gawelmi 0 Napisano 27 Lipca 2005 Ciorty i inne diabelstwa - idźcie sobie gdzie indziej pobluźnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba@ 0 Napisano 28 Lipca 2005 Qra rozprwaczi rumuńskie Cygaro, reazrem jesteście jak T-raperzy z pod kanału, buahahahahahaty (słowo zostało usunięte) chłopaku naucz się najpierw porządnie obsługiwać rzecz znaną wszem i wobec jako klawiaturabo widze że ci to ciężko idzie a może ktoś ci guziki poprzestawiał???i jeszcze to buahahahajak chcesz to się możemy z ciebie ty żółwiu kolczasty pośmiaćja tam się za rapera żadnego nie uważamwięc widzisz po co chodzisz i (słowo zostało usunięte)???ale zdjęcie masz dobremłotek wybrał młotkai pamiętaj żółw na zawsze pozostanie żółwiemco czujesz się dowartościowany przez to co piszesz???bo widzisz po mnie to spływapo prostu mam (słowo zostało usunięte)z leszczami spotykam się na codzień i potrafię ich olewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba@ 0 Napisano 28 Lipca 2005 Qra rozprwaczi rumuńskie Cygaro, reazrem jesteście jak T-raperzy z pod kanału, buahahahahahaty (słowo zostało usunięte) chłopaku naucz się najpierw porządnie obsługiwać rzecz znaną wszem i wobec jako klawiaturabo widze że ci to ciężko idzie a może ktoś ci guziki poprzestawiał???i jeszcze to buahahahajak chcesz to się możemy z ciebie ty żółwiu kolczasty pośmiaćja tam się za rapera żadnego nie uważamwięc widzisz po co chodzisz i (słowo zostało usunięte)???ale zdjęcie masz dobremłotek wybrał młotkai pamiętaj żółw na zawsze pozostanie żółwiemco czujesz się dowartościowany przez to co piszesz???bo widzisz po mnie to spływapo prostu mam (słowo zostało usunięte)z leszczami spotykam się na codzień i potrafię ich olewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciort 0 Napisano 28 Lipca 2005 a może ktoś ci guziki poprzestawiał??? :D:D:Dnoooodokładnie!!!!!!!"GUZIKI" mi poprzestawiał a tobie przyciski z mózgu zrobił ostatni wybuch w czarnobylu:D:D:Dheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba@ 0 Napisano 29 Lipca 2005 a może ktoś ci guziki poprzestawiał??? :D:D:Dnoooodokładnie!!!!!!!"GUZIKI" mi poprzestawiał a tobie przyciski z mózgu zrobił ostatni wybuch w czarnobylu:D:D:Dheh no inteligencją to ty chłopaku nie brylujesz mózg fajne słowo nie???a do tego fajna rzecz tylko trzeba umieć go używaćpamiętaj o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arwiol 0 Napisano 29 Lipca 2005 Panowie może cza snajwyższy przestać degustować innych uczestników tego forum.... Dajcie sobie spokój - konflikt między rolnikami (i ich poglądami) a pracownikami ARiMR był, jest i zawsze będzie więc po co te nerwy. Figar0 urlopuj się w spokoju i daj sobie siana - po powrocie do pracy zawsze będziesz mógł odegrać się na rolników myślących jak Ciort więc po co psujesz sobie przyjemność... A co do Ciorta - to niech nie przesadza - nerwy nerwami ale jakaś kultura obowiązuje, więc niech lepiej weźmie na wstrzymanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba@ 0 Napisano 29 Lipca 2005 Panowie może cza snajwyższy przestać degustować innych uczestników tego forum.... Dajcie sobie spokój - konflikt między rolnikami (i ich poglądami) a pracownikami ARiMR był, jest i zawsze będzie więc po co te nerwy. Figar0 urlopuj się w spokoju i daj sobie siana - po powrocie do pracy zawsze będziesz mógł odegrać się na rolników myślących jak Ciort więc po co psujesz sobie przyjemność... A co do Ciorta - to niech nie przesadza - nerwy nerwami ale jakaś kultura obowiązuje, więc niech lepiej weźmie na wstrzymanie ej ale jakie nerwy???gość znany pod pseudonimem Ciort (słowo zostało usunięte) po prostu takie głupoty że normalnie krew mnie zalewa a że należe do tych którzy jeśli mają coś do powiedzenia to mówią a więc mówiea takie prostactwo mnie po prostu (słowo zostało usunięte)widzisz przyjdzie taki młotek usiądzie przed komputerem i mysli że jest(słowo zostało usunięte) wie kimpotrzeba troche pokorymoże czuje się w jakis sposób niedowartościowany??? bo bluzgać na forum potrafi każdy ale zamienić słowa w czyny to już jest sztuka i to dosyć dużabo ja na przykład (słowo zostało usunięte) kłade na takie jazdy nic dla mnie nie znacząz wyrazami szacunkuMłody D.R.E.S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gawelmi 0 Napisano 1 Sierpnia 2005 Żenujące. Miało być o ARiMR a jest pyskówka. Skończ waść wstydu oszczdź.Oby t sie skończyło.Więc, Co sądzicie o ARiMR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2005 JUŻ 7 MIESIĄC CZEKAM na rozpatrzenie wniosku w Częstochowie JAK DŁUGO JESZCZE ?? !!!!!!!!!!!.PANIE PREZESIE POMAJDA może by się PAN zainteresował jak tam pracują (niektórzy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 10 Sierpnia 2005 ja z pozycji ODRowca musze przyznac ze moje kontakty z pracownikami arimr ulegly znacznej poprawie, moze dlatego ze na tyle poznalam niektorych pracownikow ze oni mowia mi w ten sposob: sluchaj nie wiem co na to Ci powiedziec, procedury takiego przypadku ie uwzglednily, co chwile sie cos zmienia.... ja to rozumiem! bo jak ktos mi powie: nie moge odpowiedziec na to bo to nie nalezy do moich obowiazkow... i ja zostaje z niczym i nie wiem co odpowiedziec rolnikowi to krew mnie zalewa!!!! ale powoli sytuacja sie klaruje, w trakcie trwania i wdrazania programow wyjasni asie duzo rzeczy i potem jest latwiej. z przerazeniem w oczach wspominam poczatki dzialan inwestycje i mlody rolnik;((( brrrrrrrr!a teraz mowie: sluchaj xxxxxxxxxxx, jest TAK i TAK, co zrobic w tej sytuacji??? i xxxxxxxxxxxxxxxxx mowi: trzeba zrobic TAK i TAK albo TAK i wiem:) proponuje byc poprostu milszym dla siebie nawzajem, wiecej zrozumienia i wszyscy beda zadowoleni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 12 Sierpnia 2005 JUŻ 7 MIESIĄC CZEKAM na rozpatrzenie wniosku w Częstochowie JAK DŁUGO JESZCZE ?? !!!!!!!!!!!.PANIE PREZESIE POMAJDA może by się PAN zainteresował jak tam pracują (niektórzy).Powiem tak, że to , że Twój wniosek nie został jeszcze rozpatrzony nie koniecznie musi być przez pracowników ARiMR. Obowiązują nas pewne procedury, których czy chcemy czy nie musimy się trzymać. Czasami chciałoby się przymknąć na nie oko, żeby hodowca dostało to czego chce ale niestety nie wyszłoby to na dobre ani Tobie ani pracownikowi. System działa tak jak działa w tym przypadku i należy uzbroić się w cierpliwość.Pozdarwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 12 Sierpnia 2005 ej Japciu, takie rzeczy rolnika nie obchodza! to ma byc NA JUZ!!!!!!!!!mam rolnika co po 9 miesiacach w koncu podpisal umowe i on jest szczesliwy!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 12 Sierpnia 2005 ej Japciu, takie rzeczy rolnika nie obchodza! to ma byc NA JUZ!!!!!!!!!mam rolnika co po 9 miesiacach w koncu podpisal umowe i on jest szczesliwy!!!!!!!!!!!! no i tu mamy przykład, że cierpliwość popłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2005 Zmieniłbym to żeby mnie na stałe zatrudnili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2005 Co za burdel w tej Częstochowie.!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2005 NO!!!Dałem w łapę i coś się ruszyło. Jak za komuny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 30 Sierpnia 2005 NO!!!Dałem w łapę i coś się ruszyło. Jak za komuny!!!za co? ile? komu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2005 witam. mam pytanie, pracuje w Danii od 6 lat. zamierzam teraz wrócić do polski i wybudować tuczarnie na 600 szt. niestety nie jestem rolnikiem i nie ukończyłem szkoły w tym kierunku. poradzcie czy mogę kupic pole i wybudować taką tuczarnie, gdzie mam pytać o ewentualne pozwolenie. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 31 Sierpnia 2005 NO!!!Dałem w łapę i coś się ruszyło. Jak za komuny!!!chyba Ci ruszyła perystaltyka jelit. Albo obiecanki cacanki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 3 Listopada 2005 NO!!!Dałem w łapę i coś się ruszyło. Jak za komuny!!!chyba Ci ruszyła perystaltyka jelit. Albo obiecanki cacanki... mogl dac najwyzej do reki.. i to max.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2005 Co za burdel w tej Częstochowie.!!!! zdrowaske zmow na Jasnej Gorze lepiej synu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2005 to nie składaj wniosków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2005 witam. mam pytanie, pracuje w Danii od 6 lat. zamierzam teraz wrócić do polski i wybudować tuczarnie na 600 szt. niestety nie jestem rolnikiem i nie ukończyłem szkoły w tym kierunku. poradzcie czy mogę kupic pole i wybudować taką tuczarnie, gdzie mam pytać o ewentualne pozwolenie. dzięki. kupić pole bez problemów może każdy kto ma średnie lub wyższe wykształcenie i nie musi być to wykształcenie rolnicze.Czyli jeżeli jesteś po zwykłem ogólniaku czy technikum to mozesz kupić ziemię bez problemów. Natomiast jesli masz wykształcenie podstawowe lub zawodowe nierolnicze to wtedy zawierasz umowę sprzedaży ziemi u notariusza(ty kupujesz ziemię na podstawie tej umowy).Musisz jednak czekać miesiąc lub dwa i przez ten czas Agencja Nieruchomości rolnych może Cię podkupić to znaczy że stanie się stroną umowy którą Ty zawarłeś ze sprzedającym.To się chyba nazywa prawopierwokupu na rzecz ANR w przypadku gdy ziemię kupuje osoba nie posiadająca wykształcenia rolniczego lub innego wykształcenia średniego lub wyższego.Podobno do tej pory ANR skorzystała z prawa pierwokupu w kilku przypadkach w ciągu 2 lat działania ustawy o kształtowaniu usytoju rolnego która to wprowadziła.Tak więc pic na wodę i nawet jeśli masz wykształcenie podstawowe to poczekasz miesiąc lub dwa i ziemię kupisz.natomiast do budowy tuczarni potrzebujesz zwykłego zezwolenia budowlanego + podłączenie prądu itp.Warto by było juz przy tym zrobić gnojowniki unijne i zbiorniki na gnojowice, ale wymóg obowiązuje na większości kraju od 1 wrzesnia 2008.O tym pierwokupie to się dowiesz jak zadzwonisz do notariusza.W ARiMR same buraki po znajomości pracują że tam to mogą Ci głupot naopowidać.Sam kupowałem ziemie a jestem mechanikiem samochodowym więc musiałem czekać aż ANR nie skorzysta z prawa pierwokupu.Oczywiście nie skorzystała.POWODZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 18 Listopada 2005 NO!!!Dałem w łapę i coś się ruszyło. Jak za komuny!!!chyba Ci ruszyła perystaltyka jelit. Albo obiecanki cacanki... mogl dac najwyzej do reki.. i to max.. Ale bzdury to chyba napisał ktos kto nie wie jak nam system chodzi, a to w końcu od niego zależy ponad połowa sukcesu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 21 Listopada 2005 Słyszałem, że tzw "system" w agencji pracuje - cięzko to nazwać pracą - jak mu sie podoba. Pewnie prędzej gołebiem pocztowym da sie szybciej załatwić robótkę. A może agenciaki w pasjansa rżąna "namniętnie" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach