolny rynek 068-0,7 z vat (Byłe Siedlecke trak sprzedaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hod repr 0 Napisano 23 Lutego 2007 proszę ponownie o podawanie cen jaj wylęgowych, a kolegów brojlerzystów o cenę piskląt i jak długo trzeba czekac w tej chwili na nakład.Cena umowy: Drosed Siedlce 0,56+vat, Indykpol Lublin 0,56+ vat, Malec (Dębówka) 0,59-0,6+vat, wolny rynek 068-0,7 z vat (Byłe Siedlecke trak sprzedaje) cena sie zmienia co kilka dni, takze sam nie wiem po ile pojadą w poniedziałek,u mojego odbiorcy na ten tydzień było 0,58 netto...po niedzieli podwyżka, na podkupie nikt nie pyta o cenę tylko o jajka, pisklę Malec i Kozłowska juz podobno 1,12 nettoniestety zginął stary temat o wylęgówce pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 24 Lutego 2007 Witam jaka jest cena jaj wylegowych? Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokoszka 0 Napisano 24 Lutego 2007 Malec -1,1 + vat bez szczepień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokoszka 0 Napisano 24 Lutego 2007 Oczywiście pisklę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zybin 0 Napisano 7 Marca 2007 Malec -1,1 + vat bez szczepień.podobno już 1.16 netto - czy to prawda ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 7 Marca 2007 no teraz to sie biją o jaja probuje wspomagac kolegow brojlerzystów teraz zeby cena jaja poszla co najmiej na 70gr to moze bysmy sie odbili od dna pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypas 0 Napisano 8 Marca 2007 Ja słyszałem o cenie za piskle 1,20 (dotyczy wstawienia na początku kwietnia)- Lubelszczyzna, oczywiście jajek ciągły głód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hod repr 0 Napisano 8 Marca 2007 Ja słyszałem o cenie za piskle 1,20 (dotyczy wstawienia na początku kwietnia)- Lubelszczyzna, oczywiście jajek ciągły głód Cena jaj na umowę 0.60--0.62 netto, chociaż oczywiście są wylęgarnie które próbują dalej płacic duzo mniej Na podkupie 0.70 i wyżej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 19 Marca 2007 wolny rynek jaja po 70gr ciągłe zainteresowanie są telefony ze kada ilosc wezmą moze powoli zarobie na jakis drobny remont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 19 Marca 2007 w telefonach do mnie oferują śmiało za dobre jajko 75 groszy brutto (wolny rynek), płatne gotówką i PROSZĄ o jajko!!!!!nie sprzedawajce na wolnym niżej niż 75 groszyjak ktoś nie może osiągnąć takiej ceny to niech pisze na GG 10080532 to dam namiary.nie ma jajka, dużo osób szuka jajka na brojlerka na handel przy odchówce na wieś, telefony 3 razy dziennie od Zakładów odległych o 500-600 km pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hod repr 0 Napisano 20 Marca 2007 w telefonach do mnie oferują śmiało za dobre jajko 75 groszy brutto (wolny rynek), płatne gotówką i PROSZĄ o jajko!!!!!nie sprzedawajce na wolnym niżej niż 75 groszyjak ktoś nie może osiągnąć takiej ceny to niech pisze na GG 10080532 to dam namiary.nie ma jajka, dużo osób szuka jajka na brojlerka na handel przy odchówce na wieś, telefony 3 razy dziennie od Zakładów odległych o 500-600 km pozdrawiamDokładnie tak jest, cena 0,75 bez pytania o wyniki, a na wieś nie ma granicy ...tylko dlaczego z moich znajomych tylko 2 osoby produkują, gdzie były te wylęgarnie w grudniu jak zdejmowaliśmy stada przed 50 tygodniem bo podobno nagle spadły wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 24 Marca 2007 witam! proszę o podanie ceny jaj wylęgowych na kontraktację, Drosed płaci 0,56+ VAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 12 Kwietnia 2007 witam!mam wrażenie, że hodowcy wylęgówki to starzy ludzie i nie umieją na kompie pisać!!!!w naszym temacie nie ma postów!!!pokażcie, że tak nie jest!!!uwaga cena jaj dalej w górę:Drosed Siedlce 0,60+ vat+biologiczne, indykpol lublin tak samo, Malec 0,61+vatjajo na wolnym rynku od 0,85 gotówka.miałem dziś propozycję 1 zł na rękę gotówką byle dostać jajko.jaja do Holandii ponad 1 złKoledzy z innych stron dajcie znać co u Was!!!i nie sprzedawać jaj tanio, na wolnym rynku powinno być już wszędzie powyżej 90 gr, a jaj jest bardzo mało i zapowiada się , żę potrwa to jeszczę co najmniej 2 miesiące. z wiarygodnych żródeł wiem, że na zachodzie tak brakuje jaj wylęgowych , że chcą płacić po 0,30 eurocentów to jest 1,20 złkorzystajmy póki się da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasin 0 Napisano 16 Kwietnia 2007 Drobimex Szczecin płaci 0,65 zł. Wiem od kolegów i koleżanek z wylęgówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offca2000 0 Napisano 18 Kwietnia 2007 W Wielkopolsce cena pisklęcia dobiła do 1.20. Ciekawe co dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppp 0 Napisano 18 Kwietnia 2007 DROSED 60 + VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppp 0 Napisano 18 Kwietnia 2007 DROSED 60 + VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 20 Kwietnia 2007 wolny rynek oferuja po 85gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 21 Kwietnia 2007 co do wolnego rynku to kupują po 0,90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 21 Kwietnia 2007 a jaka jest cena piskląt na wolnym rynku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tico 0 Napisano 24 Kwietnia 2007 Cena piskląt na dziś w Drobiarstwie Opolskim 1,15+VAT - przedpłata lub gotówka do 1,20+VAT termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 4 Maja 2007 a jak płacą ubojnie za kurę reprodukcyjną np. Ilczak, Uniszki i inni? jakie proponują terminy płatności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka naturka 0 Napisano 4 Maja 2007 cena jaj wylęgowych ciągle rośnie. Ciekawe jak długo utrzyma się ta cena piskląt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hod repr 0 Napisano 4 Maja 2007 a jak płacą ubojnie za kurę reprodukcyjną np. Ilczak, Uniszki i inni? jakie proponują terminy płatności? Ilczak ostatnio czyli przed długim tygodniem 2.1 netto ale niemiłosiernie przeciąga płatności, Zalewo proponowało 2.15netto.......kolega zdaje po niedzieli to się dowiemy u kogo i za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach