Grzesio31 0 Napisano 9 Lutego 2007 jezeli to jest pelna opcja to mysle ze 55 tys euro mozna dac za takiego fendta za to dostajemy prawdopodobnie najlepszy ciagnik na swiecie wiec mysle ze raz na 10 lat mozna zaszalec i odzalowac troche kasy ktora pozniej napewno odzyskamy podczas odsprzedazy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo_81 0 Napisano 10 Lutego 2007 Ja też tak właśnie pomyślałem, bo miałem do wyboru ciągnik JD o podobnej mocy. Gdy porównałem oferty i zestawiłem sobie 2 ciągniki o podobnym wyposażeniu (niemal identycznym) to JD okazał się droższy o ponad 5 tys. euro. Ktoś na tym forum już to napisał, a ja powtórzę jeszcze raz: Fendt nie jest drogi, tylko w podstawowych ofertach otrzymujemy już naprawdę wypasiony ciągnik, inne marki w podst. ofercie mają "gołe traktory" (słyszałem nawet, że w niektórych modelach JD tylny WOM jest nawet opcją ), stąd ich konkurencyjna cena. Po dodaniu co nam trzeba, cena wychodzi wyższa od analogicznego ciągnika Fendt-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 10 Lutego 2007 Jak myslicie czy warty jest ten sprzet tej kasy??? http://www.allegro.pl/item164380168_ciagnik_fendt_411_vario.html Moze mi ktos napisac jak sprawdzic taki ciagnik czy jest w nim wszystko OK, najbardziej chodzi mi o skrzynie i elektronike bo jeste jej w nim FULL. Zastanawiam sie nad ciagnikiem do 120KM i sam nie wiem czy lepeij wzisc nowego zetora 11441 czy np takiego fendta kilkuletniego bo pieniadze podobne ale wyposazenie i i reszta to zapewnie niebo i ziemia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 10 Lutego 2007 Co się przejmujesz skrzynią -jest przecież wyraźnie napisane skrzynia POWER-QUAD-a te znane są z niezawodności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilo 0 Napisano 10 Lutego 2007 Co byście powiedzieli na takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B1791 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nianio 0 Napisano 10 Lutego 2007 no nie wiem czy to prawdziwa cena bo ursusy z 1990 są nierzadko droższe chyba, że skrzynia padła albo silnik. jak by ten ciągnik okazał się ok to już byłoby nieaktualne. sam bym go wziął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilo 0 Napisano 10 Lutego 2007 mnie tez to zdziwiło ale może niedługo mu się przyjże z bliska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 11 Lutego 2007 Jak myslicie czy warty jest ten sprzet tej kasy??? http://www.allegro.pl/item164380168_ciagnik_fendt_411_vario.html Moze mi ktos napisac jak sprawdzic taki ciagnik czy jest w nim wszystko OK, najbardziej chodzi mi o skrzynie i elektronike bo jeste jej w nim FULL. Zastanawiam sie nad ciagnikiem do 120KM i sam nie wiem czy lepeij wzisc nowego zetora 11441 czy np takiego fendta kilkuletniego bo pieniadze podobne ale wyposazenie i i reszta to zapewnie niebo i ziemia Ale tego fendta raczej nie weźmiesz na fundusze chyba że nie był kupowany z pomcą unijną i poniżej 5 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 11 Lutego 2007 wiem o tym tylko tak mnie jakos zaciekawił ten fendzik Bo patrzyłem ceny na traktorpool i sa wyższe ale to chyba normalka na tej stronie. a druga sprawa ten gosc ze zbuczyna ciaga wszytko z francji i zazwyczaj po jakiejs awarii, naprawia i sprzedaje żeby tylko był naprawiony jak sie należy to pół biedy, alenajgożej jak tylko tak aby chodził i po dniu pracy w polu sie cos rozsypie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 11 Lutego 2007 trzeba jechać samemu za odre ja na początku marca się wybieram rozejżeć się za jakimiś klamotami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 11 Lutego 2007 to chyba najleposze wyjscie!!!! a czego bedziesz poszukiwał ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 11 Lutego 2007 upr siewny , obrotówka , rozsiewacz , zgrabiarka 2 karuzelowa , zwijka z norzami , moze jakiś ciągnik Głównie jade zobaczyć jak to sie będzie miało do kupienia nowych rzeczy na fundusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łukasz23 0 Napisano 11 Lutego 2007 polecam tego gościa ze zbuczyna byłem u niego kilka razy i to fakt że ciąga z francji ale robi przeglad i sprzedaje a w takim nowym fendku to nawet nie myślę że może być coś zepsute. Znam kilku co od niego już kupili i raczej nie narzekają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 12 Lutego 2007 polecam tego gościa ze zbuczyna byłem u niego kilka razy i to fakt że ciąga z francji ale robi przeglad i sprzedaje a w takim nowym fendku to nawet nie myślę że może być coś zepsute. Znam kilku co od niego już kupili i raczej nie narzekają.W Zbuczynie to co dróga chałupa zajmują sie handelkiem maszynami Polecam jeszcze gościa z Dziewul pare km od Zbuczyna moze nie ma najtaniej ale mówi że kupuje tylko maszyny sprawdzone i w pełni sprawne żeby nie remontowć ich w kraju.Zwlascza ciagniki ma ładneRAF-POLDziewuleul.Północna 44tel.502539416; 501172539e-mail: wysokinscy@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krulik 0 Napisano 2 Marca 2007 wiecie c oś na temat fenda 714 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krulik 0 Napisano 3 Marca 2007 i co nikt nie ma fenda nowego 714. jesli jednak ktoś ma to niech zdradzi rombek tajemnicy na temat jakości i moze ceny. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Marca 2007 Co do ceny do z moich informacji wynika że coś około 4pak ale dokladnie nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotek 0 Napisano 4 Marca 2007 ja znów słyszałem ze za714 trzeba dać ok. 80000 euro. ale może ktos ci powie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Marca 2007 A pytałeś sie o ceny w korbankowie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin8410 0 Napisano 4 Marca 2007 i co nikt nie ma fenda nowego 714. jesli jednak ktoś ma to niech zdradzi rombek tajemnicy na temat jakości i moze ceny. pozdrawiam W ostatnim przeglądzie technicznym mzsz opinie jakiegoś gospodarstwa które urzytkuje Fenda 714 vario z tego co pamiętam mieli tam awarie elektroniki , ale przyjechalo korbankowo usuneło no i skasowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 4 Marca 2007 Komu korbankowo nie kasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotek 0 Napisano 4 Marca 2007 ale zaden z was nie ma tego fenda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 5 Marca 2007 Ja nie mam. To ile ci powiedzieli w korbankowie za niego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotek 0 Napisano 11 Marca 2007 widze ze nie ma nikt takiego fenda ja tez jestem ciekaw ile to moze kosztować ponieważ jestem vprzed kupnem jakiegoś ciągnika i nie wiem jakiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kizo 0 Napisano 11 Marca 2007 Ma ktoś może instrukcję od jakiegoś Fendta gdzie jest opisane podłanczanie ładowacza do tych wyjśc z przodu kabiny. U mnie są dwie pary po dwa wyjścia + 1 wyjście oddzielnie. Co jest na tym wyjściu oddzielnym. A może ktoś ma podłączony ładowacz ze sterowaneim na dzojstik. Na jakie wyjścia się podłańcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach