pawel85p 0 Napisano 8 Maja 2010 Witam posiadam Fendt 311lsa i nie wskakuje mi półbieg "s" wskakuje mi na "L" co może być??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk15 0 Napisano 10 Maja 2010 już wszystko wiadomo, siadła pompa paliwowa;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 24 Maja 2010 Witam, Ostatnio przeglądając internet trafiłem na fajny serwis z bezpłatnymi ogłoszeniami rolniczymi. Więc jak chcecie sprzedać lub kupić jakąs maszynę rolniczą to polecam: http://targ.rolniczy24.pl dużo ogłoszeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 5 Sierpnia 2010 witam. chcialbym sie zapytac jak sie wlacza ta wajcha pod kierownica zakres S. Naciskam ten czerwony guziczek i nic sie nie dzieje. chodzi o fendta farmera 312. Zakresy L i M dzialaja normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
angelika 0 Napisano 7 Sierpnia 2010 trzymając guzik pociągnij wajchę do dołu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 8 Sierpnia 2010 tak myslalem. czyli u mnie nie dziala zakres S:/ jak tak zrobie to sie l wlacza normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max_192 0 Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam Mam pytanie jaki olej mam wlać do skrzyni przekładniowej a jaki do hydrauliki do FENDTA 514 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kules 0 Napisano 28 Września 2010 Witam mam pytanie jakie powinny byc luzy zaworów w ciągniku fendt 2s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasik 0 Napisano 19 Października 2010 Witam mam takie pytannie co sadzicie o fendzie 514c i tak mie wiecej w jakiej cenie ten traktor chodzi no i oczywiscie na co zwrócic szczególnie uwage podczas zakupu takiego ciagnika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nobi 0 Napisano 24 Października 2010 Witam mam problem z EHR w Fendt 824 rok 2000. Nie działa cały panel sterowania, błąd jaki mi pokazuje to 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 27 Października 2010 Katalogi części zamiennych do ciągników i innych maszyn rolniczych dostępne na płycie CD w formacie PDF do wybranych modeli;FENDT ! Informacje;tel 698145380@-mail; katalogi_maszyn@interia.plGG 724235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s.bartczak 0 Napisano 12 Listopada 2010 Witam. czy ktoś wie ile koni ma Fendt Fwa 285 s ? Mam taki ciągnik i poszukuję katalogu, instrukcji do niego. Jest to chyba rzadko spotykany model bo nigdzie nie mogę znależć żadnych informacji na ten temat. Chcąc zamówić jakąś część w sklepie powiedzieli mi że nie ma takiego modelu!! Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 12 Listopada 2010 Witam.Według tej strony http://www.fendt.de/vario_getriebe.htm jest to model Favorit 615 LS (FWA 285 S) i według tabeli(odnośnik jeden)o mocy 121kW(165PS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas78 0 Napisano 18 Listopada 2010 Jak luz zaworów w Fendt 306LS.Silnik MWM 226-4.Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s.bartczak 0 Napisano 18 Listopada 2010 Ale Favorit 615 LS był produkowany od 1983 r a ja mam fenda FWA 285S z 1976 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 18 Listopada 2010 Witam.Na tej str.którą podałem w poprzednim poście jest opisane(oraz w odnośnikach).Był model który nie wszedł do seryjnej produkcji.Nie znam niemieckiego,tyko tyle co przez tłumacza(i możliwe że coś żle zrozumiałem).I możliwe że Favorit 615 LS jest następcą FWA 285S który był wersją próbną.Który numer seryjny ma Twój ciągnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 19 Listopada 2010 Na tej str http://www.wolf-ware.de/ivekanippelneu/enghverwendung.php?var1=FENDT%20%28D%29 występuje taki opis Favorit 615 FWA 285.260 Traktor (typ silnika) MWM-TD 228-6 (6.2/110) data prod. 02.78- przytym opisie brak małej literki s. Na str http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.modellgebauer.de.tl/Die-Geschichte-des-Vario_-Getriebes.htm&ei=DzvmTMGGOOOAhAfL_N3mDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CDsQ7gEwBDge&prev=/search%3Fq%3Dfendt%2BFWA%2B285S%26start%3D30%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26prmd%3Div też występuje taka nazwa FWA 285 S (Favorit 615 LS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur1980 0 Napisano 21 Listopada 2010 Witam Panowie mam do kupienia fajnego fendta 610 turbomatik z 1983r z silnikiem MWM. Z tego co wyczytałem na stronie to ma 105 km a handlarz upiera się, że ma on 110 km albo więcej. Czy jest to możliwe?Jeśli ktoś ma takiego fendta albo zna się na tych ciągnikach to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 21 Listopada 2010 Witam.Nie wiem dokładnie jak jest.Tu jest forum o Fendah http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.fendt-oldtimer.de/index.php%3Fpage%3DThread%26threadID%3D251&ei=c13pTNbxOsGIhQeEsfiZCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=8&ved=0CFkQ7gEwBw&prev=/search%3Fq%3DMWM-D%2B227-6.2%26hl%3Dpl%26prmd%3Div Można się sporo dowiedzieć tylko trzeba wertować,jak to na forum. Trochę tam czytałem to nieraz były krótkie serie(tylko parę sztuk).Musiał byś dokładnie spisać typ silnika i dopiero szukać danych.Zresztą zauważ że na konetdacie przy tych samych typach silników są podane różne moce(w zależności od obr.ale czy tylko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s.bartczak 0 Napisano 21 Listopada 2010 FENDT XAWVER FWA 285S 1976r nr nadwozia: 285210055 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej.goo 0 Napisano 25 Listopada 2010 witam. przy 512c z 95 roku wyswietla sie blad 0.1.63. z ciagnikiem niby wszystko jest ok. pomozcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirro 0 Napisano 25 Listopada 2010 Według instrukcji ten błąd oznacza spaloną żarówkę (albo brak połączenia) wskazującą na desce rozdielczej kierunek jazdy do przodu - taka zielona strzałka przed oczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej.goo 0 Napisano 25 Listopada 2010 wielkie dzieki! rzeczywiscie. taka drobnostka... mozna gdzies w sieci znalesc spis tych wszystkich bledow?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirro 0 Napisano 25 Listopada 2010 W sieci nie wiem. Nie wiem czy Fendt wydał polską wersję instrukcji końcowej dla użyykownika. Błąd podałem z końcowej dla Farmera 312. Znalazłem ją w schowku w oparciu siedzenia i jest po francusku. W razie czego pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej.goo 0 Napisano 25 Listopada 2010 heh.. polskiej instrukcji nie ma, katalogu tez. zreszta orginalny katalog szalu nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach