kwantyfikator 0 Napisano 3 Marca 2007 Jakie szkoły, uczelnie kończyliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielon 0 Napisano 3 Marca 2007 akademia rolnicza w szczecin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 4 Marca 2007 akademia rolnicza wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamus 0 Napisano 11 Marca 2007 Akademia Podlaska Siedlce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diver 0 Napisano 17 Marca 2007 AR Kraków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 17 Marca 2007 AE Poznań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 30 Marca 2007 akademia rolnicza wrocław a może ktoś podzieli się swoimi wrażeniami ze studiowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwantyfikator 0 Napisano 18 Kwietnia 2007 co tu taka cisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 9 Maja 2007 ART Olsztyn ale dyplom ma już z UWM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 9 Maja 2007 Uniwersytey Wrocławski, Wydział Prawa i Administracji, kierunek Prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 9 Maja 2007 Póki co to skończyłem IILO w Lublinie. Może pójde teraz na jakąś AR...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 11 Maja 2007 ja skonczyłem w tym roku technikum budowlane i zastanmawiam się nad AR w Krakowie. jakie jes wasze zdanie? studiuje tam ktoś jak tam jest? z góry dziekuje za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polanek 0 Napisano 15 Maja 2007 "młody rolniku" ja studiuje zaocznie na AR Kraków w tamtym roku skończyłem inż. teraz jeszcze dorabiam mgr według mnie jest ok są przedmioty na które trzeba sie pouczyć no ale nie ma żle przedmioty typowo rolnicze jeśli masz to w praktyce to przechodzą bez trudu gorzej z ekonomicznymi no ale to zależy od kierunku jaki sobie wybierzesz ja wybrałem kierunek rolniczo-ekonomiczny o specjalności agroekonomia jakoś to ciągne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 18 Maja 2007 heh no własnie na ten kierunek zamierzam iść!!! a skąd jesteś jesli mozna spytać? jak cos 9811093 moje gg to zaklikaj bo chciałbym trochu pogadać co i jak na tej uczelni. ja tera maturke zdawałem i na niej gegre rozszerzoną licze na ok70% więc mam nadzije ze sie dostane! pozdrawiam i fajnie że sie ktos odezwał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emilio 0 Napisano 20 Maja 2007 A kto z absolwentów liceów bądź techników wybiera sie na UTP kierunek rolnictwo zaocznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 21 Maja 2007 Politechnika Wrocławska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 21 Stycznia 2008 A kto z absolwentów liceów bądź techników wybiera sie na UTP kierunek rolnictwo zaocznie jestem na UTP ale dzienne, mam koleżanke niedaleko Lubrańca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 23 Stycznia 2008 V rok UR rzeszów Ekonomika produkcji rolniczej... stacjonarne dojezdzam 75km jakos leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 23 Stycznia 2008 politechnika szczecińska-wydział mechaniczny - inżynieria spawalnictwa, to juz za mną a obecnie politechnika koszalińska wydział mechaniczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach