P...Q 0 Napisano 1 Czerwca 2009 O tak , skargą można napisać - tylko czy po takiej skardze ktokolwiek w urzędzie będzie chciał z nami rozmawiać ? oj nie sprowadzaj do tego że cała agencja to jedna wielka bucownia ( siedlisko buców) dlaczego miałby z Tobą nie rozmawiać, będzie rozmawiał i będzie bardzo uważał na to co mówi alwaro: taaaaa. bo to sa tak zajebiście intratne posadki że daj Ci Boże zdrowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Czerwca 2009 jezeli zakupiłem ziemie to powinieniem to zgłosic do ARiMR oddział powiatowy. czy nie mam takiego obowiazku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 16 Czerwca 2009 Jeśli nie chcesz dopłat nie masz takiego obowiązku W gminie do podatku i tak dostają akt notarialny od notariusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Czerwca 2009 Jeśli nie chcesz dopłat nie masz takiego obowiązku W gminie do podatku i tak dostają akt notarialny od notariusza.ale w zadnym miejscu na wniosku do dopłat nie ma nic napisane kto jest włascicielem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 16 Czerwca 2009 w jakim celu chcesz to zgłosić do ARiMR? jeśli byłeś właścicielem 30 maja to dostaniesz płatności bezpośrednie, a gdy zakupiłeś grunty później to nie musisz ich zgłaszać, no chyba że chcesz coś pozmieniać w jakimś programie (struktura zasiewów w MR czy modernizacji), powinieneś to jednak zgłosić w KRUS, gdyż niedługo powierzchnia gospodarstwa będzie miała wpływ na wielkość składki na ubezpieczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 18 Czerwca 2009 jednak do ARiMR nei musze składać bo juz we wniosku 15maja złozyłem ze to ja bede brał dopłaty a onw było już wczesniej przepisane, "kissmy..." dobrze ze wspomniałes o krusie bo bede musiał tam zanieść akty notarialne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baster 0 Napisano 13 Lipca 2010 Ktoś się orientuje jakie kryteria muszę spełnić, żeby dostać pieniądze z ARiMR na budowę domów pod agroturystykę?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach